در کاخ جشنواره فیلم‌فجر چه می گذرد؟

همواره کاخ جشنواره فیلم‌فجر قلب تپنده و مرجع هیجانات و جریانات رسانه ای جشنواره فیلم فجر در سراسر کشور بوده است و امسال هم مرکز همایش های برج میلاد از این قاعده مستثنی نبوده است.

در کاخ جشنواره فیلم‌فجر چه می گذرد؟

با گذشت روزهای جشنواره با هر عزیزی در مورد حال و هوای کاخ جشنواره صحبت می‌کنی از ریتم و فضای پر تب و تاب رسانه ها راضی است، حتی سخنگوی دولت هم که میهمان کاخ جشنواره بود از عبارت «پر شور و جذاب» برای وصف حال و هوای این جا استفاده کرد.

اما از عواملی که دست به دست هم دادند تا این اتمسفر شکل بگیرد میتوان به دورهم بودن اهالی سینما و باهم بودن اصحاب رسانه اشاره کرد؛ در فضای کاخ جشنواره فجر که قدم میزنی چهره‌های هنری را میبینی که نوشیدنی به دست همراه هم ایستاده‌اند تجدید دیدار می‌کنند و مرور خاطرات.

رسانه ها باهم آمده اند و انحصاری وجود ندارد از هر پایگاه رسانه ای نماینده هایی در کاخ جشنواره حضور دارند از آن ها پذیرایی می‌شود و به گفتگو با هنرمندان و برنامه سازی میپردازند.

‘’باهم و دورهم ‘’ نوشیدنی  می‌نوشند و اشتیاقِشان برای گفتگو بیشتر می‌شود.

سمپلینگ محصولات متنوع شرکت‌های بهنوش ایران، گوشتیران، پاکدیس، پاک و زمزم که همگی از زیرمجموعه‌های هلدینگ صنایع غذایی سینا هستند، در کاخ چهل و سومین جشنواره فیلم فجر که برای اهالی رسانه، فرهنگ و هنر، و حتی چهره‌های مطرح اجتماعی و سیاسی نیز جذابیت داشته، تنها یک اتفاق روتین و گذرا نبوده است. حضور این برندها در فضای پرشور جشنواره، فرصتی را فراهم کرده تا مهمانان ضمن آشنایی با محصولات متنوع و باکیفیت، تعامل و گفت‌وگوهای خود را در فضایی صمیمانه و پرنشاط ادامه دهند. این تجربه که با استقبال گسترده همراه بوده، نشان از رویکرد فعال هلدینگ صنایع غذایی سینا در حمایت از جریان‌های فرهنگی و هنری کشور دارد.

حجم ویدیو: 15.67M | مدت زمان ویدیو: 00:00:39 | دانلود ویدیو
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید