راههای مراقبت از اکستنشن مژه

یکی از جدید ترین روش ها برای افزایش زیبایی چشم ها، اکستنشن مژه است. تارهای مصنوعی مژه که در لابه لای مژه ها قرار می گیرد، اکستنشن مژه نام دارد.

راههای مراقبت از اکستنشن مژه

با استفاده از مژه های نیمه دایم می توان مژه ها را پرتر و بلند تر نشان داد. اکستنشن با کاشت مژه کاملا متفاوت است.

گاهی به صورت ژنتیکی یا براثرعوامل محیطی، فرد مژه های کم پشتی دارد و برای اصلاح آن از روش های مختلفی مانند اکستنشن استفاده می کند.

در روش اکستنشن، مژه های اضافه یکی یکی لابه لای مژه های پلک بالا با چسب اضافه می شود و به این ترتیب دیگر نیازی به استفاده از مژه مصنوعی یا آرایش زیاد چشم ها نیست.

تفاوت اکستنشن مژه با مژه مصنوعی

مژه های مصنوعی با یک نگاه ساده کاملا قابل تشخیص است اما هنگامی که شما اکستنشن مژه انجام می دهید ، به سادگی مشخص نیست.

مراحل انجام اکستنشن مژه

فرد داوطلب باید درازبکشد و چشم ها را ببندد. زیرمژه های پلک بالا دستمالی تمیز قرارمی گیرد. با کمک موچین، مژه ها برداشته و نوک آن ها به اندازه یک میلی متر به چسب آغشته می شود و سپس روی قسمت مد نظر قرار می گیرد.

ماندگاری

این مژه ها به مدت 3 تا 4 هفته از زمان کاشت، باقی می ماند البته این مدت به نوع مژه های طبیعی شما و سرعت رشد آن ها بستگی دارد. برای ترمیم، معمولا چند روز یک بار باید به جایی که برای اکستنشن رفته اید، مراجعه کنید.

مراقبت ها

برای پاک کردن آرایش چشم ها نیز لازم است از ژل های شست وشو کمک بگیرید و با دستمالی نرم به آرامی اطراف مژه ها را تمیز کنید. استفاده از شامپو بچه نیز برای شست وشوی پوست صورت و چشم ها مناسب تر است.

نباید مژه های پلک بالا و پایین به هم چسبیده باشد.ورود چسب به چشم، می تواند باعث آلرژی و عفونت چشم شود که این خود از مهم ترین عوارض اکستنشن یا همان کاشت مژه موقت است.

قبل از اکستنشن صورتتان را چند ساعت نشویید تا مژه ها کاملا خشک باشد. از 24 ساعت قبل، انجام حرکت های ورزشی که باعث عرق کردن می شود و از 48 ساعت قبل از آن، انجام ورزش هایی مانند شنا یا رفتن به سونا ممنوع است.

معمولا برای هرچشم می توان از 40 تا 60 مژه استفاده کرد.

جنس مژه ها می‌تواند از موی انسان، موی سمور، موی اسب، فیبرهای مصنوعی یا ابریشم باشداما استفاده از موی حیوانات برای این کار توصیه نمی شود زیرا نمی توانیم از پاکیزه و استریل بودن آن اطمینان حاصل کنیم.

اگر کاشت مژه انجام داده اید ،از مالش چشم ها خودداری کنید.برای حالت دهی به مژه ها بعد از حمام سشوار را روی درجه کم بگذارید و با فاصله 20 سانتی مترزیر مژه هایتان بگیرید و با دست به آن حالت دهید.

ازکشیدن حوله روی صورت خودداری کنید. برای خشک کردن صورت بعد از حمام از یک حوله کوچک استفاده کنید.اگر چشمتان دچار خارش شد با ضربه ملایم انگشت روی پلک آن را برطرف کنید، این کار سبب می شود مژه ها نریزند.

نکات

کاشت مژه باعث از دست دادن مژه های طبیعی نمی شود.

به گزارش سایت عصر ایران، این روند عوارض و خطر خاصی به همراه ندارد اما باید مراقب بود و مهم تر آن که بعد از کاشت مژه، چشم فرد نباید تا 24 ساعت با آب در تماس باشد تا مژه ها به خوبی بچسبند و روی چشم ها ماندگار شوند.

کاشت مژه برای چه کسانی مناسب نیست؟

کاشت مژه را همه افراد به غیر از کسانی که مشکلات چشمی دارند، می توانند انجام دهند ولی اصلی ترین مسئله در انجام این روش زیبایی، مراجعه به پزشک متخصص یا مرکز آرایشی معتبر است.

عوارض اکستنشن مژه و استفاده از مژه‌های مصنوعی

اگر شخصی که این کار را انجام می‌دهد ماهر نباشد ممکن است مژه‌های پلک بالا و پایین را به هم بچسباند و در نتیجه مژه‌های طبیعی هم کنده شود.

ورود چسب به چشم نیز می‌تواند باعث آلرژی و عفونت چشم شود.ممکن است افرادی به چسب‌های مخصوص کاشت مژه حساسیت داشته باشند و دچارعفونت لایه نازک بالای چشم شوند.

بعد از چندین بار استفاده از مژه مصنوعی و اکستنشن مژه، چون فشار زیادی به پیاز مژه وارد می‌شود ممکن است فرد مژه‌های طبیعی خود را نیز از دست بدهد.روی مژه مصنوعی نباید ریمل زد چون احتمال ابتلا به عفونت و التهاب شدید چشم افزایش می یابد.

تقویت مژه ها

از بهترین روغن‌های تقویت کننده مژه، می‌توان روغن زیتون و روغن کرچک را نام برد. این دو روغن باعث تقویت و رشد مژه‌ها می‌شود.

غذاهایی با پروتئین بالا مانند ماهی، تخم مرغ، پنیر سویا، جگر و گوشت را بدون چربی مصرف کنید. علاوه بر این، به رژیم غذایی خود، مواد غذایی مانند دانه های سویا، آووکادو، انواع حبوبات و روغن زیتون را که حاوی مقادیر فراوانی از اسیدهای چرب هستند، اضافه کنید.

هر چسب مخصوص مژه، یک محلول پاک کننده (Remover)دارد.اگر شخصی بعد از کاشت مژه تصمیم بگیرد آن ها را بردارد، بهتر است به کارشناسی که کاشت مژه را برایش انجام داده، مراجعه کند تا به وسیله پاک کننده مخصوص، مژه ها را بردارد

1980

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید