پربازدیدترین سایت های ایرانی کدامند؟
معمولاً داشتن یک آمار واضح از پربازدیدترین سایتهای ایرانی برای علاقمندان به دنیای وب جذاب است. هر روزه افراد زیادی در جستجوی این هستند که بدانند کدام سایت آمار بازدید بالاتری دارد. امروزه که در عصر دیجیتال به سر میبریم، پر بازدیدترین سایتهای ایران نقش مهمی در ارائه اطلاعات مفید و خدمات کاربردی به کاربران دارند.
بر اساس گزارشهای موجود، گوگل به عنوان محبوبترین سایت در ایران و جهان شناخته شده است که از نظر آماری، بیشترین تعداد کاربر را در کل جهان داراست. این موضوع نشان میدهد که موتورهای جستجو در دسترسی کاربران به اطلاعات بسیار پر اهمیت هستند. اما در رتبههای بعدی بین سایتهای ایرانی؛ کدام یک پربازدیدترین هستند؟ سایتهای بسیاری در حوزههای مختلف مانند فروشگاههای اینترنتی، پزشکی و درمان، حقوقی و وکالت، سرگرمی و رسانه و غیره با ارائه محتوای متنوع و خدمات کاربردی بر سر جایگاه و رتبه با هم در حال رقابت هستند تا محبوبیت خود را در بین کاربران ایرانی بیشتر کنند.
11 تا از پربازدیدترین سایت های ایرانی
بسیاری از افراد برای انجام تبلیغات، خرید محصول و یا دریافت خدمات در جستجوی پربازدیدترین سایتهای ایرانی در سطح وب هستند. در ادامه قصد داریم تا به معرفی 11 سایت پربازدید ایرانی که بیشترین ترافیک را میان کاربران ایرانی دارند به شما معرفی کنیم.
1. ترب (torob.com)
وبسایت ترب که در واقع یک موتور جستجوی خرید است از سال ۱۳۹۳ با هدف مقایسه و ارائه قیمتها توسط عوامل این مجموعه راهاندازی شد. در سال ۱۳۹۵ همهی حقوق این سرویس متعلق به شرکت (فنگستران پیشرو بازار) شد. مهمترین فعالیتی که این وبسایت انجام میدهد، توسعهی و رشد موتور جستجوی خرید ترب است. این موتور جستجوی کالا، چیزی حدود میلیونها محصول از بیش از ۱۴ هزار فروشگاه شناخته شده و معتبر اینترنتی ایرانی را گردآوری کرده است تا به کاربران کمک کند تا در کمترین زمان ممکن بین فروشگاههای مختلف جستجو کرده و محصول مورد نظر خود را با بهترین قیمت پیدا کنند.
2. با سلام (basalam.com)
وبسایت باسلام بستری است که کسب وکارهای کوچک و محلی در آن فعالیت دارند. در این وبسایت معمولا تولید کنندگان از روستاها و شهرهای مختلف ایران، عمدتا محصولات دستساز و یا خانگی خود را بیواسطه میفروشند، بیشتر دیده میشوند و همچنین مشتریان وفادار خود را پیدا میکنند. در وبسایت باسلام خریداران با تنوع چشمگیری از محصولاتی مواجه میشوند که شاید در هیچ فروشگاهی نباشد.
3. ایمالز (emalls.ir)
وبسایت ایمالز، یک فروشگاه اینترنتی و جستجوگر کالاست که کاربران و خریداران را به فروشندگان کالای مورد نظر متصل میکند و باعث تسهیل در فرایند خرید میشود و با ساختن یک فضای رقابتی بین فروشگاهها و فروشندگان باعث تعدیل و تنظیم قیمتها میشود. در نتیجه خریدار میتواند کالای مورد نظر را با قیمت ارزانتر خریداری کند. همچنین کاربران این امکان را دارند تا تمام انتخابهای خود را یکجا مشاهده کنند و این امر سبب سهولت در خرید ارزانتر و آگاهی از قیمت واقعی کالاها میشود.
4.آپارات (apparat.com)
وبسایت آپارات جزو اولین و یکی از محبوبترین سرویسهای اشتراک ویدیو است که به عنوان یکی از پربازدیدترین سایت های ایران به شمار میرود. این وبسایت به کاربران این امکان را میدهد تا ویدیوهای خود را آپلود کنند، به اشتراک بگذارند و یا ویدیو تماشا کنند. همچنین این وبسایت به عنوان یوتیوب ایرانی نیز شناخته میشود.
