معاون سیاسی سپاه: در صورت عملی‌شدن تهدیدها علیه برنامه هسته‌ای، ایران در دکترین دفاعی و ماهیت برنامه هسته‌ای خودش تجدیدنظر خواهد کرد؛ معنای این تجدیدنظر بسیار روشن است

یک نکته مهم و کلیدی وجود دارد و آن اینکه، از سوی برخی مقامات در جمهوری اسلامی اعلام شده در صورت عملی‌شدن تهدیدها علیه برنامه هسته‌ای، ایران در دکترین دفاعی و ماهیت برنامه هسته‌ای خودش تجدیدنظر خواهد کرد؛ معنای این تجدیدنظر بسیار روشن است.

معاون سیاسی سپاه: در صورت عملی‌شدن تهدیدها علیه برنامه هسته‌ای، ایران در دکترین دفاعی و ماهیت برنامه هسته‌ای خودش تجدیدنظر خواهد کرد؛ معنای این تجدیدنظر بسیار روشن است

سردار یدالله جوانی در یادداشتی نوشت: تهدید به شرارت و اقدام نظامی علیه تأسیسات هسته‌ای و دیگر مراکز حیاتی و مهم ایران، از جمله موضوع‌هایی است که این روزها از سوی مقامات آمریکایی و صهیونی به تکرار مطرح می‌شود. به‌تازگی در رسانه‌ها آمد که ترامپ می‌گوید، اگر در مذاکرات با ایرانی‌ها به توافق نرسیم، به آنها حمله می‌کنیم! همچنین، مطلبی از نتانیاهو در رسانه‌ها بسیار بازتاب پیدا کرد مبنی بر اینکه، اگر خدا هم با آنها (ایرانی‌ها) باشد، ما آنان را شکست می‌دهیم!

اینکه در نهایت در میدان عمل، این تهدیدها عملیاتی خواهد شد یا نه، قطعی نیست و همچنان یک گزاره احتمالی است، اما در برابر این احتمال، سه گزاره  قطعی وجود دارد که دوستان و دشمنان ملت ایران، باید موردتوجه قرار دهند؛

نکته اول؛ آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها، بارهاوبارها هدف از حمله نظامی به ایران را نابودی تأسیسات هسته‌ای ایران اعلام کرده‌اند. به‌طورقطع، دشمنان به‌هیچ‌عنوان قادر نخواهند بود دانش و فناوری هسته‌ای بومی شده در ایران را با اقدام و حمله نظامی از بین ببرند. دلایل برای این مهم و اثبات ناتوانی دشمن برای رسیدن به  هدف اعلامی‌اش برای نابودی توان و صنعت هسته‌ای ایران فراوان است، اما برای رعایت اختصار، اشاره به دلیل اقامه شده از سوی رئیس‌جمهور اسبق آمریکا کفایت می‌کند.

«باراک اوباما» بعد از توافق برجام در تیرماه سال ١٣٩۴به شدت مورد انتقاد عده‌ای از جنگ طلبان آمریکایی قرار گرفت. منتقدین بر این باور بودند که اوباما اشتباه کرده و نباید با هسته‌ای شدن ایران از طریق مذاکره موافقت می‌کرد؛ آنان بر این نکته تاکید داشتند که به هیچ وجه نباید اجازه داد تا ایرانی‌ها، از چرخه کامل سوخت هسته‌ای برخوردار باشند. در چنین فضا و شرایطی رئیس جمهور وقت آمریکا با صراحت اعلام کرد؛ «اگر ممکن بود دوست داشتم با دستان خودم، تمام پیچ و مهره های تاسیسات هسته‌ای ایران را بازکنم.» اوباما با اظهارات به صراحت اعلام کرد؛ اولاً جنگ با ایران به نفع آمریکا نیست، و ثانیاً، با جنگ نمی‌توان صنعت هسته‌ای ایران را از بین برد.

نکته دوم؛ جمهوری اسلامی بارها اعلام کرده، آغازگر هیچ جنگی نخواهد بود، لکن در دفاع از امنیت ملی و منافع ملت ایران، بسیار جدی بوده و طی ۴۶ سال گذشته، این مهم را به اثبات رسانده است.

رهبر حکیم انقلاب اسلامی و فرمانده معظم کل قوا، در خطبه‌های نماز عید فطر، یک بار دیگر به تهدیدهای دشمن اشاره کرده، ضمن ضعیف دانستن اجرایی شدن این تهدیدها، با صراحت فرمودند: «اگر شرارتی انجام بگیرد، قطعاً ضربه متقابل محکم خواهند خورد.» نه تنها هیچ یک از اهداف اعلامی برای تجاوز نظامی از جمله نابودی صنعت هسته‌ای تحقق پیدا نخواهد کرد؛ بلکه این اقدام دشمن، صنعت هسته‌ای ایران را وارد مرحله جدید خواهد کرد و آن گاه، باید تعریف جدیدی برای ایران و محور مقاومت در معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی داشت.

چگونگی و نتایج، آثار و پیامدهای ضربه متقابل محکم ایران، به‌طورقطع فصل نوینی را در معادلات و روند تحولات منطقه و جهان پدید خواهد آورد؛ چرا که سه‌گانه «اراده سیاسی»، «قدرت و توانایی‌های نظامی» و «موقعیت ژئوپلیتیکی ایران»، امکان این ضربه متقابل محکم موفق و مؤثر را به بهترین شکل برای ایرانی‌ها فراهم ساخته است.

نکته سوم؛ جمهوری اسلامی بارها اعلام کرده، سلاح هسته‌ای در دکترین دفاعی ایران جایگاهی ندارد. فتوای رهبر حکیم انقلاب اسلامی هم در این موضوع، بسیار روشن بارهاوبارها مطرح و تکرار شده است. مبتنی بر این فتوا، ایران به دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نبوده است و هدف از توسعه برنامه هسته‌ای را استفاده از این صنعت در تمامی حوزه‌های صلح‌آمیز و غیرنظامی تعریف کرده و آن را باقوت و قدرت دنبال می‌کند؛ اما در این میان، یک نکته مهم و کلیدی وجود دارد و آن اینکه، از سوی برخی مقامات در جمهوری اسلامی اعلام شده در صورت عملی‌شدن تهدیدها علیه برنامه هسته‌ای، ایران در دکترین دفاعی و ماهیت برنامه هسته‌ای خودش تجدیدنظر خواهد کرد؛ معنای این تجدیدنظر بسیار روشن است.

بنابراین، هرچند اقدام به شرارت از سوی آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها به ایران و ایرانی‌ها خساراتی را وارد خواهد ساخت؛ لکن از یک سو خسارت‌های سنگین‌تر با ضربه متقابل محکم به دشمنان وارد خواهد شد و از سوی دیگر، نه‌تنها هیچ یک از اهداف اعلامی برای تجاوز نظامی از جمله نابودی صنعت هسته‌ای تحقق پیدا نخواهد کرد؛ بلکه این اقدام دشمن، صنعت هسته‌ای ایران را وارد مرحله جدید خواهد کرد و آن گاه، باید تعریف جدیدی برای ایران و محور مقاومت در معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی داشت.

منبع: فارس
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 11
  • ناشناس
    1

    این حرف چندپیام دارد اول اینکه عراقچی ودستگاه وزارت خارجه مرده است وحرفهایشان ازالان درداخل وبیرون ضداثراست این حرف که این میزنه هم رسما نابود کردن توافق هسته ای است وپادمانی که روسیه وچین ازامریکا سختترحامی وپایند ان بودند سوماقطعا جنگ حتمی است چون کاسبان این شرایط قطعا حاضربه کوچکترین تعامل نیستند که برای افرادبصیرومنتقدی که بعضاطعم تلخ زندان ومحرومیت وحصرکشیدند ازبل معلوم بودچهارما این بااین حرف رسما توجیه حمله کردن وهرکاری که جامعه جهانی بخواهدراانجام داد

  • ناشناس
    1

    ایهاکساییکه رای دادین فهمیدین دولت هیچی نیست یانه

  • ناشناس
    0

    برنامه هسته ای متعلق به مردم است نه سپاه مردم باشعارانرژِی صلح امیزونه تهدید شدن به این انرژی جواب مثبت دادند

  • ناشناس
    0

    این مملکت چند تاصاحب داره

    نظرات شما -
    • ناشناس
      1

      همینا

  • چای دبش باغ ازگل کیهان و زمین دماوند
    0

    آمریکا که گفته صلح کنیم حالا شماها چه اسراری دارید بمب اتم بسازید چرا خودروهای با کیفیت بالا نمی سازید چرا مسکن برای مردم اجاره نشین ایران نمی سازید چرا زیر ساخت تولیدات داخلی را فراهم نمی کنید بفرمایید چگونه رضایتمندی کارگران کارمندان و بازنشستگان کشاورزان دانشجویان فارغ تحصیل را میتوانید ایجاد کنید با جنگیدن بر سر مسائلی که بما ربطی ندارد یا با صلح و سازندگی؟!همش که نمیشه خط و نشان کشید آرام باشید آرام باشید بخاطر ملت شریف وفرودست ایران آرام باشید

  • ناشناس
    3

    ما درموضوع هسته ایی حتی قبل ازانقلاب با آمریکا که متحد آمریکا بود زاویه داشتیم مال امروز هم نیست .حتی دردوره قبل ازانقلاب خواهان داشتن سلاح هسته ایی بودند ولی موفق به رضایت آمریکا نشدند .کسانیکه درخصوص هسته ایی مهارت دارند و تاریخ گدشته را دراین حوزه مطالعه میکنند ازمن بیسواد بیشتر اطلاع دارند .اما چون صلح آمیز بودن آنرا درنظر گرفته است هنوز بیش از نیم قرن درراستای اهداف بلند مدت پیشرفت درحوزه های صلح آمیز حفظ کرده است .الان نمیدانم چرا فشار برایران را زیاد کردند که صلح آمیز بودن را از کشور بگیرند .شاید هم مربوط به موضوعاتی باشد که گفتنش دراین باره صحیح نباشد .درهرصورت چون هزینه های سنگینی شده است امکان بعقب برگشتن آن وجود ندارد بلکه باید درساختارهای سیاسی تا اندازه ایی تعدیل شود واینکار هم بسادگی صورت نمیگیرد بلکه نیاز به آینده نگری دارد تا سطح میزان فکر علمی کشور متوقف نشود ومسیر خود را مثل سایر کشور دنبال کنند .

    نظرات شما -
    • ناشناس
      0

      از شروع کردند دروغه چون زاویه ای نبود کسی هم باامرژی هسته ای مشکل ندارد وگرنه این همه کشوردرددنیانوع نگاه به دشمنی بادنیا ومیلیاردهاانسان وتسخیرشدن کشوربدست این گروهک مشکله

  • ناشناس
    1

    مرد باشید تا اخر بایستید!!!

  • ایمان
    0

    آقا یدالله از عمه کاترین چه خبر؟؟؟

  • ناشناس
    0

    ما قبول کردیم تا دلار بالای صد تومنی نون و آب و گاز و برق قسطی و قحطی وتحربم و روس پرستی و چین و کره رونق بازار بنجل