با یک شرکت قرارداد بسته شده است

دفن استاد فیزیک در فضا با امید به شبیه سازی اش توسط فرازمینی‌ها!

یک استاد فیزیک با یک شرکت قرارداد بسته است تا پس از مرگ، DNA او را به فضا ارسال کند و امید دارد که فرازمینی‌ها با استفاده از آن بتوانند او را شبیه‌سازی کنند.

دفن استاد فیزیک در فضا با امید به شبیه سازی اش توسط فرازمینی‌ها!

به گزارش دیلی میل، یک استاد فیزیک برنامه‌های بلندپروازانه‌ای را برای DNA خود پس از مرگ دارد. او می‌خواهد DNA را به این امید به ماه بفرستد که بیگانگان ارتشی را از افراد مشابه او ایجاد کنند.

این ایده ممکن است شبیه به طرح یک فیلم علمی-تخیلی به نظر برسد اما «کن اوم»(Ken Ohm) ۸۶ ساله با یک شرکت مستقر در تگزاس قرارداد بسته است تا بقایای او را به قطب جنوب ماه بفرستد.

اوم که در کانزاس زندگی می‌کند، عشق دیرینه‌ای به فضا دارد و زمانی آرزو داشته فضانورد شود اما ناسا به دلیل قدش که شش فوت است، به او پاسخ مثبت نداد. در هر حال، اوم اکنون با شرکت «سلستیس»(Celestis) همکاری دارد که برای یک سفر یک‌طرفه به ماه ۱۲۵۰۰ دلار دریافت می‌کند.

اوم گفت که مشتاقانه منتظر فرازمینی‌هاست تا نقشه ژنتیکی او را بیابند. همچنین، او معقتد است که این ماموریت یک یادگاری نهایی دارد. وقتی ماه کامل شود، فرزندانش به بالا نگاه می‌کنند و با خود می‌گویند که DNA کن پیر در آنجاست.

شرکت سلستیس که در سال ۱۹۹۴ تأسیس شد، در ارسال بقایای انسان به فضا تخصص دارد و اکنون که پروازهای تجاری آغاز شده‌اند، این شرکت راه جدیدی را برای دفن کردن انسان می‌بیند.

این شرکت بقایای افرادی را از بیش از ۳۵ کشور در سراسر جهان به فضا ارسال کرده است؛ از جمله خاکستر «جیمز دوهان»(James Doohan) که نقش فرمانده «مونتگومری اسکات»(Montgomery Scott) را در مجموعه تلویزیونی و فیلم «پیشتازان فضا»(Star Trek) بازی کرد.

سلستیس چندین گزینه را برای دفن کردن در فضا ارائه می‌دهد. این شرکت خاکستر را به فضا ارسال می‌کند و آن را به جو زمین باز می‌گرداند یا آن را به مدار زمین، ماه و حتی اعماق فضا می‌فرستد.

قیمت یادبود موسوم به «طلوع زمین» از ۲۴۹۵ دلار آغاز می‌شود و قیمت یادبود «مدار زمین» ۵۰۰۰ دلار است. این برنامه یادبود، خاکستر را روی یک موشک به فضا پرتاب می‌کند که به دور زمین می‌چرخد اما پس از ورود مجدد به جو زمین از بین می‌رود. برنامه دفن در ماه و اعماق فضا ۱۲۵۰۰ دلار و میانگین برنامه دفن در زمین حدود ۱۰ هزار دلار است.

کپسول‌های حاوی بقایای سوزانده‌شده بر فراز موشک «اسپیس‌لافت ایکس‌ال»(SpaceLoft XL) شرکت «آپ ارواسپیس»(UP Aerospace) قرار داده می‌شوند. به گفته سلستیس، پرتاب‌ها بخشی از مأموریت‌هایی هستند که توسط «برنامه فرصت‌های پرواز فضایی»(Spaceflight Opportunities Program) ناسا حمایت می‌شوند. این برنامه، آزمایش‌های ریزگرانشی و نمایش‌های فناوری را انجام می‌دهد.

اوم، ماه را به عنوان آخرین استراحتگاه خود انتخاب کرده است. اوم در صحبت با «نیویورک تایمز» گفت که در نظر دارد بیگانگان او را برای یک «باغ وحش بین کهکشانی» بازسازی کنند.

هنگامی که اوم به فضا پرتاب شود، خانواده و دوستانش دعوت خواهند شد تا به تماشای پرتاب موشکی بنشینند که DNA اوم در آن قرار دارد.

سلستیس پیش از پرتاب، یک مهمانی شام برای فضانوردان و مراسم یادبودی برای شرکت‌کنندگان برگزار می‌کند. همچنین اعضای خانواده، یک ویدیوی شخصی در مورد این تجربه و یک گواهی رسمی تکمیل ماموریت را دریافت خواهند کرد که دستاوردهای ماموریت را مشخص می‌کند.

در سال ۱۹۹۹، خاکستر «یوجین شومیکر»(Eugene Shoemaker) زمین‌شناس مشهور به عنوان اولین نمونه به ماه فرستاده شد.

شومیکر امیدوار بود فضانورد ماموریت «آپولو»(Apollo) شود اما بیماری او که در اوایل دهه ۱۹۶۰ تشخیص داده شد، مانع انجام دادن این کار بود. در هر حال، این رویا با فرستادن بقایای او به سطح ماه پس از یک تصادف مرگبار در سال ۱۹۹۷ محقق شد.

«کارولین پورکو»(Carolyn Porco) دانشمند سیاره‌شناسی «دانشگاه آریزونا»، این ادای احترام را پیشنهاد کرد. پورکو در سال ۱۹۹۸ گفت: من احساس کردم که این آخرین فرصت ژن شومیکر برای رسیدن به ماه است و یک ادای احترام مناسب و زیبا برای مردی به شمار می‌رود که شخصیتی برجسته و پیشگام در اکتشاف منظومه شمسی بود.

منبع: ايسنا
کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • ب.ن
    0

    این ناساهم چه کارو کاسبی میکنه
    فکر کردم فقط ما کلکیم