4. نمناک (namnak.com)
این وبسایت در سال 91 تاسیس و شروع به کار کرد، در ابتدای فعالیت؛ سایت نمناک محل بازنشر و جمع آوری مطالب از سایر سایت های ایرانی در حوزه اخبار و سرگرمی بود.
اما از سال ۹۵، تصمیم بر این شد تا رویکرد سایت از سرگرمی به خانواده محور (زندگی سالم و شاد) تبدیل شود و به جای بازنشر مطالب سایر سایتها به تولید محتوا در وب فارسی از طریق تالیف و ترجمه مطالب سایتهای معتبر انگلیسی و روسی زبان پرداخت.
6.تکنولایف (technolife.com)
در سال 1401 تکنولایف فعالیت خود را به عنوان یک فروشگاه آغاز کرد و بستری را فراهم کرد تا فروشندگان و فروشگاههای کالای دیجیتال بتوانند کالاهای خود را در تکنولایف به کاربران نمایش داده و به فروش برسانند. در سال 1401 بود که تکنولایف به عنوان یکی از بزرگترین فروشگاه آنلاین کالای دیجیتال در ایران شناخته شد. همچنین در اواخر سال نیز به دلیل کاملتر شدن محصولات و کالاهای تکنولایف، لوازم خانگی نیز به گروه سایر محصولات این فروشگاه اضافه شد.
7.زومیت (zoomit.com)
برای افرادی که به مسائل مربوط به فناوری علاقهمند میباشند، وبسایت زومیت احتمالا نامی آشناست. این وب سایت یک مجله اینترنتی جامع و کامل است که در مورد مباحثی مانند بررسی محصولات، مقالات تحلیلی و راهنمای خرید محصولات دیجیتال و اخبار تکنولوژی اطلاعات بهروز و کاملی را به کاربران خود ارائه میکند.
8.دیوار (Divar.ir)
وبسایت دیوار، به عنوان پربازدیدترین سایت خرید و فروش آنلاین و معرفی خدمات بین متقاضیان و فروشندگان است. به زبان سادهتر این وبسایت بستری برای خرید و فروش و آگهی تبلیغاتی است و کاربران ممکن است در دیوار هر کالا و خدماتی را پیدا کنند.
9.پذیرش 24 (paziresh24.com)
این وبسایت پلتفرمی است که کاربران میتوانند برای خود و یا اشخاص دیگر نوبت پزشک رزرو کنند. همچنین پزشکان نیز میتوانند در این وبسایت عضو شده و خدمات خود را به عموم معرفی کرده و به مردم خدمت رسانی کنند. یکی از ویژگیهای پذیرش 24 امکان انجام مشاوره آنلاین است.
10.دکتر تو (doctoreto.com)
وب سایت دکترتو نیز یکی دیگر از بهترین و کاربردیترین سایتهای نوبت دهی در بین پزشکان است. دکترتو همانند دیگر پلتفرمها از امکانات تقریباً مشابه و یکسان برخوردار است. اما نکتهای که باعث میشود تا این وبسایت خاص به نظر بیاید امکان استفاده از خدمات دامپزشکی است. همچنین کاربران میتوانند از آزمایش در منزل و محل کار استفاد کنند.
11.بهترینو (behtarino.com)
بهترینو به عنوان یکی از پربازدیدترین سایت های ایران، پلتفرم معرفی کسب و کارهای محلی است. با بهترینو در هر کجای ایران نیاز به خدمت خاصی داشته باشید، میتوانید به لیستی از کسبوکارهایی که خدمت مورد نظرتان را ارائه می دهند به آسانی دسترسی داشته باشید. همچنین میتوانید در صورتی که صاحب کسب و کاری هستید، با ثبت کسب و کار در بهترینو، کسب و کارتان را به مردم معرفی کنید.
لیست 100 پربازدیدترین سایت های ایران
شناخت پربازدیدترین سایت های ایران میتواند به شما در یافتن اطلاعات مورد نیازتان برای تبلیغات و یا انجام امور مختلف یاری کند.
لیست پربازدیدترین سایت های فروشگاهی ایران
|
|
|
لیست پربازدیدترین سایت های خرید و فروش در ایران
لیست پرترافیک ترین سایت های بازی و سرگرمی در ایران
لیست پربازدیدترین سایت های پزشکی در ایران |
|
|
|
|
|
|
|
|
لیست سایت های حقوقی و وکالت در ایران
لیست پرطرفدارترین پلتفرم های نمایش فیلم و ویدیو در ایران
لیست پرترافیک ترین سایت های اخبار ایران
لیست پرطرفدارترین مد و پوشاک ایران
لیست پرترافیک ترین سایت های ورزش ایرانی
|
|
|
|