در نشست خبری
قاضیزاده هاشمی: نماینده گفتمان دولت شهید رئیسی هستم/ همه به نفع کاندیدای اصلح کنار بروند
قاضی زاده هاشمی، کاندیدای انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری گفت: . ابتدا تلاش کردیم تا آقای مخبر به عنوان نامزد در انتخابات حضور پیدا کنند. اما نیامدند؛ بنابراین نگران شدم تا نمایندهای از دولت در انتخابات نماند و خواستم تا نماینده گفتمان ایشان باشم.
امیرحسین قاضیزاده هاشمی شنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۳ با حضور درنشست خبری در خبرگزاری فارس اظهار کرد: انتخابات ۱۴۰۳ به شکل ناگهانی و با شهادت آیت الله رئیسی رخ داد. فضای این انتخابات به دلیل رخداد سریع، فرصت گفتوگو و پاسخگویی به شبهات را کمتر کرده است. در نبود احزاب برای معرفی افراد شایسته و اصلح، امواج سیاسی و دو قطبی سازیها منجر به انتخاب افراد میشود. شهید رئیسی یک شخص نبود، بلکه یک شخصیت و یک رئیس جمهور تراز بود. رییسجمهور باید ساختار فکری جمهوری اسلامی را بپذیرد و مکتبی باشد. همچنین رییسجمهور منتخب باید دکترین و برنامه روشن در تمامی موضوعات مهم کشور داشته باشد. تجربه رییس جمهور نیز حائز اهمیت خواهد بود. بنده ۲۰ سال سابقه مدیریت در کشور داشتهام. سلامت اقتصادی و خانواده رییسجمهور منتخب نیز بسیار مهم است.
وی با بیان اینکه «دست انقلاب پر است و چهرههای حائز اهمیت در انتخابات کم نیست» افزود«: تلاش برای انتخاب فرد اصلح باید در اولیت مردم و رسانهها باشد. تلاش کردم تا کمک به مردم را تبیین کنم. از دعواهای بیدلیل و بی خلاقیها در انتخابات قبل جلوگیری کردم و این موضوع در این انتخابات یک گفتمان شده است.
وی افزود: شهید رئیسی بعد از شهید رجایی توانست یک تغییر مسیری در نظام حکمرانی کشور ایجاد کند. لازم است تا آرمانها و برنامههای ایشان ادامه پیدا کند. برنامه تحول دولت سیزدهم تولید شده، به رهبر انقلاب عرضه شده و ایشان این برنامه را تایید کردهاند. از تک تک افراد کابینه دولت حمایت نمیکنم اما از کلیت دولت سیزدهم دفاع میکنم. شخصیت شهید رئیسی ایشان را ممتاز کرده است. مسئله شهید رئیسی حل مسائل مردم بود. ایشان به من بارها گفتند مدیران خوب را از جناحها جدا کنیم و مدیران خوب را همچنان نگه داریم.
کاندیدای انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری اظهار کرد: فکر نمیکردم مجدد در انتخابات کاندید ریاستجمهوری شوم و فکر میکردم تا هشت سال در خدمت شهید رئیسی خواهیم بود. بعد از شهادت ایشان، برخی از دوستان از بنده برای حضور در انتخابات دعوت کردند. البته برخی از دوستان نیز از بنده خواستند تا کاندیدا نشوم. چرا که بنده را نخبه میدانستند و من را اهل دعواهای سیاسی نمیدانستند. ابتدا تلاش کردیم تا آقای مخبر به عنوان نامزد در انتخابات حضور پیدا کنند. اما نیامدند. بنابراین نگران شدم تا نمایندهای از دولت در انتخابات نماند و خواستم تا نماینده گفتمان ایشان باشم.
قاضیزاده هاشمی گفت: شعار من با دوستان مروت و با دشمنان مداراست. یعنی همان کار که شهید رییسی مطابق قانون اساسی کشور انجام دادند. سعی دارم بدون وارد شدن به تنش و با مذاکره رهبرد ایرانی - اسلامی را پیش ببریم. شهید امیرعبداللهیان نماد روشن این موضوع بودند.
