مقاومت فلسطین شهرکهای اطراف غزه را راکتباران کرد
منابع اسرائیلی اعلام کردند که راکتباران «استثنایی» شهرک عین هشلوشا واقع در حومه غزه (غلاف غزه) خبر دادند و افزودند حدود ۲۰ راکت به سمت منطقه اشکول در مرکز حومه غزه شلیک شده است.
![مقاومت فلسطین شهرکهای اطراف غزه را راکتباران کرد](https://cdn.khabarfoori.com/thumbnail/t2gZlyPRDFUe/Z16wE4UvYwwq6tR2EOJTejVKGi50irI1BRxa7rEvYTnP-Bf9ahgZsp-WJuyTV3Z4V6BMQR8T-nfsv9pue1duJHGxE39rL2e6/%D9%81%D9%84%D8%B3%D8%B7%DB%8C%D9%86.jpg)
روزنامه معاریو همچنین عنوان کرد این حمله راکتی که آن را «غیر معمول» توصیف کرده است، شهرکهای اطراف غزه را مورد هدف قرار داده و صدای انفجار در این منطقه شنیده شده است.
رادیو ارتش اسرائیل هم گزارش داد که آژیر خطر در نوار غزه در عرض ۱۵ دقیقه ۷ بار به صدا درآمد.
در همین ارتباط، سرایا القدس شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی با صدور پیامی اعلام کرده است شهرکهای اسرائیلی کیسوفیم، العین الثالثه، نیریم، صوفا و حولیت را در حومه غزه هدف حملات راکتی قرار داده است.
ارتش رژیم صهیونیستی هم اعلام کرده شلیک ۲۰ راکت از خان یونس به سمت شهرکهای حومه غزه رصد شده و سامانه پدافندی گنبد آهنین بخشی از آن را رهگیری کرده است.
گردانهای قسام شاخه نظامی حماس روز گذشته در دویست و شصت و هشتمین روز متوالی جنگ اسرائیل علیه نوار غزه، ویدئویی از کارگاه ساخت و تولید تسلیحات جنگی منتشر کرده بود.
علیرغم ادعاهای اسرائیل در انهدام اغلب گردانهای حماس در غزه اما تلفات و خسارات ارتش این رژیم ادامه دارد و طی درگیریهای چند روز اخیر در محله الشجاعیه غزه چندین نفربر و تانک مرکاوای اسرائیل منهدم و سرنشینان آن کشته و یا زخمی شدهاند.