عوارض خوردن بیش از حد بستنی از نظر طب سنتی

در فصل تابستان با توجه به گرمای هوا خوردن بستنی و خوردنیهای خیلی سرد افزایش می یابد که زمینه ساز بیماریهای گوناگون است.

عوارض خوردن بیش از حد بستنی از نظر طب سنتی

به گزارش خبر فوری به نقل از باشگاه خبرنگاران پویا؛ دکتر محمد انصاری‌پور درباره تدابیر فصل تابستان اظهار کرد: تابستان نماد گرماست, اتفاق نادرستی که در این فصل رخ می‌دهد این است که افراد به طور افراطی و بی‌محابا به خوردن و نوشیدن خوردنی‌ها و نوشیدنی‌های خیلی سرد می‌پردازند که این اتفاق بیشتر در افراد گرم‌مزاج دیده می‌شود, مثل خوردن بستنی یا آب سرد بیش از تعادل و در اوقات نامناسب صورت می‌گیرد, در این صورت مبتلا به عوارض و بیماری‌های متعدد خواهند شد که شامل سوء‌هاضمه، بیماری و ضعف کبد، بیماری ریه و اعصاب، نازایی و ... است.

تدابیر تابستان

وی تصریح کرد: استفاده از غذاها و نوشیدنی‌های سرد بالقوه و بالفعل مناسب است. سرد بالقوه یعنی با طبع سرد و بالفعل یعنی اینکه دمای آن پایین باشد مثل آب دوغ خیار که هم طبع سرد و هم دمای پایینی دارد, نوشیدنی‌ها و ترکیبات خنک و با طبع سرد نیز مناسب این فصل است اما نباید در مصرف آنها زیاده‌روی کرد.

این متخصص طب سنتی ایران یادآور شد: طبیعت این فصل گرم و خشک است, گرمی و خشکی سبب تحلیل یا کاهش مواد در بدن می‌شود به خصوص خلط دم و بلغم کاهش می‌یابد اما خلط صفرا و سپس سودا افزایش خواهد داشت. از مصرف سرخود عرقیات خنک مثل کاسنی و شاتره و بخصوص به مدت طولانی در فصل گرما خودداری کنید زیرا باعث تغییرات مزاجی بدن و بخصوص در کبد می‌شود, هندوانه برای افراد مبتلا به کبد چرب و سیروز مضر است و سمیت کبدی می‌دهد.

ورزش در تابستان

دکتر انصاری‌پور عنوان کرد: ورزش در تابستان هم از نظر شدت و هم از نظر مدت باید کمتر از فصول دیگر باشد, بهترین زمان ورزش در این فصل ابتدای روز یعنی در خنکی روز است, کاهش میزان ورزش به دلیل تحلیل مواد در فصل تابستان ناشی از گرمی هوا و تقلیل غذاست.

35

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید