یک کارشناس مسائل حقوقی:

تصاویر زندان اوین نشانگر خلاءهای نظارتی است/ جامعه دیگر عذرخواهی‌های نمادین را نمی‌پذیرد

یک کارشناس مسائل حقوقی درباره انتشار تصاویری از زندان اوین گفت: انتشار تصاویر زندان اوین نشانگر کاستی‌ها و خلاءهای نظارتی و اقدامات عملی در سازمان زندان‌ها است.

تصاویر زندان اوین نشانگر خلاءهای نظارتی است/ جامعه دیگر عذرخواهی‌های نمادین را نمی‌پذیرد

عباس تدین درباره تصاویری که از زندان اوین پخش شده و رییس سازمان زندان ها گفت: اگر دسترسی به تصاویر زندان اوین از طریق شیوه های غیر قانونی صورت پذیرفته باشد، تحصیل این تصاویر و انتشار آنها می تواند از مصادیق بزه های مذکور در قانون جرایم رایانه ای باشد اما جدا از این موضوع، عدم شفافیت و عدم نظارت کافی بر بازداشتگاه ها و زندان ها علی رغم مطالبه داخلی و بین المللی در این خصوص قطعا باعث واکنش و اقدام در این مورد می گردد.

وی افزود: به نظر می رسد انتشار اینگونه تصاویر نشانگر کاستی‌ها و خلاهای نظارتی و اقدامات عملی در سازمان زندان‌ها است. هر نهادی که خود را رها و فارغ از نظارت و ارزیابی احساس کند چه بسا ناخواسته از مسیر درست فاصله بگیرد.

این وکیل دادگستری تاکید کرد: این واقعیت که گاه بازداشتگاه‌ها و زندان های ما از استانداردها و اصول بین المللی مربوط به مکان های نگهداری و نحوه رفتار با متهمان و محکومان فاصله گرفته اند، قابل انکار نیست اما تلاش در تطابق با این معیارها و اصلاح گام به گام و رو به بهبود شرایط زندان ها نیز نباید از نظر پنهان بماند.

این حقوقدان ادامه داد: متاسفانه ما بارها شاهد بوده ایم عوامل نهادهای مختلفی مانند شهرداری با مردم بدرفتاری داشته اند و صرفا پس از انعکاس موضوع در رسانه ها، مسئولین مربوطه شروع به توجیه موضوع و بعضا عذرخواهی کرده اند ولی از عدم تکرار وقایع و پیشگیری از آنها خبری نبوده است.

تدین تاکید کرد: در موضوع انتشار تصاویر زندان اوین، اولین سوالی، که مطرح می شود این است که آیا این نحوه برخورد با زندانیان مسبوق به سابقه نبوده است؟ آیا این برخوردها تازه انجام پذیرفته و تصاویر آن منتشر شده است؟ اگر از ابتدا با اینگونه سوء رفتارها برخورد شده بود الان شاهد این وضعیت نبودیم.

وی در پایان با بیان اینکه جامعه دیگر عذرخواهی های نمادین را نمی پذیرد و برخورد عملی با خاطیان و پیشگیری از وقوع چنین حوادثی را خواستار است، گفت: شاید یکی از مهمترین راه های پیشگیری از اینگونه وقایع در زندان‌ها و بازداشتگاه‌ها حداقل اجازه نظارت واقعی بر این امکان از طریق نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی یا از طریق سازمان های مردم نهادی است که در خصوص، حمایت از محرومان از آزادی باید تشکیل گردند.

منبع: ایسنا

66

کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 4
  • حسین اسلامی
    0

    مثلا ما ادعا میکنیم دینمان اسلام هست آخه درسته بخدا مگه اگه کسی گناهی در دنیا انجام داد باید زنده ب گورش کنیم پس چطور از خدا توقع داریم مارو بیامرزه شما فکرمیکنید اون بنده خدایی ک افتاد وبهش بی اعتنایی کردید هیچ حقوقی نداره خدایی نداره بخدا آه اون دامن گیره هرروز مردمو سرد وتحریک میکنید

  • محمدایمان
    0

    ورودی زندان برید میفهمید من یکبار بودم یه معتاده نمیت.نست بیاسته رو پاهاش سربازه جوری خوابوند توگوشش 8سال گذشته هنوز یادمه البته نامردی نشه اینم بگم دوستان خداییش رفتار پلیس و بقیه نسبت ب بقیه کشورها خیلی بهتره امریکا وحشتناکه سریع روت اسلحه میکشن تکون بخورری میزنن

  • ناشناس
    0

    امکان ندارد وضع درست شود چون مشکل فرهنگی ما در حوزه تادیب وجود دارد جدی هم هست تا زمانی که این فرهنگ بهبود نیابد هیچ تغییری رخ نمیدهد

  • ناشناس
    0

    رییس سازمان زندانها اول باید بر کنار شود ودیگر سمت دولتی هم نباید داشته باشد دوم خاطیان به اشد مجازات برسند وبعد ازل شوند، ولی باز هم مثل همیشه ماست مالی خواهند کرد