دادستان البرز: خودروهای مستقر در جاده چالوس به دنبال درآمدزایی از خودروها نیستند
دادستان مرکز البرز گفت: امدادخودروهای مستقر در جاده چالوس با ریختن گازوئیل در کف جاده به دنبال درآمدزایی از خودروها هستند بررسی شده و صحت ندارد
![دادستان البرز: خودروهای مستقر در جاده چالوس به دنبال درآمدزایی از خودروها نیستند](https://cdn.khabarfoori.com/thumbnail/NGQ1MTYN9eL8/Z16wE4UvYwwq6tR2EOJTejVKGi50irI1BRxa7rEvYTnP-Bf9ahgZsp-WJuyTV3Z4V6BMQR8T-nfsv9pue1duJI00zdUJZNuQ/NGQ1MTYN9eL8.jpg)
به گزارش خبر فوری و به نقل از میزان، دادستان مرکز استان البرز گفت: در گفتگو فیلم منتشر در شبکههای مجازی مبنی بر اینکه امدادخودروهای مستقر در جاده چالوس با ریختن گازوئیل در کف جاده به دنبال درآمدزایی از خودروها هستند بررسی شده و صحت ندارد
وی گفت: چندین نوبت یکی از معاونین را مامور کردیم که با حضور اداره راه و شهرسازی و پلیس راه نقاط مختلف را بررسی کنند.
وی ادامه داد: کارشناسی و تحقیقات انجام و مکانهایی که باعث تصادف میشدند نیز مورد بررسی قرار گرفت که نهایتا مشخص شد موارد مطرح شده هیچگونه صحت ندارد.
33