کدام رسانه ها به مرز فروپاشی رسیدهاند
فریدون صدیقی درباره ی برخی از روزنامه هایی که حمایت های دولتی و حکومتی دارند، گفته اگر این روزنامه و روزنامه هایی چون همشهری و ایران، جام جم و دیگر روزنامه هایی که این چنین هستند حمایت نشود آنها فرو می پاشند.
این استاد روزنامه نگاری گفته است: اگر همشهری همینطور حمایت شهرداری را نداشته باشد فرو می پاشد. «جام جم » هم همین طور است، «ایران » هم همین طور است. «ایران » الآن سه ماه است که حقوق نداده! تازه این روزنامه دولت است! رسانه یا باید به نیاز مخاطب، آن چیزی که می خواهد، پاسخ بدهد یا نیازی برای او بسازد.
او معتقد است: باید به نیاز مخاطب پاسخ بدهید. ما به نیاز مخاطب پاسخ نمی دهیم، پاسخ بهنگام. روزنامه که خبری نیست، تحلیلی است؛ یعنی درواقع کمک می کند به دانش افزایی. وقتی تحلیل
نباشد، آن دانش افزایی هم معنی ندارد.
صدیقی بیان می دارد: رسانه سه کارکرد دارد،سرگرمی، اطلاع رسانی، دانش افزایی. شما سرگرمی تان چیست؟ فوقش دوتا جدول می گذارید و چیزهای معمولی دیگر! کل تلویزیون با آن همه هزینه و سروصدا و پرسنل چه کار می کند؟ «خندوانه » می سازد که همان هم در واقع به زور قرعه کشی و بخت آزمایی دارد اداره می شود.
منبع: شهرآرا
1981
سلام من واقعا نمیدونم کارهایی ک در تمام دنیا پول ساز و جز صنعت های درجه اول پول سازی هستن چرا در ایران هزینه بر هستن و بازده منفی دارن واقعا بهش زیاد فکر میکنم اما دلیل قانع کننده ای پیدا نمیکنم ... صنعت رسانه ،، باشگاههای ورزشی مخصوصا فوتبال،، چرا بجای درامد زایی برای دولت فقط هزینه بر هستن درحالی ک در تمام دنیا درامد زا هستن