پورسلمان به مصر رفت؛ فوبیای رئیس فدراسیون شمشیربازی حل شد؟/ فاریابی: فدراسیون دوست ندارد با من کار کند
رئیس فدراسیون شمشیربازی بی سرو صدا، برای حضور در اجلاس جهانی شمشیربازی راهی شرم الشیخ مصر شد.
فوبیای پورسلمان، رئیس فدراسیون شمشیربازی حل شد؟
به گزارش خبرفوری، علیرضا پورسلمان که در انتقاد به دائم السفر بودن گفته بود:« من بعداز حادثه هلیکوپتر وزیر سابق ورزش، به خاطر فوبیای پرواز و استرس، حتی برای اجلاس فدراسیون جهانی و انتخابات فدراسیون جهانی به مصر دعوت شدهام و میتوانم بروم، اما شاید نروم.»
او با اینکه گفته بود شاید به خاطر فوبیا نرود، اما رفت ، بی سرو صدا و حتی بدون اینکه خبری از حضورش در اجلاس سالیانه فدراسیون جهانی منتشر شود. هرچند فدراسیون جهانی هزینه سفر همه روسای عضو را برای حضور در اجلاس می دهد.
اگر چه به قول علیرضا پورسلمان حضور در اجلاس جهانی به نفع فدراسیون ایران است، ما هم مشکلی با این قضیه نداریم، اما مهمترین نکته سفر بی سرو صدای اوست و بس. اجلاس سالیانه فدراسیون جهانی شمشیربازی امروز در شهر شرم الشیخ مصر برگزار شد.
در این اجلاس بعداز گزارش وبررسی برنامه های سالیانه ، قوانین جدید هم بررسی می شود.ظاهرا بررسی 17 قانونی که فاریابی تنهاعضو ایرانی کمیته قوانین فدراسیون جهانی هم امروز بدون حضور دردستورکار اجلاس هست.
فاریابی: فدراسیون شمشیربازی دوست ندارد با من کار کند/ تنها مسئول فنی ایرانی در هانگژو بودم
در خبری دیگر؛ عباس فاریابی، بعداز دو دوره عضویت در کمیته قوانین فدراسیون جهانی شمشیربازی، بعید است فدراسیون او را برای انتخابات جدید معرفی کند. دقیقا مثل حالا که به جای حضور در اجلاس سالیانه فدراسیون جهانی در شرم الشیخ مصر، ایران بود. در حالی که 17 قانون پیشنهادی اش در دستورکار اجلاس بود.
فاریابی معتقد است فدراسیون دوست ندارد با او کار کند:« مسئولان فدراسیون دوست ندارند با من کار کنند. متاسفانه آقایان این رویه را دارند. در حالی که من کارهای زیادی انجام داده ام ، اما انگار فعلا دوره ای است که متخصصان باید کنار بروند.»
او که علاوه بر کرسی جهانی، چهار دوره هم عضو کمیته فنی کنفدراسیون آسیا می گوید:« من با اینکه رئیس کمیته فنی آسیا بودم اما فدراسیون حتی لیسانسم را آپدیت نکردند تا فعالیت جهانی ام را ادامه دهم. ما برای ادامه کار باید فدراسیون هر سال لیسانس ما را آپدیت کند، اما امسال به خاطر یکسری مسائل پشت پرده، با اینکه هزینه 25 یورویی را خودم پرداخت کرده بودم اما لیسانس مرا به نام شمشیرباز آپدیت کردند.»
عضو کمیته قوانین فدراسیون جهانی شمشیربازی، با اینکه مسئول کمیته فنی بازیهای آسیایی بود، اما حتی کمیته ملی المپیک هم خبر نداشت:« من باید چین می رفتم، برای ویزا مشکل پیدا کردم اما خودم ویزایم را گرفتم . حتی برای هانگژو، تنها ایرانی بودم که T.D بودم، یعنی مسئول فنی رقابتهای شمشیربازی بازیهای آسیایی. هیچ ایرانی، جز من در 50 رشته بازیهای آسیایی هانگژو چنین پستی نداشت. اما حتی از انتشار این خبر هم دریغ کردند.حتی اسم من در لیست کاروان ایران در بازیهای آسیایی نبود، وقتی پیگیری کردم، گفتند فدراسیون معرفی نکرده است. در صورتی که من نفر سوم برگزارکننده مسابقات بودم و اسمم در کتابچه بعداز رئیس و دبیرکل کنفدراسیون آسیا آمده بود و رئیس فدراسیون شمشیربازی چین نفر چهارم بود. اما تا این حد من نادیده گرفته شدم که اصلا اسمی از من در گزارشات نبود. من حتی با ارتباطاتی که داشتم سیستم نرم افزارویدئوچک را برای فدراسیون رایگان گرفتم، اما در نهایت گفتند شما کاری نکردید، ما این سیستم را داشتیم. »
فاریابی درباره دو قانونی که با پیگیریهایش تصویب شد هم توضیح می دهد:« دو قانون با پیگیری من مصوب شد. یکی از آنها ضریب امتیازی است که شمشیربازان از رقابتهای زون می گیرند. یعنی اگر علی پاکدامن 48 امتیاز از قهرمانی آسیا گرفتبه خاطر تصویب همین قانون بود. در صورتی که اگر مصوب نمی شد 32 امتیاز می گرفت. ما اصرار به ضریب 5/1 داشتیم اما بقیه اعضای کمیسیون که اروپایی بودند مخالفت می کردند چرا که به نفع آنها بود. سال قبل 5 کشور آفریقایی همان پیشنهاد را مطرح کردند که باز مخالفت شد و حتی من در بیناری با خانم ناتالی درگیری لفظی پیدا کردم و ناراحت شدند اما باز دست برنداشتم و با ایمیل به 45 کشور آسیایی و آفریقایی و امریکایی همه را برای تص.یب این قانون متحد کردم و در نهایت هم تصویب شد. قانونی که به نفع ماست. اگر32 شمشیرباز اول حاضر در ست لایت ها امتیاز می گیرند هم باز بخاطر پیگیری ما بود. قبلا تنها 8 نفر اول امتیاز می گرفتند اما حالا نفر اول تا سوم مشترک به ترتیب 4 ،3 و 2 امتیاز می گیرند، شمشیربازان رده 9تا 16 هم هرکدام یک امتیاز ، نفر 17 تا 32 هم نیم امتیاز می گیرند که در رده بندی رنکینگ جهانی خیلی تاثیر دارد.»
آقای فاریابی برای شمشیربازی زحمت کشیدند اما ایشان هر وقت با فدراسیون رابطه کاری خوبی دارند همه چیز خوب است و هر زمان که ایشان نباشند فدراسیون خوب نیست- آقای پورسلمان کار بسیار سختی دارد چون این تفکر فقط من خوبم باعث شده عملاٌ غیر از چند نفر سابریست در بقیه رشته ها عملا شمشیربازی نابود و در تمامی رده ها در آسیا متاسفانه شکست بخوریم - حتی هنوز بعضی مربیان علی رغم اینکه دو ملیتی شدند و در آمریکا زندگی می کنند می خواهند در فدراسیئن اعمال قدرت کنند
متاسفانه بعضی افراد از ریاست، فقط معکوس جلوه دادن حقایق را یاد گرفته اند. آقای فاریابی متخصص این رشته هستند ولی این نقد به ایشان وارد است که چرا وقتی متخصصان دیگر را کنار گذاشتند، سکوت اختیار کرده بودند؟