پارسا پیروزفر؛ دنیا به کام بازیگر خوش سیما
این روزها عکس و چهره پارسا پیروزفر در بیلبوردهای شهری گسترده شده و تا حدودی جای عکس های تبلیغاتی پژمان جمشیدی را گرفته است. از یک سو چهره او را در شمایل مولانا بر بیلبوردهایتبلیغاتی فیلم مست عشق میبینیم و از جانب دیگر بر بیلبوردهای تبلیغی سریال «در انتهای شب».
«پارسا پیروزفر» این روزها در کانون توجه مخاطب و رسانههاست. اکران « مست عشق » در سینماها و حضور او در این فیلم و بازی در نقش مولانا کافی بود تا او را که همواره از بازیگران و سلبریتیهای محبوب محسوب میشد دوباره در کانون توجهها بنشاند.
هم تماشای نقش مولانا و هم نقش آفرینی پارسا پیروزفر بر روی پرده، حضور او را در این فیلم با کنجکاوی بیشتری همراه کرد. هنوز تب و تاب این حضور و نقش تمام نشده که سریال جدید « در انتهای شب »، حضور او را در شبکه نمایش خانگی هم تداوم بخشیده و بار دیگر در کانون توجه تماشاگران و مخاطبان قرار داده است.
حسن فتحی اما در پاسخ به این نقدها گفته است پارسا پیروزفر آگاهانه نقش مولانا را بازی کرده است و تصویر مولانایی که در فیلم میبینیم مربوط به آشنایی او با شمس و مرعوبیت در برابر شخصیت اوست نه آن مولانای بزرگی که سالها بعد از ملاقات شمس در ذهن داریم.
با این حال این نقش هم یکی از خاص ترین نقشهایی است که پارسا پیروز فر در کارنامه خود ثبت کرده است. در واقع او برای نخستین بار، بازی در نقش یک شخصیت تاریخی را تجربه کرده است.
حالا حضورش در سریال «در انتهای شب» با اقبال زیادی از سوی مخاطبن همراه شده است و این بار او در نقش یک مرد میانسالی که در آستانی جدایی و فروپاشی زندگی زناشویی اش قرار دارد به تصویر کشیده شده است. در نقش بهنام که یک نقاش و هنرمند است.
جذابیت چهره میانسالی او هم در این فیلم مزید بر علت است تا به میانجی حضور او، سریال مورد توجه مخاطب قرار بگیرد. گرچه نه فقط حضور او که فیلمنامه خوب این سریال در اقبال مخاطب به ان در همان قسمت اول مشهود است.
این روزها عکس و چهره پارسا پیروزفر در بیلبوردهای شهری گسترده شده و تا حدودی جای عکس های تبلیغاتی پژمان جمشیدی را گرفته است. از یک سو چهره او را در شمایل مولانا بر بیلبوردهایتبلیغاتی فیلم مست عشق میبینیم و از سوی دیگر بر بیلبوردهای تبلیغی سریال «در انتهای شب». این روزها نام «پارسا پیروزفر» بیش از هر بازیگری به زبان مخاطب میآید.