قرائت اسامی و عناوین اتهامی ۲۱ نفر از شبکه همکاران حسن رعیت در جلسه دوم دادگاه

دومین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات حسن میرکاظمی معروف به حسن رعیت در شعبه ۵ دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست قاضی بابایی برگزار شد.

قرائت اسامی و عناوین اتهامی ۲۱ نفر از شبکه همکاران حسن رعیت در جلسه دوم دادگاه

در ابتدای جلسه دادگاه با اعلام قاضی بابایی، جعفرزاده نماینده دادستان در جایگاه قرار گرفت و به قرائت ادامه موارد اتهامی حسن رعیت متهم ردیف اول پرونده از جمله روابط نزدیک وی با قاضی منصوری؛ ارتباطات او با سیامک صمیمی قائم مقام معاونت برنامه‌ریزی وزارت صنایع و معادن وقت جهت انتفاع نامشروع از تسهیلات کلان بانک‌های صنعت و معدن و کشاورزی؛ ارتباط با محمد آریا؛ پرداخت رشوه به رئیس هیئت مدیره بانک صادرات استان گلستان؛ پرداخت رشوه به رئیس شعبه بانک پارسیان کیش؛ سوءاستفاده از حساب کارمندان خود جهت پولشویی و اخذ حواله‌های ارزی دولتی به واسطه شرکت‌هایی با ذینفع واحد و عدم واردات کالا‌های تولیدی، پرداخت.

آسیب به محیط زیست و وصول ۲ فقره شکایت شهرداری منطقه یک تهران در سال ۹۸ از حسن میرکاظمی معروف به رعیت در این ارتباط از دیگر موارد اتهامی منتسب به حسن میرکاظمی معروف به رعیت متهم ردیف اول پرونده مزبور بود که توسط جعفرزاده نماینده دادستان در جلسه دادگاه قرائت شد.

گفتنی است در جلسه اول دادگاه نیز عناوین دیگر اتهامی حسن رعیت قرائت شد. اتهامات شبکه فسادی که مجموعه‌ای از جرایم را رقم زدند از اخلال کلان در نظام پولی و ارزی کشور تا جعل و اسیب به محیط زیست و کیفرخواست این پرونده ۴۰۰ صفحه است.

در ادامه جلسه دوم دادگاه، عناوین اتهامی ۲۱ متهم دیگر پرونده مزبور از سوی نماینده دادستان قرائت شد که به شرح ذیل می‌باشد:

منصور معتقد متهم ردیف دوم پرونده مزبور متهم است به مشارکت در اخلال عمده در نظام پولی و ارزی کشور با متهم ردیف اول؛ مشارکت در کلاهبرداری به مبلغ مندرج در اتهام نخست متهم ردیف اول؛ مشارکت در جعل و استفاده از اسناد مجعول؛ مشارکت در پولشویی به مبلغ مندرج در اتهام نخست متهم ردیف اول؛ مساعدت در خلاصی متهم ردیف اول یعنی حسن میرکاظمی از محاکمه از طریق امحای اسناد مالی موجود در ساختمان مرکزی گروه میرکاظمی بعد از اطلاع از تشکیل پرونده قضایی و فراری دادن افراد مطلع از اقدامات گروه میرکاظمی بعد از دستگیری متهم ردیف اول پرونده.

حسب مندرجات کیفرخواست که توسط نماینده دادستان در جلسه دادگاه قرائت شد «منصور معتقد» برادر همسر حسن میرکاظمی است و مغز متفکر ایجاد و تأسیس شرکت‌های صوری و کاغذی و دریافت حواله‌های ارزی به واسطه این شرکت‌ها از منابع بانکی برای گروه میرکاظمی بود.

باقر شعار متهم ردیف سوم پرونده که متواری است متهم است به مشارکت در اخلال عمده در نظام پولی و ارزی کشور منجر به اخلال در نظام اقتصادی کشور با متهم ردیف نخست؛ مشارکت در کلاهبرداری به مبلغ ۴۰۰ میلیون دلار از منابع ارزی بانک‌های صادرات، کشاورزی و صنعت و معدن و حواله‌های ارزی بانک مسکن؛ مشارکت در پولشویی؛ مشارکت در جعل پیش فاکتور‌های شرکت‌های خارجی و استفاده از اسناد مجعول.

سید روح‌الله میرکاظمی متهم ردیف چهارم پرونده و برادر متهم ردیف اول پرونده مزبور متهم است به مشارکت در اخلال عمده در نظام پولی و ارزی کشور با متهم ردیف نخست به مبلغ ۴۰۰ میلیون دلار و ۱۸۰ میلیارد ریال؛ مشارکت در کلاهبرداری و پولشویی به مبلغ فوق؛ مشارکت در پرداخت رشوه به معصومه عنصری به میزان ۵ عدد سبکه بهار آزادی و ۳۰۰ میلیون.

محمد ابازاده متهم ردیف پنجم پرونده مزبور متهم است به مشارکت در اخلال در نظام پولی و ارزی کشور از طریق مشارکت در ثبت شرکت‌های کاغذی و معرفی آن‌ها به بانک‌ها و عضویت در این شرکت‌ها به عنوان مدیر یا عضو هیئت مدیره و حساب‌سازی برای شرکت‌های کاغذی و همچنین مشارکت در خلاصی مجرم از محاکمه و مجازات.

محمد امین علوی طالبی متهم ردیف ششم پرونده مزبور که متواری است متهم است به مشارکت در اخلال عمده در نظام پولی و ارزی کشور از طریق اداره شرکت‌های کاغذی در امارات و تنظیم اسناد بانکی در خارج کشور با متهم ردیف اول پرونده و همچنین پولشویی از طریق تملک کارخانه دنیای فلز تهران.

«منصور معتقد» برادر همسر حسن میرکاظمی است و مغز متفکر ایجاد و تأسیس شرکت‌های صوری و کاغذی و دریافت حواله‌های ارزی به واسطه این شرکت‌ها از منابع بانکی برای گروه میرکاظمی بود

سید علیرضا هاشمی‌زاد متهم ردیف هفتم پرونده مزبور که متواری است متهم است به مشارکت در اخلال عمده در نظام پولی و ارزی کشور.

محمدرضا حاجی قربانخانی متهم ردیف هشتم پرونده مزبور متهم است به مشارکت در اخلال در نظام پولی و ارزی کشور؛ مشارکت در جعل از طریق خرید دستگاه مهرسازی و ساخت ۳ فقره مهر بانکها؛ مشارکت در پولشویی به واسطه تملک دو دستگاه آپارتمان و مشارکت در خلاصی مجرم از محاکمه و مجازات.

مسعود جدیدی ممتاز متهم ردیف نهم پرونده مزبور متهم است به مشارکت در اخلال عمده در نظام پولی و ارزی کشور و مشارکت در خلاصی مجرم از محاکمه و مجازات.

علی قاسمی متهم ردیف دهم پرونده مزبور که متواری است متهم است به اخلال در نظام پولی و ارزی کشور؛ مشارکت در پولشویی و تحصیل مال نامشروع.

محمدرضا یزدان شناسان متهم ردیف یازدهم پرونده مزبور متهم است به مشارکت در اخلال در نظام پولی و ارزی کشور؛ مشارکت در جعل پیش‌فاکتور‌های شرکت‌های خارجی و استفاده از اسناد مجعول.

سیدرضا بتو متهم ردیف دوازدهم پرونده مزبور متهم است به مشارکت در اخلال عمده در نظام پولی و ارزی کشور و مشارکت در پرداخت رشوه به محمدحسن کریمی به میزان ۹۸۰ میلیون ریال و غلامرضا توحیدی به میزان ۳۰۰ عدد سکه.

علی‌اکبر رحمانی متهم ردیف سیزدهم پرونده مزبور متهم است به مشارکت در اخلال عمده در نظام پولی و ارزی کشور.

