جنجالی‌هایِ ۲۰:۳۰؛ آمنه‌السادات، کامران، ایمان و علی

مجری‌های جنجالی ۲۰:۳۰ و سبک خاصی که این برنامه وارد صداوسیما کرد، بهانه‌ی این مطلب است

جنجالی‌هایِ ۲۰:۳۰؛ آمنه‌السادات، کامران، ایمان و علی

مجری‌های جنجالی ۲۰:۳۰ و سبک خاصی که این برنامه وارد صدا و سیما کرد، بهانه‌ی این مطلب است.

علی رضوانی

مجریان بیست‌و‌سی

علی رضوانی یکی از خبرنگاران برنامه‌ی بیست‌وسی و متولد ۲۸ آذر ۱۳۶۳ در تهران است. او فارغ التحصیل لیسانس رشته علوم ارتباطات است و از کونگ‌فو به خبرنگاری رسیده.

پس از پخش مستند «مظنونین همیشگی» بود که رامین سید امامی فرزند مرحوم کاووس سید امامی درباره علی رضوانی ادعاهایی را مطرح کرد که البته هیچوقت ثابت نشد.

این مستند شامل اعترافات فعالان محیط زیست بازداشتی بود.

در چند روز اخیر هم به دنبال پخش یک گفت‌وگو با روح‌الله زم بار دیگر نام علی رضوانی در شبکه‌های مجازی شنیده می‌شود. این گفت‌و‌گو به یکی از داغ‌ترین اخبار فضای مجازی تبدیل شد.

مجریان بیست‌و‌سی

پس از پایان گفت‌وگوی علی رضوانی، مجری برنامه بدون تعارف و روح‌الله زم، توسط مدیر شبکه آمدنیوز شایعات فراوانی در شبکه‌های اجتماعی شکل گرفت.

آمنه‌السادات ذبیح‌پور

مجریان بیست‌و‌سی

آمنه سادات ذبیح‌پور خبرنگار حوزه سیاسی خبرگزاری صدا و سیما و از مجریان اخبار ۲۰:۳۰ شبکه دو سیمای جمهوری اسلامی ایران است. او در حوزه بررسی و تهیه گزارش در مورد شبکه‌های ماهواره‌ای خارج از ایران فعالیت می‌کند. از ذبیح‌پور در سال ۱۳۹۲ به خاطر فعالیت خبرنگاری در مورد عملکرد دولت محمود احمدی‌نژاد رئیس‌جمهور وقت ایران تقدیر به عمل آمد.

از جنجال‌های این مجری می‌توان به توئیت سپیده قلیان درباره نقش ذبیح‌پور، در برخی ماجراها اشاره کرد.

سپیده قُلیان، زندانی سیاسی است که در آبان ۱۳۹۷ در جریان اعتراضات کارگری ۱۳۹۷ بازداشت شد.

برنامه‌ی تلویزیونی بیست و سی با پخش گزارشی به‌نام «طراحی سوخته» به مصاحبه علیه خودشان پرداخت. سپیده قلیان طی یادداشتی در صفحه شخصی خودش از آمنه‌السادات شکایت کرد.

مجریان بیست‌و‌سی

چندی بعد عکسی از این خبرنگار در رسانه‌ها منتشر شد که در آن زنی شبیه به ذبیح‌پور با لباس نظامی را نشان می‌داد که البته این خبر تکذیب شد.

کامران نجف‌زاده

مجریان بیست‌و‌سی

کامران نجف زاده یکی دیگر از خبرنگاران برنامه‌ی بیست‌وسی می‌باشد که علاوه بر خبرنگاری، روزنامه‌نگار، ، گوینده اخبار، نویسنده و مدرس کلاس‌های خبرنگاری نیز هست. او در حال حاضر خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در آمریکا است.

او که سال ۹۱ در نظرسنجی‌های نهاد‌های دانشگاهی و ارتباطاتی به عنوان محبوب‌ترین چهره تلویزیونی مطرح شده بود در کنار انتقادات صریح از مسئولان و شجاعت در ماموریت‌های خارج از کشور، دچار حواشی شهرت هم شده بود.

