زهرا بهروزآذر، معاون پزشکیان: پیگیر پرونده قضایی رضا بابک و مرضیه برومند می‌شوم/ حضور تنها یک فیلمساز زن در جشنواره فجر زنگ خطر است

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری از پیگیری پرونده قضایی رضا بابک و مرضیه برومند در جریان چهل و سومین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر خبر داد.

زهرا بهروزآذر، معاون پزشکیان: پیگیر پرونده قضایی رضا بابک و مرضیه برومند می‌شوم/ حضور تنها یک فیلمساز زن در جشنواره فجر زنگ خطر است

زهرا بهروزآذر روز پنجشنبه با حضور در غرفه خبرگزاری جمهوری اسلامی در خانه جشنواره چهل و سوم فجر اظهار داشت: من امروز در مورد پرونده این دو هنرمند شنیدم، باید پیگیری کنم. اصلا نمی دانم جزئیات آن چه بوده است.

وی در این باره که آیا قول می دهید مساله را پیگیری کنید؟ افزود:‌ من حتما پیگیری می کنم ببینم مساله چه بوده است ولی تا الان از جزئیات آن خبر ندارم.

معاون رئیس جمهوری درباره چالش‌هایی که برای برخی بازیگران زن پیش آمده گفت: شکی نکنید که ما باورمان بر این است که این زنان سرمایه های کشور هستند. در همین کشور رشد و نمو کردند و هیچ کس به اندازه آنها ایران را دوست ندارد، هیچ کس به اندازه آنها قدر ایران را نمی داند و دلش برای ایران نمی تپد، صاحب این مملکت هستند، باید کنار ما و خودشان در میدان باشند و بتوانند مسائل را شناسایی کنند.

وی افزود:‌ در مقاطعی دلخوری و رنجش هایی پیش آمده و هر دو طرف از همدیگر ناراحت شدند و ممکن است از ما کوتاهی هایی دیدند و دلشان گرفته شده باشد و هم این که احساس کردند بی مهری به آنها شده است. کارهای خوبی که شده را اعلام نکرده اند. الان دیگر دلیلی ندارد روی آن پافشاری کنیم، وقتی هر دو طرف باورشان بر این است که همدیگر را دوست دارند. ما اگر می گوییم دنبال وفاق هستیم منظورمان وفاق بین هم است،‌ فقط وفاق در بین دولتمردان و دولت‌زنان نیست. وفاق بین مردم باید شکل گیرد.

زهرا بهروزآذر (1)

حضور تنها یک فیلمساز زن در جشنواره فجر زنگ خطر است

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: در این دوره از جشنواره، تنها یک فیلم‌ساز خانم حضور دارد و این موضوع قطعا یک زنگ خطر به‌حساب می‌آید، باید بررسی کرد و دید که چه اتفاقی باعث حضور کمرنگشان در این دوره از جشنواره شده است.

زهرا بهروزآذر امروز پنجشنبه ۱۸ بهمن ماه با حضور در برج میلاد خانه رسانه چهل و سومین جشنواره فیلم فجر به تماشای «موسی کلیم الله» نشست و در ادامه ضمن بازدید از جشنواره در گفت‌وگو با خبرنگاران درباره اهمیت این رویداد سینمایی گفت: یکی از مهم‌ترین کارکردهای جشنواره فیلم فجر ایجاد پل ارتباطی برای هنرمندان است. کار هنرمند این است که با شناسایی مسائل از دل جامعه و بازنمایی آن‌ها آگاهی‌رسانی کرده و در بسیاری از موارد راه‌حل نیز پیشنهاد دهد. ما احتیاج داریم صدای صاحب‌نظران را در حل مسائل شنیده و پذیرا باشیم. جشنواره فیلم فجر، چنین بستری را فراهم می‌کند.

او ادامه داد: ما امسال در بخش جایزه «تجلی اراده ملی» حضور داریم و جایزه ویژه «زنان و خانواده» را اعطا خواهیم کرد، اما کار ما تنها به دوران جشنواره فیلم فجر محدود نخواهد ماند. جایزه ویژه‌ای با همکاری معاونت هنری وزارت ارشاد تدارک دیده‌ایم که مربوط به فیلم‌های حوزه خانواده و زنان است. داوران ویژه‌ای نیز برای این بحث درنظر گرفته شده است و تمامی فیلم‌های راه یافته با پروتکل خاصی دیده و داوری می‌شوند. ما همچنین با انجمن سینماگران جوان همکاری مشترکی را آغاز کردیم تا قبل از شروع جشنواره بتوانیم برای توانمندسازی زنان در عرصه‌های مختلف هنری و هم در انتخاب سوژه‌ها و مسائل، تلاش کرده و کار را از ریشه شروع کنیم.

بهروزآذر درباره فراهم آوردن فضای مناسب برای کار کردن هنرمندان زن گفت‌: امنیت،‌ احترام و توجه به کرامت بانوان ابعاد مهمی است که ما با توجه به آن می‌توانیم همچون گذشته شاهد حضور پررنگ بانوان در عرصه‌های هنری باشیم.

