جلسه شورای امنیت درباره جنگ غزه

شورای امنیت جمعه جلسه‌ای را درباره وضعیت نوار غزه در سایه ادامه جنگ رژیم صهیونیستی علیه این منطقه و هدف قرار دادن بیمارستان‌ها و کوچاندن فلسطینی‌ها برگزار کرد.

جلسه شورای امنیت درباره جنگ غزه

به گزارش شبکه خبری اسکای نیوز، در جلسه شورای امنیت وضعیت انسانی نوار غزه مورد بررسی قرار گرفت و اعضای این شورا به خاطر غیرنظامیانی که در این جنگ کشته شده‌اند، یک دقیقه سکوت کردند.

ریاض منصور، نماینده فلسطین در سازمان ملل از کشورهای عضو خواست بر رژیم صهیونیستی برای توقف کشتار مردم غزه فشار بیاورند.

وی گفت: بیمارستان‌ها هدف اصلی رژیم صهیونیستی شده‌اند. بیمارستان‌ها محاصره شده و مناطق مجاور بمباران می‌شوند. آنها می‌خواهند ما را از سرزمینمان بیرون کنند. دشمن استراتژیک آنها استقلال کشور ما است.

منصور در جلسه شورای امنیت گفت: رژیم صهیونیستی آتش‌بس‌های انسانی صوری را اجرا می‌کند و مردم را مجبور به فرار می‌کند نه اینکه به آنها کمک کند.

این اظهارات در حالی است که نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی از نیمه شب بمباران شدیدی را در مجاورت بیمارستان الشفا انجام داده‌اند.

به گفته سخنگوی وزارت بهداشت غزه، در طول بمباران، اشغالگران از بمب‌های فسفری ممنوعه بین‌المللی استفاده کردند که به نوبه خود ممکن است جان بیمارانی را که بیش از سایرین در بیمارستان در معرض خطر هستند، تهدید کند.

خبرگزاری فلسطینی معا به نقل از منابع محلی گزارش داد: هواپیماها و توپخانه‌های دشمن صهیونیستی بار دیگر حیاط بیمارستان الشفا و اطراف بیمارستان اندونزی را بمباران کردند که برق آن عصر جمعه به دلیل تمام شدن سوخت به طور کامل قطع شد.

محمد ابوسلیمه، مدیرکل بیمارستان‌های غزه گفت که نیروهای اشغالگر همچنان بیمارستان کودکان النصر در غرب شهر غزه را محاصره کرده‌اند.

لانا نسیبه، سفیر امارات در سازمان ملل که خواهان برگزاری این جلسه شده بود، از رژیم صهیونیستی خواست به محاصره غزه پایان بدهد.

وی گفت: عاقلانه نیست که بیش از یک ماه از تخریب غزه بگذرد بدون اینکه کاری انجام دهیم یا اینکه شورای امنیت پاسخی بدهد. اکنون زمان اقدام و کمک است.

سفیر امارات گفت: لازم است به رنج و مشکلات کودکان و غیرنظامیان در نوار غزه پایان بدهیم. راهکار دو دولت مهمترین راهکار برای خروج از خشونت است.

تدروس ادهانوم گبریسوس، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت در این جلسه وضعیت غزه را فاجعه بار خواند و گفت: جراحی در غزه بدون بیهوشی انجام می‌شود و ده‌ها هزار آواره به بیمارستان‌ها پناه برده‌اند. نیمی از بیمارستان‌های غزه که تعدادشان ۳۶ مورد است و دو سوم مراکز درمان اولیه فعالیتشان متوقف شده است.

وی گفت: نمی‌توان وضعیت غزه را توصیف کرد. یک و نیم میلیون نفر در نوار غزه آواره هستند. ۲۵۰ حمله به مراکز درمانی در غزه صورت گرفته‌است. سیستم درمانی در نوار غزه در حال فروپاشی است. مساله مهم در حال حاضر فراهم کردن کمک‌های پزشکی و سوخت است. کمک‌هایی که وارد نوار غزه می‌شود، کافی نیست. ما خواهان ورود کمک‌های بشردوستانه بدون هیچ محدودیتی هستیم. بحران در غزه نشان می‌دهد که اصلاح شورای امنیت لازم است.

مروان الجیلانی، مدیر کل هلال احمر فلسطین در این جلسه گفت: ظرف چند ساعت گذشته چهار بیمارستان در غزه در معرض حمله قرار گرفتند.

در مقابل گلعاد آردان، سفیر رژیم صهیونیستی در سازمان ملل از مسؤولان این سازمان انتقاد کرد و مدعی شد که آنها گزارش‌های دروغینی را ارائه می‌کنند.

وی حماس را به استفاده از بیمارستان‌ها به عنوان پایگاه متهم کرد.

واسیلی نبنزیا، نماینده دائم روسیه در شورای امنیت در این جلسه اعلام کرد: ما از حمله ارتش اسرائیل به اهداف غیرنظامی در نوار غزه خشمگین هستیم. این مساله نقض قوانین بین‌المللی است. درگیری‌ها باید به طور کامل متوقف شود.

وی گفت: ما از هدف قرار دادن اهداف غیرنظامی مثل مدارس، بیمارستان‌ها، مساجد و اردوگاه‌های آوارگان شوکه شده‌ایم. هر جنگی قواعدی دارد. حملاتی که اهداف غیرنظامی را مورد هدف قرار می‌دهد، نقض آشکار قوانین بین‌المللی است. اجرای قوانین بشردوستانه بین‌المللی یک مساله لازم است. وضعیت نوار غزه فاجعه بار است. حملات رژیم صهیونیستی به زیرساخت حیاتی در غزه آسیب زده است. هیچ‌گونه مناطق امنی برای غیرنظامیان در نوار مرزی وجود ندارد. کارشکنی آمریکا در طرح‌ها درباره غزه منجر به افزایش خشونت می‌شود.

نبنزیا به اقدامات متجاوزانه رژیم صهیونیستی در نوار غزه اشاره کرد و گفت: جنگ در غزه نباید باعث شود که اقدامات اسرائیل در کرانه باختری را فراموش کنیم. باید تدابیری برای آتش‌بس در نوار غزه و کرانه باختری اتخاذ شود.

همزمان با ادامه جنگ رژیم صهیونیستی در غزه ارتش این رژیم همچنان به شهرها و اردوگاه‌های کرانه باختری و شهرک‌های قدس یورش می‌برد که این یورش‌ها منجر به شهادت و زخمی شدن فلسطینی‌ها می‌شود.

منبع: ايسنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید