ضرب و شتم مدیر مدرسه توسط دانشآموز در سلماس؛ «فرد مجرم مورد پیگرد قانونی قرار گرفت»
اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش آذربایجانغربی در پی ضرب و شتم مدیر یکی از مدارس در سلماس، بر پیگیری کامل این موضوع تاکید کرد.
در اطلاعیه اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش آذربایجان غربی که روز دوشنبه صادر شده، آمده است: ضرب و شتم مدیر یکی از مدارس سلماس توسط دانش آموز با مجروح شدن مدیر دبیرستان همراه شده و مدیر مضروب بلافاصله به بیمارستان سلماس منتقل شد.
در ادامه این اطلاعیه اضافه شده است: به دنبال ضرب و شتم یکی از مدیران مدارس توسط دانشآموز مقطع متوسطه دوم در شهرستان سلماس، به منظور حفظ شان و کرامت فرهنگیان و در راستای حراست از کیان متولیان نظام تعلیم و تربیت در استان، بلافاصله موضوع مورد پیگیری مستقیم مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجانغربی قرار گرفت.
اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش آذربایجان غربی با اشاره به تماس تلفنی مدیرکل این نهاد با مدیر مدرسه که یکی از نیروهای باسابقه درخشان آموزشی و تربیتی سلماس است، آورده است: ایشان در حال حاضر تحت درمان و طی دوران نقاهت بوده و خوشبختانه مشکل خاصی پیش نیامده است.
در این اطلاعیه اظهار شده است: همچنین با ورود دادستانی و فرماندهی انتظامی شهرستان، فرد مجرم مورد پیگرد قانونی قرار گرفته و موضوع در دست بررسی و رسیدگی است.
روابط عمومی آموزش و پرورش آذربایجانغربی تاکید کرده است: این اداره کل و نیز مدیریت آموزش و پرورش شهرستان سلماس، مطابق قوانین و مقررات پیگیر برخورد با برهم زنندگان نظم و امنیت روانی دانشآموزان و همکاران خدوم فرهنگی خواهند بود.
منبع:
انتخاب
همین رو کم داشتیم!
دیگه مثل ۲۰ سال قبل نیس که دانش اموز رو تحقیر و شکنجه کنید بعد تو خونه هم صداش درنیاد .
در کل حق با دانش اموز بوده .
یکی دیگر از قله های فتح شده!
دخترونه بوده یا پسرونه همه رو بی اعصاب کردن با گرونیها
بنده خدا دانش آموز مشکل روحی روانی داشته
حریم وکیان برای قشر خواصی نیست همه مورد احترام هستن بین انسانها تفاوت نگذارید اگر انسان هستین
همیشه شعبون ی بار هم رمضون
کتک خوردن پدرو مادر رو از فرزندان دیدیم الان رسیده به مدیر مدرسه
اینم نتیجه پر رو کردن بچه های نسل جدید از بس این پدر مادرهای بی دانش بچه هاشونو بد تربیت میکنن میشن معضل تو اجتماع
معلم نشوید هیچ گاه حتی اگر شده تا سی سالگی نون خور باشید
هم جونتون میره هم اعصاب و روان تون واسه پاپاسی حقوق آموزش پرورش
در پاسخ به فردی که گفته دیگه مثل ۳۰ سال پیش نیست و...
باید بگم، همین توهین به جایگاه معلم هست که جامعه به این روز گرفتار شده.
معلم کسی است که به تو سواد یاد داده تا تو علیه معلم ها و کادر مدرسه، پست بزاری.
یه کم تعقل، بد نیست.
کاش این دانش آموز به پست من می خورد. آی کاش.
مدارس تعطیل کنیم ،کسی دل به درس نمیده ،چه نیازی به مدرسه، الکی بودجه صرف میکنیم
قبلا هم از این موارد داشتیم حداقل در طول تحصیل ۳بار چنین صخنه ای دیدم فقط چای تاسف داره
دوران بزن در رو گذشته ..! این جمله آشناست .....😂
قدیما ناظم و معلم ها با ترکه بچه ها را بدجوری میزدن، خونه هم که مرفتیم میفهمیدن کتک خوردیم، یه کتک دیگه هم از مامان بابا میخوردیم چون معتقد بودن در هر صورت حق با معلم هست.
نه اون موقع نه الان. (بیسوادی وکج فهمی)
شان و منزلت کرامت انسانی افراد چه معلم چه دانش آموز باید محترم شمرده بشه.
نه معلم حق تنبیه بدنی و پرخاشگری داره و نه دانش آموز حق این کار رو.
دانشکده های تربیت معلم و علوم تربیتی خودشان در این زمینه نقص دارند و به خوبی مربی و معلم تربیت نمیکنند که نتیجه میشه همین و بعد معلم و مربی در بعد آموزش و تربیتی دانش آموز هم خوب تربیت نمیکنه که این معضل سال های سال در نظام اموزش پرورش ایران ما حل نشده.
البته فرهنگ و خانواده هم در این بین نقش مهمی دارد.