وزیر کشور دولت اصلاحات:
مردم به تغییر وضع موجود رأی دادند/ اگر پزشکیان مذاکره نکند، کمپینهای من پشیمانم زودتر از موعد شروع به کار میکنند
وزیر کشور دولت اصلاحات میگوید که وفاق ملی تبدیل به پاشنه آشیل دولت چهاردهم شده چراکه هیچ تعریفی در مورد آن تعریف نکرده است.
عبدالواحد موسوی لاری در پاسخ به این پرسش که فکر میکنید وفاق ملی میتواند پاشنه آشیل دولت پزشکیان باشد یا خیر، گفت: تا اینجا شده است. چون تعریفی از وفاق ملی به شکل منظم داده نشده است. پزشکیان ذهنیتی از وفاق ملی دارد که وقتی به آن نگاه میکنم بیشتر به ائتلاف و سهم دادن به صاحبان قدرت تعریف شده که این به ضرر دولت است و وفاق ملی این نیست. در نتیجه از سهم دادن به ارباب قدرت، وفاق ملی در نمیآید.
وی افزود: بالاخره جریان اقلیتی به نام اصولگرایان و جبهه پایداری وجود دارد که همه عددشان در کشور چند میلیون نفر بیشتر نمیشود و در مقابل ۸۵ میلیون جمعیتی قرار دارند که غیر از آن حرکت میکنند. وقتی پزشکیان وفاق ملی را به معنی همراهی با آن اقلیت تعریف کند یعنی دچار مشکل شده است.
موسوی لاری در ادامه تصریح کرد: فردا اگر استانداران و مدیران دولت، همراه با دولت نباشند و افراد حاضر در این پستها از میان حامیان دولت انتخاب نشده باشند، دولت را رها میکنند و پشت آن خالی میشود و وقتی دولت، عقبه و حامی خود را از دست دهد، رقبا پیشروی میکنند.
وی اظهار کرد: این فکر خامی است که اگر به اینها سهم دادیم آنها قانع میشوند. آنها خاکریز اول در دولت سهم میگیرند و خاکریز دوم در استانداران و خاکریز سوم در فرمانداران و همینطور خاکریز به خاکریز میآیند تا وقتی که این دولت را از اهدافی که داشته پشیمان کنند و حامیان خود را از دست بدهد.
مردم به تغییر وضع موجود رأی دادند
موسوی لاری در واکنش به اینکه پس منظور شما این است که اگر دولت از افراد بسترسازی که اشاره کردید، استفاده کند میتواند وفاق ملی را از حالت پاشنه آشیل خارج کند، ادامه داد: حتما همینطور است. دولت، هرگز نباید پیمان خودش را با مردمی که به او رای دادند را فراموش کند. وفاق ملی یک کلمه نیست بلکه تغییر وضعیت موجود در حوزه سیاست خارجی و مناسبات داخلی، چه سیاست داخلی، چه امنیت داخلی، چه فرهنگ و مسائل دیگر است.
وزیر کشور دولت اصلاحات ابراز کرد: دولت از طرف مردم دِینی به گردن دارد که این تغییرات را ایجاب میکند. اگر دولت به بهانه آرام کردن رقبا، این دِین را فراموش کند و به آنها سهم دهد، عملا دولت در ادامه کار با مشکل مواجه خواهد شد و مردم مایوس میشوند. خوشم نمیآید این حرف را بزنم که دولت دوم روحانی که از مطالبات مردم فاصله گرفت، کمپینهایی راه افتاد که پشیمانیم. البته همان زمان مصاحبه کردم که ما بابت حمایت از حسن روحانی پشیمان نیستیم اما منتقد رفتار حسن روحانی و دولتش هستیم. آن کاری که آن زمان انجام دادیم نیاز کشور بود و انتقادی که امروز نسبت به رفتار او داریم هم نیاز امروز کشور است.
اگر پزشکیان مذاکره نکند، کمپینهای من پشیمانم زودتر از موعد شروع به کار میکنند
موسوی همچنین خاطرنشان کرد: درست است که پزشکیان وعده مرغ و تخم مرع و بنزین به مردم نداده است. ولی دو جهت را مشخص کرده که یکی تعامل با دنیا است و این امر باید جایی خود را نشان دهد برای مثال همین بحث FATF است. در حقیقت پزشکیان باید این مسئله را حل کند تا ما بتوانیم اقدامات مالی انجام دهیم. بانکهای ما در دنیا فعال نیستند. بانک ما نمیتواند یک دلار از این نقطه به نقطه دیگر منتقل کند. لذا باید این مسئله را حل کند.
