اخطار جدی فرمانده بلندپایه سپاه درمورد احتمال درگیری با آمریکا

رئیس سازمان حفاظت اطلاعات سپاه پاسداران گفت: اگر آمریکا منافع ملی ما را به خطر اندازد، منافع ملی آنها را در سرتاسر دنیا به خطر می‌اندازیم.

اخطار جدی فرمانده بلندپایه سپاه درمورد احتمال درگیری با آمریکا

سردار مجید خادمی رئیس سازمان حفاظت اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درباره مذاکره با آمریکا، گفت: ترامپ از یک موضع خدعه و نیرنگ وارد شد. ترامپ در سخنانش بخشی از اهداف خود را آشکار کرد و بخشی پنهان ماند. ترامپ خواستار جمع‌آوری برنامه هسته‌ای، موشکی و سلاح‌های متعارف که نیاز هر کشوری است، می‌باشد.

 وی افزود: آمریکایی‌ها مردم ما را نشناختند، اما ترامپ ماهیت واقعی آمریکایی‌ها را نشان داد. ترامپ از این جهت که از یک شفافیت نسبی برخوردار است خصلت‌های درونی آمریکایی‌ها را بیان کرد، لذا همان گونه که مقام معظم رهبری فرمودند در رابطه با ارتباط با دنیا هیچ محدودیتی نداریم؛ خط قرمز ما مذاکره با آمریکایی‌ها است.

رئیس سازمان حفاظت اطلاعات سپاه پاسداران گفت: مذاکره باید هوشمندانه، شرافتمندانه و عاقلانه باشد. این سخن رهبری مبنای ما است. ما با همه دنیا رابطه خوبی داریم و به مسیرمان ادامه می‌دهیم و با پشتوانه مردم عزیزمان حتماً در جهت اهداف انقلاب اسلامی و ارزش‌های انقلاب اسلامی حرکت خواهیم کرد.

سردار خادمی تصریح کرد: اگر آمریکایی‌ها قصد شیطنت کنند همان‌طور که مقام معظم رهبری فرمودند؛ چنانچه تهدید کنند، تهدید خواهیم کرد و اگر تهدید را اجرا کنند با قاطعیت پاسخ خواهیم داد. ما کاملاً آماده هستیم. اگر منافع ملی ما را به خطر اندازند، منافع ملی آنها را قطعاً در سرتاسر دنیا به خطر می‌اندازیم.

 

منبع: فرارو
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 11
  • ناشناس
    1

    ایران از معادله جهانی و منطقه حذف شده با افغانستان خوابی

  • ناشناس
    1

    منافع شما .. غزه . سوریه .حزب الله . سردار سلیمانی . چندین فرماندهان سپاه . دانشمندان . در خارج از کشور و داخل کشور . باید بگم !
    خطر چیه نابود کردن .
    از خطر حرف میزنید .

  • ایمان
    2

    شما از روز اول جز جنگ چه دستاوردی برای ایران داشتید؟؟
    همیشه مردم قربانی بودن...

  • یحی صنوبری
    1

    سلام ودرود به شرف وغیرت ایرانیت ماکم وبیش از تولید موشک‌ها خبر داریم تورا به امام زمان همه شون را به سمت ناو گانهشون نشانه بگیرید تا بفهمند تهدید واقعی اینه انگشت روی ماشه ما کم نمیاریم

  • ناشناس
    0

    همینه

  • رابی
    1

    صحبت ایشان مثل این می‌مونه که یک بچه بگه می‌خوام با بروسلی درگیر شوم😂😅🤣

  • یحی صنوبری
    3

    سلام درود به سردار عزیز چه بخواهیم چه. نخواهیم درگیری پیش میاد به نظرم همین فردا اسرائیل و پایگاه‌های آمریکا در منطقه را موشک باران کنید رزم انفرادی به ما آموخته بکش تا کشته نشوی اولین اقدام با بمب شیمیایی این یهودی های بی دین را در اسرائیل بزنید نسلشان منقرض بشه مردمانی ترسو هستند حتی با چماق هم میشه آنها را ازبین برد فرمانده محترم هوا فضا فردا آمریکا را تهدید کند به یاری خدا پیروزی از آن ماست

  • ناشناس
    0

    آخه شما توان مقابله دارید انقدر بلوف میزنید. اگر داشتید که در سوریه و لبنان و فلسطین خرج میکردید. نکته دوم اینکه بعد ۱۴۰۱ مردمی هم پشت سرتون نیستند که با کسی بجنگن. خودتون باعث این شرایط شدید.

  • ناشناس
    0

    منظور سربار کدوم مردم ایران هست؟

  • ناشناس
    0

    به عمل کاربراید. شماچهل سال منافع امریکارونابودمیکنید. تاوان ماملت حالومیدهیم

  • علی
    0

    امریکا مردم ما رو خوب شناخته و متاسفانه مسئولین و سیاستمدارن دل خوش کردن به همان 10-12 درصدی که منافع انها تامین میشه
    فقط نکته مثبت اینکه
    مثل انتخابات اوضاع که خراب میشه یادشون میفته مردم هم وجود دارند