برای اولین بار از دختر کیم جونگ اون به عنوان «رهبر ارشد» نام برده شد

رسانه‌های دولتی کره شمالی می‌گویند «کیم‌ جو آئه» یک «هدایت‌گر بزرگ» است. این لقب موقعیت دختر کیم جونگ اون را به عنوان جانشین احتمالی پدرش تقویت می‌کند.

برای اولین بار از دختر کیم جونگ اون به عنوان «رهبر ارشد» نام برده شد

در گزارشی رسمی از بازدید یک مزرعه گلخانه‌ای، دختر ارشد کیم جونگ اون به عنوان «هدایت‌گر بزرگ» توصیف شد، اصطلاحی که معمولا برای رهبران ارشد کره شمالی استفاده می‌شود. 

در گزارش از این دیدار این طور نوشته شده است: «هدایت‌گران بزرگ با کارمندان حزب، دولت و ارتش به اطراف مزرعه رفتند.»

تحلیلگران می‌گویند این اولین باری است که دختر رهبر کره شمالی به این شکل توصیف شده است. رسانه‌های دولتی پیونگ یانگ هرگز نام او را نبرده‌اند اما سازمان اطلاعات کره جنوبی او را «کیم جو آئه» معرفی کرده‌ است. 

یانگ مو جین، رییس دانشگاه مطالعات کره شمالی در سئول گفت: «این اولین بار است که از کیم جو آئه با درجات رهبری یاد می‌شود.»

دیگران تحلیلگران هم می‌گویند که کلمه «هیانگدو» به معنی هدایت‌گر معمولا برای «رهبران یا جانشینان ارشد» کره شمالی استفاده می‌شود. 

آقای کیم، نوه کیم ایل سونگ، رهبر بنیان‌گذار کره شمالی و سومین نسل از خانواده او است که این کشور را رهبری می‌کند. به گفته آژانس اطلاعاتی کره شمالی، او سال ۲۰۰۹ با «ری سول جو» ازدواج کرده است. 

جو آئه سال ۲۰۲۲، زمانی که پدرش را برای پرتاب یک موشک بالستیک قاره پیما همراهی می‌کرد توسط رسانه دولتی پیونگ یانگ به جهان معرفی شد. 

او از آن زمان، در بسیاری از مراسم رسمی پدرش از جمله تمرینات نظامی، بازدید از کارخانه اسلحه‌سازی و رژه نظامی دیده شده است. 

در تصویری که روز شنبه توسط کره شمالی منتشر شده، جو آئه در حال استفاده از دوربین دو چشمی برای تماشای تمرینات اخیر چتربازان در کنارش پدرش و دیگر مقامات ارشد نظامی ایستاده است. 

رسانه‌های دولتی گفتند که آقای کیم روز شنبه بر تمرینات چتربازان نظارت می‌کرده است. هدف این تمرین نشان دادن توانایی سربازان کره شمالی برای اشغال «منطقه دشمن در یک حرکت» بوده است. 

این رزمایش، چند روز پس از آخرین مانور نظامی سالانه آمریکا و کره جنوبی برگزار شد.

منبع: یورو نیوز
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 2
  • ناشناس
    0

    برای دانستن تناقض در حکومت کره شمالی همین بس که عنوانش جمهوری دموکراتیک خلق کره نامگذاری شده ولی در واقع حاکمیت در آن موروثیه.
    این وسط خلق هیچ حقی در گزینش حاکمان نداره .
    چنین سیستمی در جهان منحصر به فرده کشورهایی که رسماً پادشاهی هستند یا پادشاه زمام امور رو در دست داره مثلا عربستان سعودی یا اردن هاشمی یا پادشاهی مغرب و یا پادشاهی پارلمانی هستند مثل ژاپن انگلستان نروژ سوئد.
    جمهوری یعنی مردم رئیس جمهور تعیین میکنند که حاکم باشه هرچند زمان ریاست در قانون اساسی کشورها مختلفه.
    اما اینکه کشوری جمهوری باشه ولی ریاست موروثی بشه خیلی عجیبه .

  • ملول
    0

    آقای اون . خودتو مسخره جهان کردی . چند تا موشک داری و ملتتو کردی یه جزیره جد و فقیر . دنیا رو چی حساب میکنه و تو بدبخت به فکر چی هستی

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت خبرفوری هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت خبرفوری هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد