پیوندی مبارک میان سینما و صنایع دستی
محمدعلی حسیننژاد، پژوهشگر سینما «طعم شیرین خیال» اثر کمال تبریزی را نمونه موفقی از پیوند سینما و صنایع دستی میداند.
محمدعلی حسیننژاد در حاشیه نمایشگاه صنایع دستی ایران در عمان گفت: «یکی از موضوعاتی که همواره در سینمای ایران به ویژه سینمای مستند مورد توجه سینماگران است، حوزه صنایع دستی و صنایع بومی است که تولیدکنندگان سینما در تولیدات خود به اشکال مختلف به آن میپردازند.»
این پژوهشگر حوزه سینما گفت: «در سینما و به ویژه فیلمهای داستانی به نحوی غیرمستقیم همواره سعی میشود در صحنهآرایی و با توجه به وجوه زیباییشناسی تصویر، از منابع صنایع دستی ایرانی استفاده شود. به عنوان نمونه در فیلم «طعم شیرین خیال» به کارگردانی کمال تبریزی در تمام صحنههای فیلم سعی کردیم صنایع بومی و دستی مربوط به منطقه کرمان را به کار گرفته و در جای جای فیلم استفاده کنیم. به این شکل میتوان به صورت غیرمستقیم صنایع دستی را با زندگی روزمره مردم آشنا ساخت.»
این عضو شورای عالی تهیهکنندگان سینما افزود: «سینمای ایران برای مشارکتهای متقابل و تقویت سینمای منطقه اعلام آمادگی کرده است. این همکاریها راهی برای ایجاد پیوندهای دوستانه میان حوزههای فرهنگی کشورها بوده و بسیار حیاتی به نظر میرسد. سینمای ایران با تمام وجود هرگونه کمکی را برای تقویت حوزه فرهنگی در منطقه انجام میدهد.»
منبع: خبرآنلاین
27