معاون نظارت و ارزشیابی سازمان سینمایی:
بازیگرانی که کشف حجاب کردند در هیچ فیلمی نمیتوانند بازی کنند
معاون نظارت و ارزشیابی سازمان سینمایی درباره تکلیف و سرنوشت فیلمهای توقیفشده توضیحاتی را ارائه کرد
معاون نظارت و ارزشیابی سازمان سینمایی درباره تکلیف و سرنوشت فیلمهای توقیفشده کاناپه، شیشلیک، قاتل و وحشی، گزارش یک جشن و خیابانهای آرام توضیحاتی را ارائه کرد و گفت: کیانوش عیاری خودش در زمان ساخت فیلم «کاناپه» گفت که من هیچ توقعی برای پخش فیلم ندارم و هیچ فشاری هم برای مجوز نمیآورم.
حبیب ایل بیگی با مرور اتفاقاتی که برای فیلم کاناپه افتاده اظهار داشت: روزی که آقای عیاری می خواستند کاناپه را بسازند در سال ۹۴ یا ۹۵ من در سازمان سینمایی معاون بودم. در جلسهای با حضور بنده و رییس وقت سازمان سینمایی آقای عیاری اعلام کردند میخواهند فیلم را با کلاه گیس بازیگران زن فیلمبرداری کنند.
وی با بیان این که من تا حالا این نکته را رسانه ای نکردهام. در آن جلسه بنده و آقای عیاری و آقای ایوبی بودیم. ایشان گفتند می خواهند خانم ها در داخل خانه بدون روسری باشند. من همان جا عرض کردم که این کار بر خلاف قوانین و مقررات است و چنین فیلمی نمی تواند مجوز نمایش بگیرد.
آقای عیاری گفتند من این کار را میکنم و هیچ توقعی ندارم و هیچ فشاری هم برای اخذ مجوز نمی آورم. هر موقع شرایطش بود اکران می کنیم. البته ایشان به این وعده شان عمل کردند. رسانه ای ها و برخی اهالی سینما درباره کاناپه حرف می زنند، ولی از تصمیم خود آقای عیاری خبر ندارند.
ایل بیگی درباره حاشیههای فیلم شیشلیک ساخته محمدحسین مهدویان نیز تاکید کرد: به دلیل تلخی و سیاهی بسیار زیاد به این شکل موافق نمایشش نیستیم.
با سرمایه گذار فیلم جلسه داریم تا ببینیم آیا برای اصلاح فیلم می شود راهی پیدا کرد. چند بار با آقای مهدویان و منصوری، تهیه کننده صحبت کردیم. فیلم اصلاحاتی دارد که انجامش برای سازندگان سخت است. تلاش می کنیم یک مسیری برایش باز بشود.
وی با اشاره به فیلم «قاتل و وحشی» گفت: بازیگر زن فیلم قاتل و وحشی سرش تراشیده است و این تصاویر به لحاظ شرعی امکان نمایش در داخل کشور را ندارد. علاوه بر این مشکل خشونت زیاد هم دارد.
این فیلم بسیار خوش ساخت است. شورا مجوز داده که فیلم در جشنواره های خارجی شرکت کند.
ایل بیگی در پاسخ به این سوال که چرا فیلمهای گزارش یک جشن ابراهیم حاتمیکیا و خیابان های آرام کمال تبریزی مشکل پخششان حل نمیشود؟ گفت: بعضا خود صاحبان فیلم ها موافق نمایش آثار نیستند.
این گونه نیست که این فیلم ها توقیف شده باشند. مالک فیلم می گوید من نمی خواهم فیلمم به نمایش درآید.
ایل بیگی درباره بازیگران و فیلمسازانی که در حوادث سال گذشته موضع گیری سیاسی نامتعارف داشتهاند اظهار داشت: تک و توک مواردی هست که تلاش میشود با گفتگو و همراه کردن آنها حل شود.
این هنرمندان اگر اسناد یا تحلیل درستی دارند، ما هم میشنویم. در یک سال گذشته با بیش از چند صد نفر از عوامل سینما در جلسات اینجا گفتوگو شده است. حرفشان شنیده شده است.
تلاش شده که با یک فضای مفاهمه آمیز کمترین مشکل را داشته باشیم. حداقل افراد را داریم که به مشکل خورده باشند. تلاش می کنیم که مشکل شان برطرف شود و بتوانند کار کنند.
سینما خیلی وقته کساد شده یه روزی روزگاری صف باجه بلیط فروشی کولاک بود و خیلی هم بلیط بازار سیاه میفروختن اما حالا چی
خدا برکت بده به سینما خانوادگی ، نقش بهتری از خود به نمایش می گذارند.
قانون ومقررات واقعا مضحک و خنده دار در نظارت و ارزش یابی سازمان سینمایی چه کسی این قوانین رو وضع کرد؟
خوبه،با همین فرمون پیش برین،آخرش فقط مهران رجبی میمونه و اکبر عبدی،ازشون برای ایفای نقش زن در فیلمها باید استفاده کنین!!😘😁😉🤣🤩😬
مهران رجبیان به جای همه بازی میکنه عیب نداره
آمار نشان می دهد توی کشور از سالن سینما کم می شود خیلی از شهرهای بزرگ کشور حتی یک سینما هم ندارن ولی قبل از انقلاب حتی بیشتر شهرهای کوچک هم سالن سینما داشتند که بعد از انقلاب بعلت عدم استقبال مردم از فیلم ها تعطیل شدند ؟ شما حساب کنید فیلم های داخلی با مجوز ساخت چندین بار با سلیقه خودشان سانسور می شود و در مورد فیلم های خارجی خیلی بیشتر سانسور می شود که بعضی موقع آنقدر سانسور زیاده فیلم بی معنی هم می شود ؟ و کل جمعیت 1402 با جمعیت قبل سال 1357 و آمار سالن سینما ها مشخصه 45 سال گذشته سالن ها خیلی بیشتر بوده والان هم همین چند سینما ها با مشکل فیلم و عدم استقبال مردم مواجعه است ؟ مگر ما در سال چند فیلم خوب درست می کنیم ؟