او درباره فضای گفتمان میان هنرمند و دولت اظهار کرد: باور ما این است که میان هنرمند و دولت باید فضای گفتمان وجود داشته باشد. این ماجرا،‌ تنها محدود به حوزه سینما نیز نمی‌شود و در حوزه تئاتر، تجسمی و موسیقی زنان، تلاش خواهیم کرد و دوست داریم به‌شیوه‌ای که شایسته زنان سرزمینمان است در خدمت بانوان هنرمند باشیم.

معاون زنان و خانواده گفت: به‌نظر من فیلم «موسی کلیم الله» بیشتر بیانگر قصه مادر حضرت موسی بود و این برای من خیلی شیرین بود. روایت تجربه معنوی که خیلی از ما در زندگی شخصی خود داریم و به آن توجه نمی‌کنیم نکته‌ حائز اهمیتی بود که در فیلم دیده می‌شد.

او ادامه داد:‌ داوران ما در بخش «تجلی اراده ملی» جشنواره فیلم فجر، در حال تماشای آثار برای اعطای جایزه ویژه «زنان و خانواده» هستند. این جایزه تنها برای ما شروع راه است زیرا موضوع «زنان» مفهومی بسیار گسترده است. به‌تعداد زنان، ما موضوع برای پرداخت داریم. برای مثال زن خانه‌دار،‌ زن سرپرست خانوار ناشی از فوت یا طلاق،‌ مادری که فرزند معلول دارد، و…. همه این گروه‌ها موارد و مسائل خود را دارند. بعضی از این مسائل نیاز به سیاست‌گذاری‌های ویژه‌ای دارد و حتما عرصه هنر و سینما در این مسیر می‌تواند به ما کمک کند.

بهروزآذر درباره فیلم‌سازی موضوعات مربوط به قتل‌های ناموسی گفت: گاهی این اتفاق‌ها به‌اندازه‌ای تلخ هستند که بسیاری طاقت بازنمایی آن را ندارند. شدت تلخی و غیرقابل باور بودن این مسائل هستند که ایجاد چالش می‌کند. اما نمی‌توان اهمیت موضوع و لزوم ساخت فیلم درباره آن را کتمان کرد. بخش عمده‌ای از این اتفاقات به‌دلیل مسائل فرهنگی است و باید قبل از رسیدن به نقطه غیرقابل حل، درباره باور، ذهنیت و ارزش بر آن کار شود.

زهرا بهروزآذر (2)

او با بیان این که آسیب‌شناسی مسائل و مشکلات زنان را می‌توان از زوایای مختلف بررسی کرد، ادامه داد:‌ به‌نظر من به جای بازنمایی صحنه خشونت، باید موضوع را ریشه‌یابی کرد و به این پرداخت که افراد از چه مهارت‌هایی مثل کنترل خشم یا برقراری ارتباط موثر برخوردار نیستند که این بحران‌ها رخ می‌دهد. ما با بخش تجلی ملی شروع کردیم و هدف ما این است که مسائل زنان و امور خانواده را از زوایای گوناگون بررسی و نگاه کنیم. هنرمندان در این مسیر هم در تشخیص مسئله به ما کمک خواهند کرد و هم در پیدا کردن راه‌حل.

معاون زنان و خانواده رئیس جمهور گفت: در این دوره از جشنواره، تنها یک فیلم‌ساز خانم حضور دارد و این موضوع قطعا یک زنگ خطر به‌حساب می‌آید. زنان به این حوزه بسیار علاقه‌مند هستند و سال‌ها حضوری فعالانه داشتند. باید بررسی کرد و دید که چه اتفاقی باعث حضور کمرنگشان در این دوره از جشنواره شده است. ما در کنار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی،‌ هنرمندان و اهالی این اکوسیستم هستیم تا کمک به بازگشت فعالانه زنان در این عرصه کنیم.

منبع: ایرنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 3
  • ناشناس
    0

    ماجوانان از دست دادن دو پیرمرد و پیرزن تحریک نشدیم بخدا.جگر خوردن هم خدشه ای وارد نکرد.چون هر دو سن و سال دارند.هرکی تحریک شده مشکل داره

  • مهرداد سربندی
    0

    خانم محترم درسته که شغلت یه شغلیه که روزی هفت هشت ساعت بیکاری و وقت آزاد زیاد داری. اما لازم نیست حالا برای اینکه حقوقت حلال باشه بیخود به دو انسان محترم که سن و سالی ازشون گشته گیر بدی. من قسم میخورم این دونفر وقتی با کمال ادب و احترام با هم مصافحه کردند هیچ جوانی احساس ۱۸+ نکرد و قدرت شهوانی جامعه(البته با پوزش از این دو عزیز بزرگوار و همه مردم ایران) حتی نیم درجه هم جابجا نشد. شتر با بارش داره از سوراخ سوزن رد می شه. کوتاه بیا.

  • ناشناس
    0

    حتما پیگیری کنید،!!!!!
    حل این مسئله ایران را نجات خواهد داد،،،؟؟؟؟؟