ضرب وشتم طلبه ناهی توسط مامور نیروی انتظامی تکذیب شد

ضرب و شتم یک طلبه ناهی توسط مامور نیروی انتظامی درگیری خانوادگی بوده و هیچ ارتباطی به نیروی انتظامی ندارد.

ضرب وشتم طلبه ناهی توسط مامور نیروی انتظامی تکذیب شد

یکی از شبکه‌های اجتماعی در فضای مجازی خبری مبنی بر ضرب و شتم یک طلبه توسط مامور نیروی انتظامی در مقابل دیدگان همسر و فرزندانش منتشر کرده است.

ماجرا در شبکه های اجتماعی اینگونه منتشر شده که یک مامور نیروی انتظامی در روز وفات حضرت زینب (س) و شهادت امام موسی کاظم (ع) اقدام به پخش موسیقی مبتذل با صدای بلند کرده و ضمن بی‌حرمتی به مقدسات موجب مزاحمت همسایگان شده است.

طلبه نیز جهت امر به معروف و توصیه به رعایت شئونات و حقوق همسایگان اقدام می‌کند اما فرد خاطی پس از تذکر، به شدت آن طلبه را مورد ضرب و شتم قرار می‌دهد و از ناحیه صورت، گردن و قفسه سینه مجروح می‌شود.

این در حالی است که با بررسی‌های انجام شده مشخص می‌شود که این درگیری کاملا خانوادگی بوده و فرد ضارب و طلبه‌ای که مورد ضرب و شتم قرار گرفته پسرعمو و باجناق هستند و این درگیری به دلیل وجود اختلاف قبلی رخ داده است ضمن اینکه این مامور نیروی انتظامی حین ماموریت نبوده و در شیفت استراحت بوده است.

گفتنی است، این درگیری در شهرستان الشتر لرستان اتفاق افتاده و هیچگونه ارتباطی به نیروی انتظامی ندارد و از سوی نیروی انتظامی در حال پیگیری است.

منبع: پایگاه خبری پلیس

1981

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • یک بازنشسته
    0

    پس حقش بوده که این فرد بی ادب تا تنبیه بشه توسط خانواده اش!!!!!!!شما هم تا میتونید تکذیب کنید ماشاا.... تبحر خوبی دارید تو این کارها!!!!!!