اظهارنظر فرستاده آمریکا در خاورمیانه در مورد خلع سلاح فوری حزب الله لبنان

فرستاده ویژه آمریکا در امور خاورمیانه خواستار خلع سلاح فوری حزب الله لبنان شد.

اظهارنظر فرستاده آمریکا در خاورمیانه در مورد خلع سلاح فوری حزب الله لبنان

 رویترز نوشت: مورگان اورتاگس، فرستاده آمریکا گفت: حزب الله و سایر گروه های مسلح باید در اسرع وقت خلع سلاح شوند و انتظار می رود که نیروهای لبنانی این کار را انجام دهند.

اورتاگس در پایان یک سفر سه روزه به بیروت و پس از دیدار با جوزف عون، رئیس جمهور لبنان، نواف سلام نخست وزیر، نبیه بری رئیس مجلس و دیگر مقامات و نمایندگان سیاسی با شبکه تلویزیونی لبنانی LBCI صحبت کرد. اورتگس گفت: واضح است که حزب‌الله باید خلع سلاح شود و واضح است که اسرائیل نمی‌خواهد تروریست‌هایی را که به آنها تیراندازی می‌کنند وارد کشورشان کنند و این موضعی است که ما درک می‌کنیم. ما همچنان بر این دولت فشار می آوریم تا به طور کامل توقف خصومت ها را انجام دهد و این شامل خلع سلاح حزب الله و همه شبه نظامیان می شود.

اورتگس در پاسخ به این سوال که آیا ایالات متحده یک جدول زمانی برای خلع سلاح تعیین کرده است، او گفت: «در اسرع وقت؛ لزوماً جدول زمانی وجود ندارد، اما ما می دانیم که هر چه زودتر (نیروی مسلح لبنان) بتواند به این اهداف دست یابد و تمام شبه نظامیان در این کشور خلع سلاح شود، مردم لبنان زودتر می توانند آزاد شوند.

این ادعاها درحالی مطرح می‌شود که اسرائیل ده‌ها بار پس از اعلام آتش بس به لبنان به خصوص در مناطق جنوبی حمله کرده است. این رژیم همچنان به کشتار و ترور مقامات حزب الله و حماس ادامه می‌دهد.

منبع: شفقنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید