2 کارگردان فیلم «کیک محبوب من»، احضار شدند

مریم مقدم و بهتاش صناعی‌ها، سازندگان فیلم «کیک محبوب من»، با انتشار ابلاغیه رسمی قوه قضائیه جمهوری اسلامی خبر دادند قرار است ۱۱ اسفند به اتهام‌هایی چون «تبلیغ علیه نظام، تهیه و تولید و تکثیر فیلم با محتوای مبتذل، جریحه‌دارکردن عفت و اخلاق عمومی و نمایش فیلم بدون داشتن پروانه نمایش و عرضه» محاکمه شوند.

2 کارگردان فیلم «کیک محبوب من»، احضار شدند

دست‌اندرکاران فیلم «کیک محبوب من» به دلیل نداشتن حجاب برای بازیگر آن از سوی مقامات قضائی احضار شده بودند. وزارت ارشاد درصدد بود به گونه‌ای به حل این مشکل بپردازد. این فیلم اولین بار در بخش مسابقه جشنواره برلین به نمایش درآمد و از آن زمان تاکنون در کشورهای دنیا مورد استقبال قرار گرفته است.

غلامرضا موسوی، تهیه‌کننده این فیلم، پیش از این بارها از نحوه ساخت این فیلم دفاع کرده و گفته بود: «موضوع حجاب در فیلم بسیار جدی تلقی شده؛ از ظرفیت‌هایی که برای خانم‌های مسن در احکام وجود دارد استفاده کردیم».

 

منبع: شرق
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 6
  • بهلول
    3

    گویاخانم مسن مسیحی بوده

  • ناشناس
    14

    واقعا فیلم مبتذلیه چرا تا حالا محاکمه نشدن

  • ناشناس
    1

    خوب راست میگن چیکار با عفت دارین جریحه دارش میکنید؟؟؟بابا کاری با عفت نداشته باشید هیشکی بهتون گیر نمیده اینجا همه رو عفت و عفت ها حساسن

  • رها
    1

    من کاری به درست یاغلط بودن قانون حاکم براینکه ندارم ولی این تهیه کننده ریاکار رسما همه رو احمق فرض کرده!اگر فقط ازنظر سینمایی به کار نگاه کنیم واقعا سطحی ومبتدی کارشده.تحمل خیلی از سکانس‌ها سخته.کاملاشعاری جهت داره بعد این آقا سرش رو کرده زیر برف با بقیه بدنش میگه:از ظرفیت‌های احکام استفاده کردیم!!!شرم آوره!

  • ناشناس
    0

    خیلی فیلم خوبی بود من که چند روز ذهنم درگیر کرده بود چقدر خوب و شیرین به تصوریر کشید آرزوهای کوچیک بربادرفته آدم هارو

  • ع
    0

    چرا الان احضار میشن،،،،یِکَم مشکوکه