وی گفت: انشالله همه عزیزان به نفع کاندیدای اصلح کنار خواهند رفت.
وی در پاسخ به سوال دیگری گفت: اینترنت یک کالای اساسی است و خیلی از مشاغلی که با زیست مادرانه همراه است نیاز به اینترنت دارد. لازم است تا در باشگاه حکمرانی اینترنت جهان وارد شویم. زیر ساخت های این موضوع در دولت سیزدهم فراهم شده است و درآمدزایی بالایی نیز دارد.
کاندیدای انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری در پاسخ به سوالی درباره وعده ای که پیش از این برای بورس داده بود، اظهار کرد: کسانی که به اقتصاد کلان آشنا هستند متوجه وعده بنده بر اصلاح فوری بورس هستند. اما متاسفانه برخی افراد با بازگویی این وعده قصد تخریب بنده را داشتهاند. بازار سرمایه و بورس ارتباط مستقیم با انتظارات و اعتماد دارد. وقتی فعلان سرمایه به آینده امیدوار باشند در آن حضور پیدا خواهند کرد. همانطور که کوچکترین خبر سیاسی و اقتصادی در بازار بوس اثر دارد. وقتی یک دولت با سیاست های غلط میتواند یک روزه بازار سرمایه را به نابودی ببرد آیا سه روزه نمیتواند آن را اصلاح کند؟ البته دوره گذشته اصلاح بورس راحتتر بود؛ چراکه اعتماد مردم به بورس بیشتر بود. از سوی دیگر رییسجمهور میتواند شرکتهای خصولتی را موظف کند تا منابع خود را از بازار سرمایه خارج نکنند و از محل صندوق تثبیت بازار شروع به تثبیت بازار کنند.
وی گفت: تعهد دولت من تک رقمی کردن تورم است و ۱۳ بزنامه برای این موضوع در نظر گرفته شده است.
وی در پاسخ به سوال دیگری اظهار کرد: ایران، ترکیه، عراق و سوریه میتوانند خودروی مشترک تولید کنند دلیلی ندارد خودرو را فقط ایران تولید کند؛ در برخی کشورها مشترک تولید میشود.
قاضیزاده هاشمی گفت: در دولت آینده من بنا به تغییر وزیر و مدیری نخواهد بود؛ چراکه عدم ثبات مشکل بزرگ کشور است. مگر اینکه شخصی خودش نخواهد در دولت حضور داشته باشد یا جامعه مدنی آن دستگاه ، فرد مورد نظر را نپذیرد. آقایان محرابیان و اوجی یکی از مدیران موفق دولت سیزدهم هستند؛ چرا که ارتباط خوبی با جوانان و اعضای صنایع مختص به خود دارند.
وی همچنین گفت: کارت اعتباری و تسهیلات برای جهیزیه و مشاغل مختلف در دولت من در نظر گرفته شده است و میزان وام قرضالحسنه قابل توجهی نیز به زوج های جوان ارائه خواهد شد.
وی با بیان اینکه «۶۳ درصد آرای ریاست جمهوری زنان هستند و زنان نقش تاثیرگذاری در راه دهی همسران و مردان خانواده خود دارند» ادامه داد: اکثر نهضت های بزرگ ایران با حضور زنان انجام شده است. ملاک انتخاب وزرای دولت صلاحیتهاست. نگاه جنسیتی به پستهای مدیریتی نداریم و اولویتمان استفاده از جوانان است. زنان قابل اعتماد تر هستند و فساد در آنان کمتر است.
گفتمان ایشان گفتمان پایداریچیها ست. بی شک به نفع جلیلی کنار میره.
با این سطح از منطق از کجا و چگونه دکترا گرفتید؟
با گونی
آقای قاضی زاده هاشمی! شما در دوره قبل انتخابات ریاست جمهوری رقیب انتخاباتی مرحوم رئیسی بودی و نزدیک به یک میلیون رأی آوردی حالا چطور شده ادعا می کنی نماینده گفتمان دولت ایشان و ادامه دهنده راه ایشان هستی؟!
