اولين تسبيح تربت کربلا را چه کسی ساخت؟

شاید برای شما جالب باشد که بدانید، اولین شخصی که نخستین تسبيح تربت کربلا را ساخت چه شخصیتی بود.

اولين تسبيح تربت کربلا را چه کسی ساخت؟

اولين كسي كه تسبيح درست كرد حضرت صديقه طاهره عليه السلام بود كه اول از پشم، نخي درست كرده بودند و گره هايي به تعداد عدد تسبيحات درست كرده بودند و به آن تسبيح مي گفتند، تا اينكه حضرت حمزه به شهادت رسيد.

حضرت حمزه سيدالشهداء عموي حضرت رسول اكرم صلي الله عليه و آله است كه در جنگ احد به شهادت رسيد. حضرت فاطمه عليهاالسلام از خاك قبر حضرت حمزه به خاطر شرافتي كه داشت تسبيح درست كردند و به آن تسبيح مي كردند و مردم هم تبعيت از اين امر كردند تا اينكه حضرت امام حسين عليه السلام به شهادت رسيدند.

به خاطر عظمت و بزرگي حضرت و شرافت بيشتر بر خاك قبر حمزه، امر بر تربت حضرت امام حسين عليه السلام دائر شد و مردم از خاك قبر حضرت حسين عليه السلام براي تسبيح استفاده مي كردند و شكي نيست در فضيلت خاك قبر حضرت امام حسين عليه السلام بر خاك قبر حضرت حمزه عليه السلام كما اينكه در حديثي از حضرت صادق عليه السلام اين نكته هست:

"و في كتاب الحسن بن محبوب ان ابا عبداللّه عليه السلام سئل عن استعمال التربتين من طين قبر حمزه عليه السلام و الحسين عليه السلام و التفاضل بينهما فقال عليه السلام السبحة التي من طين قبر الحسين عليه السلام تسبح بيد الرجل من غير ان يسبح"؛

از امام صادق عليه السلام سؤال شده از استفاده از تربت قبر حضرت حمزه و حضرت امام حسين عليه السلام و اينكه كدام برتر هستند پس حضرت فرمودند: تسبيحي كه از خاك قبر امام حسين عليه السلام باشد در دست مرد تسبيح و ذكر مي گويد بدون اينكه مرد خودش ذكر بگويد.

منبع: باشگاه خبرنگاران

10

کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • ناشناس
    0

    همان طور که حقیقت دینی صادر از خداوند را نمی توان ، با هیچ وسیله ای ، ضد دین جلوه داد به همان صورت نمی توان ابتکار من در آوردی تخیلات ذهن ناقص بشر بنام دین و مذهب را با آب و تاب و رنگ و لعاب جذاب الفاظ به حقیقت دینی تبدیل کرد ؛ چنانکه نیز حقیقت قبح چنین ابتکاری را نزد خداوند آگاه به همه ی حقایق جزئیات جهان نمی توان با الفاظ من در آوردی به حسن و زیبایی خدا پسندانه تبدیل نمود. بشرا برای تضمین عاقبت بخیری خود باید از بستن من در آوردیها به دین خدا شدیدا پرهیز کند و زمینه بر انگیختن خشم خداوند و رقم زددن عاقبت شوم و هلاکت بار برای آخرت خود را فراهم نسازد.