انتقاد از حامد بهداد بابت حمایت از نوید افکاری
حامد بهداد در جشن ۱۲۰ سالگی سینما از نوید افکاری زندانی سیاسی حمایت کرد که این موضوع خشم روزنامه وطن امروز را برانگیخت.
روزنامه وطن امروز نوشت: حامد بهداد وقتی داشت یک جایزه بیعنوان را روی سن یک مراسم بیعنوانتر که به بهانه ۱۲۰ سالگی سینمای ایران برگزار میشد دریافت میکرد، درباره یکی دو پرونده قضایی اظهارنظر کرد.
گفت: «من نمیتوانم یادی نکنم از کسانی که الان محکوم به اعدام هستند، برادران افکاری. نمیتوانم یادی نکنم از خانم ستوده». بعد از قاضی و مسؤولان درخواست کرد با عشق و مهربانی با این پروندههای قضایی مواجهه کنند.
بیشتر بخوانید : صحبتهای حامد بهداد درباره نوید افکاری و نسرین ستوده
بعد دیدیم یکی از مدیران سابق سینمایی نیز در تایید اظهارنظر او نوشته: «فارغ از محتوای پروندههای قضایی برادران افکاری و نسرین ستوده، این صحبتهای حامد بهداد یک درخواست کاملاً محترمانه و مشفقانه از خاستگاه مهر و شفقت برای تمامی افراد درگیر این پروندهها بود، بدون اینکه حکمی صادر کند».
مسأله اتفاقاً از همین گزارهای شروع میشود که ابراهیم داروغهزاده پیرامون اظهارنظر بیربط حامد بهداد مطرح کرده است؛ و آن اینکه چگونه میشود در یک ماجرای قضایی «از محتوای پروندههای قضایی» فارغ شد؟! و اساساً این اظهارنظرهای بیربط در حوزههای مختلف چگونه ادامه پیدا میکند و کسی از میان خود این جماعت به اعتراض برنمیخیزد؟
واقعاً فهم مسائل حقوقی و قضایی اینقدر آسان شده که هر کسی بتواند فارغدلانه و به راحتی پیرامونش اظهارنظر کند؟ آیا این نخستین بار است که چنین اظهارنظری از سوی هنرمندان و بازیگران و چهرههای هنری مطرح میشود؟ قابل تامل آنکه اظهارنظرهای اینچنینی محدود به مسائل قضایی نیز نیست. ظهور و بروزهای مضر در ایام انتخابات نیز که در دورههای مختلف اتفاق افتاده را نیز میتوان بررسی کرد؛ اظهارنظرهایی که عمدتا از آنها اظهار پشیمانی شده است یا گفتهاند: «اشتباه کردیم». این اظهارنظرها البته در همه موارد اعتراض به فساد و... اتفاق نمیافتد.
یعنی وقتی سینمای ایران با پولهای بادآورده، عددهای حقوق بازیگران را چندبرابر میکند و بعد مشخص میشود آن پول شبههدار بوده و سرمایهگذار به جرم اختلاس دادگاهی و محاکمه میشود، یک نفر از داخل سینما خواستار برخورد با متهم نمیشود.
یک نفر نمیگوید پولهای بادآورده و فاسدی که وارد پروژههای سینمایی شده بد است. این عشق و مهربانی که حامد بهداد درباره متهمان به قتل عمد، دربارهاش صحبت میکند، چرا در ماجرای اختلاس پول مردم بدبخت و فرهنگیان بینوا به کار نمیآید؟ چرا وقتی درباره میلیاردها پول بادآورده به سینما و پولشویی در این باره حرف زده میشود، همه برای نفع شخصی سکوت اختیار میکنند؟
72
همه جا سینمایی ها ثروتمند بیسوادعین طبری نیستند که بفرستندشون کانادا
دیر ب سزای قتلش رسید چاقو کش اراذل هرکس خربزه میخوره باید پای لرزش بنشینه
اینقدر با نادانی قضاوت نکنید اگر این داستان مشکوک نبود و موضوع سیاسی نبود چرا تویه محرم اعدام شد ....چرا بدون اطلاع وکیلش و بدونه آخرین دیداره با خانواده اش و چرا جسد او آثار شکنجه و ضرب و شتم داشت و چرا شبانه با حضور نیرو هایه امنیتی خاک سپاری شد آگاه باشید کمی تفکر و بعد قضاوت......
این حامد بهداد هم دوست داره یه جورایی خودشو نشون بده /// کسی نیست بگه بشما چه مربوطه که تو کار دستگاه قضا و... دخالت میکنی تو یک بازیگری برو بازیگریتو بکن
مگه هرکه بازیگره،خیلی روشنفکر و اگاه از همه چیزه.به خدا اینا هیچی از قانون و اسلام نمی دانند.فقط اطلاعاتشان را از شبکه های معاندوضد انقلاب میگیرن. خاک بر سر ان مسئولی که به ایشان تریبون میدهد که حرف مفت بزند،وخوراک طبلیقاتی علیه کشور درست کنند،معلومه مسئولان فاسدی هستند که به اینها میدان میدهند تا علیه نظام حرف بزنن.اقای بهداد!! شما در حدی نیستی که از یک تریبون عمومی در مواردی که به شما هیچ ربطی ندارد،نظر بدهی.هر موقع گفتن ........بگو......،،
بی وطن زنده یاد افکاری دزدبود قاچاقچی بود رانت خوار بود ناموس دزد بود زمینی بهش داده بودندبگو ؟اون یک کارگر ایرانی بود که برای گرانی که ظلم آشکار به طبقه پایین جامعه است همچون شیر پاک خوردگانی چون پویاهای ولی تمام قد ایستاد .یادش گرامیباد.
نوید افکاری یک جوانمرد پهلوان بود و با ظلم مبارزه کرد،او یک معترض در سال ۹۷ بود،ودستگیر شد چون دلیلی محکمی برایه اعدام او نداشتن او را به زور و اعتراف اجباری به قتل متهم کردند.یادش گرامی سرباز وطن .جایت در قلبه ماست پهلوان.قاتلان کسانی دیگرند نه امثال نوید افکاری ها.........