سرنوشت خانه شهید ابراهیم رئیسی چه شد؟

سخنگوی شورای شهر تهران درباره آخرین تصمیم این نهاد شهری درباره سرنوشت خانه شهید ابراهیم رئیسی توضیحاتی ارائه کرد.

سرنوشت خانه شهید ابراهیم رئیسی چه شد؟

خانه محل سکونت ابراهیم رییسی دیگر موزه نمی‌شود، به‌گفته سخنگوی شورای شهر تهران، شهرداری تهران برای آثار فکری او در دورانی که برای کشور زحمت زیادی کشیده است به‌گونه‌ای دیگر انجام وظیفه می‌کند. 

نیمه مهرماه امسال مهدی چمران رییس شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران از خرید خانه ابراهیم رییسی، رییس جمهور سابق خبر داد و اعلام کرد این خانه به موزه تبدیل می‌شود.

در چندماه گذشته ۲ معبر تهران به نام شهید رییسی نامگذاری شده است، به گفته نرگس معدنی‌پور، رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران بزرگراه بعثت از تقاطع میدان بسیج تا میدان بهمن در منطقه ۱۵ به نام شهید آیت الله ابراهیم رئیسی تغییر نام داده و  خیابان پاستور شرقی حدفاصل خیابان کارگر جنوبی و خیابان ولیعصر نیز به نام شهید رئیسی نامگذاری شده است.

قرار بود برای گرامی داشت یاد او خانه‌ای که او در تهران سکونت داشته هم تبدیل به موزه شود . این خبر را مهدی چمران رییس شورای شهر تهران ۱۵ مهرماه داد . او به رسانه‌ها گفته بود در حال بررسی هستیم تا خانه شهید رئیسی را خریداری و به موزه تبدیل کنیم.

سرنوشت خانه شهید ابراهیم رئیسی چه شد؟/ «انجام وظیفه‌ای در راه است»

چمران در تاریخ بیست‌ودوم مهرماه امسال، درخصوص آخرین وضعیت خرید منزل ابراهیم  رئیسی و تبدیل آن به موزه، و اینکه آیا خانواده وی  با این اقدام موافق هستند یا خیر، گفته بود: باید به این نکته اشاره کنم که هم‌اکنون خانواده شهید رئیسی در این منزل سکونت دارند و بنده نیز هنوز نمی‌دانم که خانواده شهید رئیسی موافق موزه‌ شدن این ملک هستند یا خیر. باید منتظر بمانیم تا پاسخ آنها دریافت شود و سپس تصمیم‌گیری انجام شود.

احمد علوی؛ رئیس کمیته گردشگری شورای شهر تهران، هم دراین رابطه به خبرگزاری تسنیم گفته بود: با توجه به شرایط خانه، بعید است که بتوان این منزل را به موزه تبدیل کرد. شرایط به‌گونه‌ای نیست که این کار انجام شود و احتمالاً مکانی در تهران توسط شهرداری برای این منظور پیش‌بینی خواهد شد و این محل به عنوان موزه شهید رئیسی معرفی خواهد شد.

این درحالی بود که علیرضا زاکانی در حاشیه یکی از جلسات هیات دولت درباره خرید خانه ابراهیم  رئیسی به عنوان موزه به رسانه‌ها گفته بود: خانه شهید رئیسی را در دستور خرید گذاشته‌ایم و کارهای آن دارد انجام می‌شود. 

گفته می‌شود قرار است در بخشی از خانه موزه شهید رجایی بخشی  نیز برای رییس جمهور سابق پیش‌بینی شود. موضوعی که هنوز قطعی نشده و مشخص نیست اجرایی شود.

سرنوشت خانه شهید ابراهیم رئیسی چه شد؟/ «انجام وظیفه‌ای در راه است»

علیرضا نادعلی سخنگوی شورای شهر تهران در این رابطه به خبرآنلاین توضیح می‌دهد :جلسه مشترکی چند هفته پیش با حضور مهندس چمران و کمیسیون‌های برنامه و بودجه و کمیسیون فرهنگی اجتماعی برگزار شد. در آنجا مصوب شد مجموعه و بنایی، تبدیل به خانه‌موزه  شود و تبدیل به نقطه‌ای شود که جایگاه الهام‌بخشی از زندگی شهید رئیسی باشد.

او ادامه داد:‌ شهید رییسی  تعدد جابجایی داشتند و خیلی طولانی‌ مدت جایی ساکن نبودند و جا هم از خودشان نبود؛ ولی خانه‌ای که در آن سکونت داشتند  متعلق به خانواده‌های مرتبط به ایشان بود. نهایتا قرار شد نسبت به آثار فکری و عملی ایشان در دوره‌ای که زحمت زیاد ی برای ملت و مملکت کشیدند و همه نسبت به این آثار علاقه‌مند هستیم، انجام وظیفه‌ای شهرداری تهران انجام دهد. این مصوبه‌  کمیسیون مشترک بود. حالا در خصوص چگونگی و تفصیلاتش قرار شد کارهای مقدماتی انجام شود که اگر آنها انجام شد، من مفصل‌تر گزارش خواهم کرد.

منبع: خبر آنلاین
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 6
  • چای دبش باغ ازگل
    0

    اجاره بدهید ب چند خانوار افغان صواب داره

  • یزدی
    0

    ۴۷ رئیس جمهور آمریکا دارد کندی ترور شد کدام وکلا خانه او را موزه کردند برید فکر مردم باشید اگر خاطر رئیسی را می‌خواهید اگر دنبال دکان هستید بسم الله

  • علیرضا
    0

    همه علاقه مندیم بریم موزه
    بلیط فروشی هم باشه لطفا
    خواهشاً بدلیل ازدحام جمعیت از الان ثبت نام رو شروع کنید
    ممنون از آقایان زاکانی و چمران که شبانه روز بفکر موزه هستند

  • ناشناس
    1

    در این موز از چه خدمتی و چه کار بزرگی قرار است رو نمایی و حفظ شود ؟؟؟ ساخت ۴ میلیون مسکن ؟؟؟

  • ناشناس
    0

    کسی که در سانحه جانش را از دست بدهد شهید هست؟ یا خودشان بهتر می دانند که شهیدش کردن؟

  • سینا
    0

    اصولا خانه کسی را به موزه تبدیل میکنن که پر از آثار دستی هنرمند اعم از تابلوی نقاشی یا دیگر آثار هنری مرحوم یا مرحومه باشد،، بنده خدا رئیسی از نوجوانی در قوه قضائیه حضور و فقط پای احکام تنبیهی مجرمان را مهر و امضا میکردن که اصلا قابلیت موزه ندارد و گاها ردپای مسائل امنیتی و انتظامی درین احکام وجوددارد