مجید عبادی متهم ردیف چهاردهم پرونده مزبور متهم است به مشارکت در اخلال عمده در نظام پولی و ارزی کشور از طریق دریافت ارز دولتی به میزان ۷ میلیون و ۲۶۳ هزار و ۸۰ دلار بدون واردات کالا و فروش غیرمجاز این ارز.

علی فرخی متهم ردیف پانزدهم پرونده مزبور متهم است به معاونت در اخلال عمده در نظام پولی و ارزی کشور از طریق قبول وجوه ریالی تسهیلات ارزی دریافتی شرکت‌های گروه میرکاظمی در حسابی در بانک ملی و در اختیار قرار دادن حساب مزبور برای متهم میرکاظمی و مساعدت در دریافت و تمدید تسهیلات گشایش اعتبار اسنادی از بانک ملی به مبلغ مندرج در پرونده.

علی اشرف افخمی رئیس وقت بانک صنعت و معدن متهم ردیف شانزدهم پرونده مزبور متهم است به مشارکت در اخلال عمده در نظام پولی و ارزی کشور و تأثیر دادن نفوذ اشخاص در تصمیمات اداری.

محمد آریا متهم ردیف هفدهم پرونده مزبور متهم است به مشارکت در اخلال عمده در نظام پولی و ارزی کشور؛ تأثیر دادن نفوذ اشخاص در تصمیمات و اقدامات اداری و ارتشاء.

علی دارابی‌نیا متهم ردیف هجدهم پرونده مزبور متهم است به معاونت در اخلال عمده در نظام پولی و ارزی کشور و ارتشاء.

محمدحسن کریمی رئیس شعبه کیش بانک پارسیان متهم ردیف نوزدهم پرونده مزبور متهم است به معاونت در اخلال عمده در نظام پولی و ارزی کشور و ارتشاء.

غلامرضا توحیدی متهم ردیف بیستم پرونده مزبور متهم است به معاونت در اخلال در نظام پولی و ارزی کشور و ارتشاء به میزان ۳۰ عدد سکه.

معصومه عنصری متهم ردیف بیست‌و‌یکم پرونده مزبور متهم است به معاونت در اخلال عمده در نظام پولی و ارزی کشور؛ ارتشاء به میزان ۵ عدد سکه و ۳۰۰ میلیون ریال وجه نقد و تأثیر دادن نفوذ اشخاص در اقدامات و تصمیمات اداری.

سیروس یوسفی متهم ردیف بیست‌ودوم پرونده مزبور متهم است به معاونت در اخلال عمده در نظام پولی و ارزی کشور و ارتشاء به میزان ۴ هزار دلار و ۴۰۰ میلیون ریال وجه نقد.

پس از پایان قرائت کیفرخواست و عناوین اتهامی ۲۲ متهم پرونده مزبور توسط جعفرزاده نماینده دادستان، نمایندگان حقوقی بانک‌های مسکن و صادرات و همچنین مدیر شعب استان گلستان بانک صادرات با اعلام قاضی بابایی به عنوان شکات پرونده در جایگاه قرار گرفته و به بیان بخشی از ادله شکایت خود از حسن میرکاظمی و سایر متهمان پرونده حاضر پرداختند.

با عنایت به درخواست وکلای شکات مبنی بر استمهال و ارائه فرصت مطالعاتی از سوی دادگاه، قاضی بابایی با اعلام فرجه دو هفته‌ای بیان داشت جلسه بعدی دادگاه متعاقباً اعلام خواهد شد.

منبع: مرکز رسانه قوه قضاییه

66

کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 21
  • وحید قنبری
    0

    خوبه رعیت بوده.......

  • خ
    0

    خدایا این اوباش دزد بچه های مردم رو به گلوله می بستن...ما به دشمن خانه دادیم...همین ها حق ماست...

  • علی
    0

    جمع کنید این مسخره بازی ها را ..بیت المال را عده ای از خودتان چپاول کردید ..دادگاه صوری تشکیل میدهید ..اگه با فساد مبارزه میکردید ..الان دیگر کسی جرات نمیکرد به مال مردم نظر داشته باشه .

  • سیدحسین‌فاطمی‌پارسا‌
    0

    آقای‌قاضی‌شما‌را‌به‌جان‌فرزندانت‌قسم‌می‌دهم‌شیاطین‌روحانی‌نما‌و‌مداحانی‌که‌با‌این‌خبیث‌ارتباط‌داشتند‌را‌نیز‌به‌دادگاه‌بکشانید‌تا‌وقتی‌این‌حرامیان‌معصوم‌جلوه‌داده‌شوند‌مردم‌سما‌را‌یک‌بازوی‌مافیای‌فساد‌میدانند

  • اسماعیل نوغانچی صالح
    0

    اگر حداقل کمتر پنج نفر اعدامی باشد بدانید سوری هست این دادگاههابعد تا حالا کجا بودن این همه نهادهای ناظر پس اکثریت شریک جرمند بنابراین فقط یک درام میماند

  • سید
    0

    خدا وکیلی اینها همه متواری هستند پس نقش وزارت اطلاعات اینجا کجاست

  • ناشناس
    0

    تسویه حساب

  • ناشناس
    0

    متاسفانه به این ها نمی توان انسان گفت چون زندگی هموطنان خود و کشور را برای خود فدا میکنند لعنت خدا بر شما و امثال شما

  • سروش
    0

    هنوز دادگاه اصلی مونده

  • مهدی
    0

    حسن رعیت یک زمانی خودش پرونده ساز عجیبی بود خدا ازش نگذره

  • پرسشگر
    0

    تمام 21 نفر شریک جرم های ایشون یا جزء اموات هستند یا فراری از مملکت .

  • کبلاقا
    0

    مگر اون موقع که اینها دزدی می کردند آفای رییسی معاون قوه قضاییه نبود؟!!! که الان داره برای مهمدسی رای خودش جوسازی میکنه. امیدوارم مردم به آگاهی برسند.

    نظرات شما -
    • باقلا
      0

      نه نبود. سیروس گرجستانی هم نبود. مایکل جکسون رو نمیدونم!!!

  • ابراهیم حامدی
    0

    ای بیشرف این مردک پست فطرت با محمود کریمی به خانواده یک هم وطن تیر اندازی کرده بودند.مات فراموش نکرده اند.

  • ع
    0

    دراین مملکت چندنفرادم سالم داریم؟!!!

    نظرات شما -
    • کیان
      0

      گشتیم نبود نگرد نیست

  • نانشناس
    0

    روزی که حاج محمود کریمی به ماشین مردم تیراندازی کرد ترک شاسی بلند این آقا نشسته بود

    نظرات شما -
    • سید علی
      0

      محمود کریمی خودش اوباش است،گرگ است در پوست میش

  • یاور
    0

    امثال رعیت پادوی مفسدان اصلی هستند که کسی جرئت نزدیک شدن به انها را ندارد .

  • پارسا
    0

    امثال اقای میر کاظمی یا با نام مستعار حسن رعیت در هر کجایی سمت گرفتند انجا را به نابودی کشاندند و ماموریت اینکار را به انها داده بودن میرکاظمی هم در وزارت رفاه وزیر بود و هم وزیر نفت بود حامیان انها در مجلس از جمله نماینده مشهد و نماینده قم امیر ابادی فراهانی و...اکثر نماینده های ان دوره بودند در نفت چیزی حدود ۲۵۰ مدیر در شرکت نفت و گاز را ار کار برکنار کرد تا بتواند با میدان دادن به بابک زنجانی و....دکل گم شده نفت و...با هماهنگی رئیس جمهور اقای احمدی نژاد پولهای نفت را که ۸۰۰ میلیارد دلار بود را حیف و میل کنند این یکی از شاهکارهای احمدی نژاد بود که باید بدانند این افراد مانند اقای میر کاظمی یا حسن رعیت از دوستان دانشگاهی و شفیق احمدی نژاد بودند که اکنون در دادگاه مفاسد اقتصادی گرفتار شده اند

  • سید
    0

    با اینهمه فساد و جنایت ،بجای اعدام به حداکثر چند سال حبس محکوم و پس ازچندی با عفو آزاد میشه