مجریان بیست‌و‌سی

از ثبت نام برای انتخابات مجلس شورای اسلامی تا تبلیغ ساعت در بیلبورد‌ها که یکی در عرصه سیاست و یکی در عرصه ستاره سازی بوده. او یک بار هم در مقام بازیگر در سکانسی از فیلم سینمایی بادیگارد ساخته ابراهیم حاتمی کیا هم بازی کرده است. حضور او در عرصه سینما، اما به بازی در بادیگارد محدود نشد. او همیشه یکی از گزینه‌های اجرای جشنواره فجر بوده که اکثرا نپذیرفته است. اتفاقاتی که گرچه به وقوع نپیوست، اما به دایره مخاطبان او در عرصه‌های متنوع افزود و از میزان اثرگذاری نجف زاده به عنوان یک خبرنگار در زمینه‌های مختلف خبر می‌دهد.

در این سال‌ها انتقادهایی به‌دلیل ساخت برخی برنامه‌هایش نیز به او مطرح شد، که از آن جمله می‌توان به انتقاد‌های رجانیوز و روزنامه‌های دولتی نظیر کیهان اشاره کرد. انتقاد‌های برخی از رسانه‌های اصولگرا پس از آن شدت گرفت به‌دلیل این‌که نجف زاده دربرنامه «صرفا جهت اطلاع» با تهیه گزارش‌هایی به رئیس جمهور و وزرای وقت انتقاد کرد و درباره نحوه جمع آوری ماهواره‌ها هم مطالب متفاوتی با ادبیات تلویزیون ارائه کرد. نجف‌زاده در اتفاقات ۸۸ هم خبرساز شده بود.

ایمان مرآتی

مجریان بیست‌و‌سی

ایمان مرآتی نیز از آن دسته خبرنگاران پرسروصدای بیست‌وسی و متولد ۱۳۵۵ در تهران است. او علاوه‌بر خبرنگاری تجربه‌ی مجری‌گری نیز داشته است.

مرآتی در یک برنامه با دو متهم حوادث ۸۸ گفت‌وگو کرد که پخش این برنامه با واکنش‌های زیادی روبه‌رو شد. خودش در برنامه‌ی دورهمی در این‌باره گفت: «ما خبرنگارها، سرباز‌های خط مقدم این نظام هستیم. این کار کتک خوردن دارد. در سال ۸۸ من یک گفتگو با دو متهم سرشناس فتنه ۸۸ داشتم. به من اعلام کردند که این دو زندانی خودشان می‌خواهند با بخش خبری صدا و سیما گفتگو کنند. ما در زندان حاضر شدیم و گفتگو را گرفتیم و بعد از آن مردم من را به چشم دیگر می‌دیدند. بعد از آن گفتگو، آدرس خانه خودم، پدر و مادرم، پمپ بنزینی که در آن بنزین می‌زدم را معرفی کردند و بار‌ها من و خانواده ام را تهدید به مرگ کردند»

یک‌بار عکسی از مرآتی درمورد کاغذی که صدابردار مقابل یک خانم گرفته بود، منتشر شد. انتشار این عکس نیز بحث‌برانگیز شد. او در گفت‌وگویی که با مهران مدیری داشت، از این اتفاق به‌عنوان اتفاقی تلخ یاد کرد که باعث افسردگی‌اش شد. خودش این خاطره‌ را این‌چنین تعریف کرد: «یک روز برای گزارش عید مبعث برای تهیه گزارش گفت‌وگو‌های مردمی به دربند رفتیم. در برگشت دختر و پسری اصرار کردند که با آن‌ها هم صحبت کنیم، اما درباره مبعث نمی‌دانستند. دختر خانم از ما خواست روی کاغذ بنویسیم که از روی آن بخواند. من یک بیت شعر نوشتم و وقتی داشت می‌خواند آن پسری که همراهش بود با گوشی موبایل عکس گرفت و این عکس دست‌به‌دست چرخید.»

مجریان بیست‌و‌سی

اما حاشیه‌های مرآتی به‌ همین‌جا ختم نمی‌شود و از دیگر جنجال‌های او اتهام املاک نجومی بود که به او وارد شد، که البته در توضیح به این ماجرا گفت: «سال ۸۲ به صدا و سیما بخش‌نامه‌ای رسید که هرکسی خانه ندارد می‌تواند ثبت‌نام کند و قسط بندی کند. من و کامران نجف زاده هم مثل بقیه دوستان صدابردار و ... ثبت نام کردیم و یک آپارتمان ۵۲ متری تحویل گرفتیم و تمام اقساط آن را به طور کامل پرداخت کردیم. اما چون اسم‌های ما آشنا بود، معروف شدیم به گرفتن املاک نجومی.»

منبع: برترین‌ها

72

کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید