اجرای دو نمایش در تماشاخانه انتظامی، تمدید شد
دو نمایشی که روی صحنه تماشاخانه انتظامیِ خانه هنرمندان هستند، یک هفته دیگر به اجرای خود ادامه خواهند داد.
![اجرای دو نمایش در تماشاخانه انتظامی، تمدید شد](https://cdn.khabarfoori.com/thumbnail/MjliZWYylcRL/Z16wE4UvYwwq6tR2EOJTejVKGi50irI1BRxa7rEvYTnP-Bf9ahgZsp-WJuyTV3Z4V6BMQR8T-nfsv9pue1duJBlKYHf6VzmK/MjliZWYylcRL.jpg)
اجرای دو نمایش «پس از برخورد جسم سخت به سر» به کارگردانی سجاد داغستانی و «هیچ میان ما» به کارگردانی سیاوش پاکراه در تماشاخانه استاد انتظامی، تا ۱۱ تیر تمدید شد.
این دو اثر نمایشی که قرار بود در روز جمعه ۴ تیر به اجرای خود پایان دهند، با توجه به استقبال مخاطبان، یک هفته دیگر بر صحنه خواهند ماند.
پس از پایان اجرای این دو نمایش، بیست و سومین جشنواره تئاتر دانشگاهی ایران، از ۱۲ تا ۱۹ تیر در تماشاخانه استاد انتظامی (خانه هنرمندان) برگزار خواهد شد.
منبع: خبرآنلاین
72