وی در پایان یادآور شد: علاوه بر این دولت در بحث گفتگوی برجامی هم باید جلو برود. حتی با سردمداران کفر جهانی گفتگو کند، باید این تابو را بشکند و گفتگو کند. گفتگو به معنای پذیرش مطالبات آنها نیست. قرص و محکم و متین از موضع یک ملت انقلابی دفاع کند و با آنها صحبت کند. باید بتواند این کار را انجام دهد. در داخل باید این رفتارهای غیر اصولی که ملت را از دولت جدا کرده را کنار بگذارد. اگر پزشکیان غیر از این عمل کند، او تنها میماند، حامیانش از او فاصله میگیرند و کمپینهای ما پشیمانیم زودتر از موعد شروع به کار میکنند و دولت با معضل روبرو میشود.
تا زمانی که ما مردم افکار پوسیده خودمان را تغییر ندهیم صد سال دیگه کشور همین است روحانیان باید روزی هزار مرتبه به خدا شکر کنند به مردم عوام حکومت می کنند
هر کاری می خواهند فوری انجام بدهند این مردم دیگر تحمل این همه فلاکت راندارند
سلان جناب موسوی لاری ازاینکه شما غیر مستقیم به دوستان اصلاح طلب شعارمن پشیمانم را یاداوری می فرمایید خیلی خوشحال هستم به این دلیل که خیلی زود ماهیت سیاسی خود را نمایان نمودید ضمنا شما چرا اینقدر ساده... هستید چندبار باید مذاکره کنید وسرتان به سنگ بخورد.....
مردم از دکتر پزشکیان ناامید هستند
سرریز شدن کاسه صبر مردم عقل همه را سر جایش میآورد این درس تاریخ است که متولیان قدرت از آن پند نمیگیرند....
خیلی دیر شده برای مذاکره با آمریکا تنها راه نجات تسلیم خواسته های آمریکا است
اشتباه کردم و پشیمانم که رای دادم. واقعا صد بارغلط کردم .
منم همینطور
لاری اشتباه نکن در تغییرات مورد نظر مردم شما هم جایی نداری .
۱۰۰روز است وضع را بشدت با گرانی و اخیرا خاموشی برق و عنقریب قطع گاز با رای ۲۶درصدی تغییر داده اید.کم کم داریم از تغییر بسمت تبدیل می رویم.
من نه رای دادم نه هم اعتماد دارم اینها همش گول زدن ملته
عزیزان ،مشکل آقای پزشکیان نیست.مشکل سیاست خارجی و روابط بین المللی ما هست که بر پاشنه غلط در حال چرخیدن هست و آقای پزشکیان یک کارگزار سیاست کلی بیش نیست. از همه مهمتر با خزانه خالی هم روبرو هست
خب استعفاء بده
برق نیست بنزین آزاد...گوجه ۲۵ هزار وضعیت خراب دلا ۷۰ هزار ماشالله به پزشکی ریس جمهوری عرضه و بی کفایت مملکت ..این چه جوری شد رئیس جمهور خودشم باورنداشت ..مملکتی که ریس جمهوری ازاون بزرگان به این که بلدنیست دوکلمه حرف بزنه رسیده البته دوکلمه بلده بگه ماخودموندمقصریم ماگناهکاربم که دزد هست مامقصریم که انریکا بده خخخخ
من به پزشکیان رای دادم برای وضعیت اقتصادی این حرفهایی که تو میزنی رو نمیفهم خاموشی دوباره اومد طلا تورم رو به رشد هست چی میگی تو کدوم مردم این مردمی که تو از طرف اونا حرف میزنی رو من نمیشناسم
بابا تو جلسات مسولین هنوز از خدمات ونام دولت قبل میگویند واگر جایی هم اسمی از پزشکیان آورده میشه با اکراه گفته میشه ،درست گفته دولت سهم خواهی بوده تا وفاق ملی ورفیب سهمش کامل گرفته وتمام وعده های هم که پزشکیان در زمان انتخابات داد قصد برداشتن آنها داشت بعد از صد روز نتوانسته به یک مورد آن هم عمل کند
احسن،حرف حق همه را قانع می کند
این یابوی،زین شده،هیچ چیزی ندارد،حتی برق