پست گرفت و طرفدار گفتمان دولت شد
خب پس برای چی چی ثبتنام کردین
این همه پول برای برنامه های تلوزیونی ؟!
یعنی نامزد شدن مسخره بازیه ؟
پس اگر اینجوری موقع مسئولیت و کار کردن هم ازتون مسخره بازی میبینیم
چیزی که در این 4 دهه دیدیم
فقط و فقط مسخره بازی . همه کشورها از کویت و بحرین و قطر تا مالزی و تایوان در این 4 دهه به جاهایی رسیدن غیر ایران که عقب گرد داشته
ارزش پول ملی هم از دستمال کاغذی کمتر شده
برای چی ثبت نام کرده
چونکه قحط الرجال است
ایشون بهترین و باسواد ترین در بدنه ۲ درصد هاست
بغیر از این دیگه شخص دیگه ی نبود و نیست
تفکر مدیریت کمینه امدادی و منت پرداخت صدقه از درامد ملی به مردم پر انرژی و جوان و تحصیل کرده که قصد حیات دارند جایگاهی ندارد برنامه های شما و حد و قواره شما در حد نصیحت و توصیه به بالغان نیست ای کاش روز اول استعفا میدادید و سنگر را به یک فر لایق و با شرایط رییس یک کشور ۸۰ میلیونی الان هم دیر نیست
چرا شما فقط خود را مسلمان وانقلابی می دانید ومی خواهید آنرا نمایندگی کنید (مالکیت)پس اگر همه به نفع یکی کنار بروند که دیگر انتخابات نیاز نیست
چقدر از این کلمه حکمرانی متنفرم . تا دنیا دنیاست مردم عادی برده حکمرانان هستند . حکمرانی کامه ای است که کاندیداها مدام در حال تکرار آن هستند .
آفرین نکته خیلی مهمی بود
لطفا مشکلاتی که در دولت سیزدهم حل شد را نام ببرید .
مسکن ، تورم ، خودرو ، نرخ ارز ،اقتصاد ، وضع فلاکت بار مردم و... کدام حل شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب خیلی کار میکردند شما چرا کار کردن شان را نمی بینی؟
از اول هم مشخص بود که شما بعنوان یار دعوایی آمدید و قرار نیست تا آخر بمانید
ببینم داداش، منظور خودتی دیگه؟!😘🙄🤔😳
همگی به نفع شخص اصلح یعنی دکتر پزشکیان کنار بروید و هزینه انتخابات را روی دوش ملت نگذارید
کاش شما وزاکانی و تمام پوششی ها هم در حین شهادت ایشان همراهی اش می کردید شاید چند نفر آدم حسابی تر تایید صلاحیت می شدند
بورس را از قلم انداختی . راستی قرار بود سه روزه حلش کنی
تو که خوب بلدی اول ازهمه برو
دو دوره است و بعنوان کاندیدای پوششی صلاحیت میگیره و بعد یه پستی جلوش میاندازند و میره تا دوره دیگه.
واقعا مایه شرمساری است
پوششی بودن در خوندشماست
وقتی با برنامه و برای اشغال صندلی اومدید خوش گناه بزرگی اگه نمیومدید حداقل یکی دیگه کاندید میشد و یه انتخاب دیگه جلو روی مردم بود
کی از شما اصلح تر که کاندید شدید وگرنه خوب بقیه رو که میشناختند بعد کاندید شدید
اگرکناربکشید یعنی قبلا خودتونو اصلح می دونستید تواین چند روزه الهام شدکه «کس دیگری هست که از شما اصلح تراست کناربکشی ی ی ی د
البته منظورش از اصلح خودشه...خخخخخخخخخخ.
عجب اعتماد به سقفی!!!؟
چرا اینا همه فکر کردن دولت آقای رئیسی دولت خیلی خاصی بود و همش میخوام خودشونو به ایشون وصل کنن بابا اون بنده خدا هم هفتصد صفحه برنامه اقتصادی داشت اما برای مردم عادی که جز گرانی و تورم چیزی حس نشد