تیراندازی خونین به راکبان یک موتورسیکلت در نیشابور
فرمانده انتظامی شهرستان نیشابور گفت: درگیری منجر به تیراندازی سرنشینان خودرو سواری پژو ۴۰۵ به سمت زوج موتورسوار در نیشابور موجب مصدومیت راکب و سرنشین موتورسیکلت شد.
![تیراندازی خونین به راکبان یک موتورسیکلت در نیشابور](https://cdn.khabarfoori.com/thumbnail/3nV7h3ivW1jB/Z16wE4UvYwwq6tR2EOJTejVKGi50irI1BRxa7rEvYTnP-Bf9ahgZsp-WJuyTV3Z4V6BMQR8T-nfsv9pue1duJNODNlrKMajf/%D8%A7%D8%B3%D9%84%D8%AD%D9%87%2B%D8%AA%D9%81%D9%86%DA%AF.jpg)
سرهنگ حسین احمدی فرمانده انتظامی شهرستان نیشابور اظهار کرد: در پی گزارش این درگیری مأموران انتظامی در محل حاضر شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان نیشابور افزود: براساس تحقیقات اولیه پلیس، متهمان در حال فرار با ٢ دستگاه خودروی سواری نیز تصادف کرده بودند.
وی گفت: با اقدام اطلاعاتی، پلیس در این عملیات یکی از متهمان پرونده را دستگیر و تحقیقات با دستور تخصصی مرجع قضائی پیرامون علت و انگیزه دقیق این درگیری که به احتمال زیاد اختلافهای شخصی بوده است، ادامه دارد.