سیدمحمد بهشتی، مدیر سینمایی دهه ۶۰ و اوایل دهه ۷۰:

با آمدن آقای میرسلیم من را در سال ۷۲ کنار گذاشتند/ اواخر دوران مسؤولیتم دیگر به ما ایرادات جزیی نمی‌گرفتند، فقط می‌گفتند مرده شور ترکیبت را ببرند!/ ویدئو

بهشتی، مدیر سینمایی دهه ۶۰ و اوایل دهه ۷۰ درباره تصویر زن در سینمای ایران در دوران مدیریتش یادآور شد: در اواخر دوران مسؤولیتم دیگر به ما ایرادات جزیی نمی‌گرفتند، فقط می‌گفتند مرده شور ترکیبت را ببرند و از نظر آنها همه چیز مشکل داشت.

 با آمدن آقای میرسلیم من را در سال ۷۲ کنار گذاشتند/ اواخر دوران مسؤولیتم دیگر به ما ایرادات جزیی نمی‌گرفتند، فقط می‌گفتند مرده شور ترکیبت را ببرند!/ ویدئو

سیدمحمد بهشتی در برنامه «کافه آپارات» با اجرای فریدون جیرانی در چهل و سومین جشنواره فجر حضور پیدا کرد و از کم و کیف فیلم‌ها و مدیریت در آن دوران گفت.

سید محمد بهشتی با اشاره به سینمای قبل از انقلاب بیان کرد: مرحوم کیارستمی زیر بار نمی‌رفت وارد سینمای حرفه‌ای شود چون سینمای حرفه‌ای قبل از سال ۶۲ به گونه‌ای نبود که سینماگران به راحتی بتوانند در آن فعالیت کنند و حتما باید تحت حمایت وزارت فرهنگ و هنر، کانون یا تله فیلم قرار بگیرند چون سینمای اندیشه ما قبل از انقلاب در حاشیه قرار داشت نه در متن.

وی گفت: سینما حتی نزد افکار عمومی و مدیران یک پدیده بدنام و آلوده بود و با توجه به اینکه فشارها زیاد شده بود ما برای آنکه بتوانیم ادامه حیات بدهیم کاری کردیم که در هیچ کجای دنیا سابقه نداشت. مثلا در جشنواره فیلم فجر از رؤسای قوا دعوت کردیم تا بیایند و سخنرانی کنند مثلاً آقای رفسنجانی، موسوی اردبیلی آمدند و در اختتامیه صحبت کردند، در حالی که این موضوع در هیچ کجای دنیا سابقه ندارد. این کار برای این بود که فشارها کم شود. 

او با اشاره به سبقه کاری‌اش تصریح کرد: در طول دوران کاری‌ام، هیچ کجا خودم کنار نرفتم ولی با آمدن آقای میرسلیم من را در سال ۷۲ کنار گذاشتند.

بهشتی درباره تصویر زن در سینمای ایران در دوران مدیریتش یادآور شد: در اواخر دوران مسؤولیتم دیگر به ما ایرادات جزیی نمی‌گرفتند، فقط می‌گفتند مرده شور ترکیبت را ببرند و از نظر آنها همه چیز مشکل داشت.

 

ببینید: خاطره پژمان جمشیدی از کریم باقری/ هر وقت دلم بگیرد به این فکر می کنم و می میرم از خنده

منبع: ايسنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید