کاشت درخت کنوکارپوس در اندیمشک متوقف میشود
اندیمشک - شهردار اندیمشک با بیان اینکه کاشت کنوکارپوس در اندیمشک متوقف میشود، گفت: در راستای توسعه فضای سبز شهری از درختان سازگار با اقلیم شهرستان اندیمشک کاشته میشوند.
رضا شریفی فر عنوان کرد: اولویت شهرداری اندیمشک در توسعه فضای سبز شهری، کاشت درختان بومی و سازگار با اقلیم شهرستان اندیمشک است.
وی افزود: عملیات کاشت انواع درخت از جمله کنار، نخل، برهان گلی و ابریشم در معابر شهری و بوستانهای اندیمشک را در راستای سیاست توسعه درختان سازگار با اقلیم شهری اعلام کرد.
شهردار اندیمشک گفت: نگاه شهرداری اندیمشک در حوزه توسعه فضای سبز، جدی و عملیاتی بوده و کاشت درخت به عنوان یک گام مهم در زمینه اولویتهای کاری شهرداری تعریف شده است.
شریفی فر با بیان اینکه کاشت کنوکارپوس در اندیمشک متوقف میشود اظهار کرد: شهروندان نیز در ارتباط با کاشت درختان شرایط اقلیمی و سازگاری درختان را مدنظر قرار دهند.
بیش از یک دهه است که پوشش گیاهی خوزستان به پوشش گیاهی غیرمثمر کنوکارپوس تبدیل شده که یکی این گونه گیاهی از مخربترین و مضرترین پوشش گیاهی در دنیا است و با توجه به کمبودهای منابع آبی تاثیرات منفی بر حجم آب دارد. گازهای منتشر شده از این درخت سبب جلوگیری از تشکیل ابرهای بارانزا میشوند و شیره درختان کنوکارپوس سبب بد طعم شدن مزه عسل کنار میشود.
کنوکارپوس یک گیاه سمی است و سبب افزایش حشرات موزی میشود و برخلاف درختان مثمر که سایهای مطبوع و خنک دارند سایه درختان غیر مثمر خوزستان که بیشتر از گونههای کنوکارپوس، اکالیپتوس و کهور آمریکایی است سایهای گرم و دم هستند.
بیش از ۹۰ درصد از پوشش گیاهی خوزستان از نوع کهور آمریکائی است و این پوشش گیاهی درحالی در خوزستان کشت میشود که اتحادیه اروپا این گونه گیاهی را خطرناکترین موجود زنده دنیا نامگذاری کرده و در لیست سیاه مهاجم دنیا قرار گرفته است.
منبع: مهر
1981
جالب است ظاهرأ این گونه درختی خودش پا داشته و وارد منطقه خوزستان شده!!##!!