بیرانوند و طارمی در بین ۱۰ ستاره آسیایی در جام جهانی
ساکرنت در گزارشی به معرفی ۱۰ ستاره آسیایی در جام جهانی قطر پرداخت که دو بازیکن از این جمع در تیم ملی ایران هستند.
بازیکنانی چون هیده توشی ناکاتا، علی دایی، پارک جی سونگ در تاریخ جام جهانی فوتبال درخشیدند. در واقع تعداد بازیکنان آسیایی که در این رویداد توانستند خوش بدرخشند کم نبوده است.
اکنون همه نگاهها به جام جهانی ۲۰۲۲ قطر است و باید ببینیم در این دوره کدام بازیکنان آسیایی خواهند درخشید.
المعز علی (قطر)
عبدالکریم حسن (قطر)
مهدی طارمی (ایران)
در جام جهانی گذشته، مهدی طارمی همچنان در آسیا بازی میکرد. همه او را به خاطر فرصت دقیقه آخر جلوی پرتغال به یاد دارند. چهار سال گذشته و او اکنون یک مهاجم در اوج قدرت است و برای پورتو خوش درخشیده است و ۵ گل امسال در لیگ قهرمانان اروپا به ثمر رسانده است.
طارمی یکی از اعضای کلیدی تیم پورتو است که فصل گذشته قهرمان لیگ و جام حذفی پرتغال شد. طارمی در سه فصل و نیم حضور در پرتغال ۶۲ گل به ثمر رساند و کاملاً توانایی درخشش در این دوره را دارد.
علیرضا بیرانوند (ایران)
در حالی که این طارمی بود که در دیدار با پرتغال در جام جهانی شانس پیروزی تاریخی ایران را از دست داد ولی درخشش علیرضا بیرانوند را نیز در آن بازی نباید از یاد برد. بیرانوند زمانی که پنالتی رونالدو را مهار کرد خودش را در کانون توجه قرار داد.
بیرانوند که چهار قهرمانی در لیگ ایران را با پرسپولیس کسب کرد، در نهایت راهی اروپا شد و به رویال آنتورپ بلژیک پیوست و در ادامه در پرتغال نیز به صورت قرضی در بوآویشتا حضور داشت، هرچند در چند وقت اخیر به دلیل مصدومیت با مشکل مواجه شده است.
حالا این دروازهبان ۳۰ ساله به پرسپولیس بازگشته است و پس از روی کار آمدن گزینههای قابل قبول دیگری مانند امیر عابدزاده، رقابت سختی برای پیراهن شماره یک تیم ملی پیشرو دارد، اگرچه او به نظر میرسد برای دومین بار متوالی گزینه اول کارلوس کی روش در دروازه تیم ملی باشد.
سلمان الفرج (عربستان)
سالم الدوساری (عربستان)
تاکهیرو تومیاسو (ژاپن)
داییچی کامادا (ژاپن)
کیم مین جائه (کره جنوبی)
سون هیونگ مین (کره جنوبی)
جای سوشا مکانی خالی.
آقایان مسولی که میگویند«بعضی اخبار درفضای مجازی دروغ است»منبع خبر راهم بگویید اگر منبع خبر یک خبرگزاری مطرح است خوب بایدتحقیق شود ولی اگر یک سایت یا کانال معمولی است که دیگر جواب دادن ندارد همیشه اصل خبرومنبع رابایدبگویید بعد تایید یاتکذیب کنید مثل خبر «پیدا شدن جسدی بعد ازاعتراضات»