ترامپ برنده جام گلف در باشگاه خود شد/ عکس

علاقه رئیس‌جمهور آمریکا به بازی گلف در فلوریدا از زمان به قدرت رسیدن در 20 ژانویه 2025، بیش از 18 میلیون دلار برای مالیات دهندگان آمریکایی هزینه داشته است.

ترامپ برنده جام گلف در باشگاه خود شد/ عکس

به گزارش روسیا الیوم، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، تصویری را در سایت«تروث سوشیال» منتشر کرد که پیروزی او را در جام قهرمانی باشگاه گلف در باشگاه خود مستند می‌کند.

ترامپ در پستی که توسط رسانه‌ها بازنشر شد نوشت: «من به تازگی برنده مسابقات قهرمانی باشگاه گلف، شاید آخرین مسابقه من، در باشگاه بین‌المللی گلف ترامپ شدم... چه افتخار بزرگی!»

گلف سرگرمی مورد علاقه ترامپ محسوب می‌شود، جایی که او بسیاری از تعطیلات آخر هفته را به تمرین آن می‌گذراند.

همچنین، دونالد ترامپ ارتباط نزدیکی با ورزش گلف دارد، زیرا او از سال 1999 به عنوان یک توسعه‌دهنده املاک و مستغلات، شروع به تصاحب و ساخت زمین‌های گلف کرد.

در سال 2016، او از طریق شرکت هلدینگ خود، سازمان ترامپ، صاحب 17 زمین گلف در سراسر جهان شد.

67d7bc28423604111879df79

زمین‌های متعلق به ترامپ برای میزبانی بسیاری از رویدادهای انجمن گلف بازان حرفه‌ای آمریکا، انجمن گلف حرفه‌ای بانوان و مسابقات قهرمانی گلف بازان حرفه‌ای سال 2022 انتخاب شدند.

وب‌سایت هاف‌پست در گزارشی فاش کرد که علاقه  ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا، به بازی گلف در فلوریدا از زمان به قدرت رسیدن در 20 ژانویه 2025، بیش از 18 میلیون دلار برای مالیات دهندگان آمریکایی هزینه داشته است.

منبع: جماران
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید