واکنش زیدآبادی به ادعای کیهان در مورد ترور ترامپ

کیهان چه کاره است؟

فعال سیاسی اصلاح‌طلب نوشت: به جای اینکه هیئت نظارت بر مطبوعات، بدون ذکر نام مدیر مسئول روزنامۀ کیهان، خبر از تذکر به او دهد، بهتر است یک بار و برای همیشه از طرف نهاد‌های مسئول اعلام شود که اصولاً این روزنامه و گردانندگان آن، چه نسبتی با نظام جمهوری اسلامی دارند. آیا این روزنامه و مدیرمسئول آن واقعاً سخنگوی نظام هستند؟

کیهان چه کاره است؟

احمد زیدآبادی با انتشار متنی در کانال تلگرامی خود با عنوان «واقعاً چه کاره است؟» به خبر اخیر روزنامه اصولگرا مبنی بر تهدید به ترور رئیس‌جمهور آمریکا واکنش نشان داده است.

او در این زمینه نوشت: به جای اینکه هیئت نظارت بر مطبوعات، بدون ذکر نام مدیر مسئول روزنامۀ کیهان، خبر از تذکر به او دهد، بهتر است یک بار و برای همیشه از طرف نهاد‌های مسئول اعلام شود که اصولاً این روزنامه و گردانندگان آن، چه نسبتی با نظام جمهوری اسلامی دارند.

آیا همانطور که برخی ادعا می‌کنند، این روزنامه و مدیرمسئول آن واقعاً سخنگوی نظام هستند؟ یا نظرات شخصی خود را منعکس می‌کنند؟ یا اینکه وضعیتی بینابین دارند و مثلاً خصولتی و نیمه‌رسمی محسوب می‌شوند؟

بعید می‌دانم که در هیچ کشوری پدیده‌ای مثل روزنامۀ کیهان وجود داشته باشد به طوری که ناظران و تحلیل‌گران از جایگاه و کارویژۀ واقعی و رسمی آن سر در نیاورند!

هنگامی که دیپلمات‌های خارجی نوشته‌های کیهان را در مقابل دیپلمات‌های ایرانی می‌گذارند و از آنها می‌پرسند که اینها چیست، بدون تردید پاسخ کلیشه‌ای دیپلمات‌های ایرانی این است که: "در کشور ما مطبوعات در بیان نظرات خود آزادند و این نوشته‌ها هم نظر شخصی نویسندگان آنهاست و ربطی به مواضع رسمی دولت و نظام ندارد! "

ولی آیا واقعاً همینطور است؟ یعنی نوشته‌های کیهان نظرات شخصی نویسندگان آن است؟ اگر اینطور است چرا این موضوع به طور رسمی و علنی اعلام نمی‌شود تا افکار عمومی هم نسبت به آن مطمئن شود؛ و اگر اینطور نیست، آیا طرفِ مذاکره، نفاق و دروغِ نهفته در پشتِ پاسخ دیپلمات ایرانی را متوجه نمی‌شود و به حرف او اعتماد می‌کند؟ یا اینکه در همان گام نخست مطمئن می‌شود که با پدیدۀ غریب و غیرقابل فهمی روبروست؟

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 19
  • ناشناس
    30

    سخنگوی نظام نيست ولی اخلاص دارد وجمهوری اسلامی را دوست دارد مثل توی جاهل دورودورنگ نيست

  • مهرداد سربندی
    1

    کیهان چکاره است؟ کیهان چشم امید همه ضد انقلاب داخلی برای سرنگونی نظامه. کیهان را دست کم نگیر. دست کم می گیری دیگه لااقل شریعتنداری را دست کم نگیر. او برا خودش یه غضنفره. بین بر و بچ مخ نخودی تندرو اسم و رسمی داره

  • ناشناس
    2

    کیهان و سردبیرش:
    درختی که تلخ است وی را سرشت
    اگر برنشانی به باغ بهشت
    ور از جوی خلدش به هنگام آب
    به بیخ انگبین ریزی و شهد ناب
    سرانجام گوهر به کار آورد
    همان میوه تلخ بار آورد ...

  • ناشناس
    2

    دمت گرم ،کیهان چه کاره مملکته

  • ناشناس
    20

    زنده باد کیهان پاسدار انقلاب اسلامی ، کیهان با روشنگری های موشکافانه و دلسوزانه باعث شده تیر دشمنان نظام و مردم به سنگ بخوره ، رسایی حرف درستی زد گفت ما فرض بگيريم که جمهوری اسلامی رفت حالا ما با کی حرف بزنیم؟؟؟ کسانی که در تفکرشان فردایی رو بدون جمهوری اسلامی ترسیم کردن کشور رو میخوان تقدیم چه کسانی کنند؟ تروریست ها و آشوب گرها آیا تروریست میتونه حکومت تشکیل بده؟ میتونه دادگاه و ارتش ایجاد کنه؟

  • ناشناس
    15

    چکاره مملکت هست یعنی چی؟ یعنی نظام جمهوری اسلامی نباید یک حامی رسانه‌ ای داشته باشد

  • ناشناس
    13

    تو هم مثل اسرائیل و آمریکا که میگن ایران نباید بمب اتم داشته باشد الان میگی کشور نباید یک حامی رسانه ای داشته باشد

  • ناشناس
    2

    کیهان همسو و نماینده صهیونیزم در ایران و مسئول ایجاد اختلاف در کشور

    نظرات شما -
    • بهنام
      14

      نماینده اسراییل شمابیشرفان اصلاح طلب هستیدکیهان نماینده حضرت اقاست

  • ناشناس
    0

    چودانی وپرسی سوالت خطاست !!

  • ناشناس
    0

    همش که نباید اوباش تو خیابونا عربده بکشند .بلخره زمونه عوض شده اونام باید همرنگ شوند !!!

  • ناشناس
    4

    اهه تو خودت چکاره ای اون هیچکاره پرت و پلا نویسه

  • ناشناس
    6

    همون کاره ای که تو و رسانه های پروژه بگیرتون هستید

  • سید عزیز
    3

    کیهان صدای رسای نتانیاهو و بدخواهان این کشور و این ملت است .

  • ناشناس
    1

    یکبار برای همیشه این جرثومه فساد رو تعطیل کنید شرش کم بشه.
    تو هر موضوعی مداخله میکنه اونم به زشت ترین شکل ممکن.

  • ناشناس
    0

    شریعتمداری خودش میخواد ترامپ ترور کنه

  • غلو
    1

    کیهان نخود هر اش، مامور به تخریب وهزینه سازی برای کشور، نماینده تام الاختیار نتان، بی‌بی، کارخانه دروغ سازی ودروغ پردازی ودو قطبی سازی ونفاق افکنی و......

  • ناشناس
    1

    چرا این شریعتمداری برکنار نمیشه چرا امتیاز رو نامه سلب نمیشه امثالهم این مملکت رو به گند کشیدند

  • ناشناس
    0

    خب! تو خودت چه کاره ای!؟! تابحال چند بار با صدور بیانیه از دنیای سیاست خداحافظی کردی، اما دفعه بعد بغیر از سیاست در اقتصاد و مسایل فرهنگی و اقتصادی و ... نظر دادی!؛! ادعای آزادی بیان و آزادی مطبوعات دارید، اما نظر یه روزنامه رو نمیتونید تحمل کنید!!! دلار و طلا و وضع معیشتی مردم که دستپخت کابینه امثال آقای زیدآبادی هست، اصلا تقصیری ندارند و همش تقصیر روزنامه کیهان هست!!!!