حکم محکومیت رئیس اسبق جمعیت هلال احمر تایید شد/ محکومیت علی اصغر پیوندی به حبس، جزای نقدی و انفصال دائم از خدمات دولتی

حکم قطعی محکومیت علی اصغر پیوندی رئیس اسبق جمعیت هلال احمر با رد درخواست اعاده دادرسی، صادر شد.

حکم محکومیت رئیس اسبق جمعیت هلال احمر تایید شد/ محکومیت علی اصغر پیوندی به حبس، جزای نقدی و انفصال دائم از خدمات دولتی

پیوندی به اتهام اختلاس از طریق تصاحب غیرمجاز چک از شماره حساب دانشگاه علوم پزشکی به تحمل ۶ سال حبس تعزیری و پرداخت جزای نقدی معادل ۲ برابر مبلغ اختلاس، رد مال در حق دانشگاه و انفصال دایم از خدمات دولتی و به اتهام سه فقره تحصیل نامشروع به تحمل ۲ سال حبس و رد مال و به اتهام تصرف غیرمجاز در وجوه جمعیت هلال احمر برای تاسیس بدون مجوز یک شرکت در کشور آلمان به تحمل ۷۴ ضربه شلاق محکوم شد که این حکم در مهلت قانونی مورد تجدید نظرخواهی قرار گرفت و حکم صادره در دادگاه تجدید نظر تایید شد. 

علی القاصی رئیس کل دادگستری استان تهران در رابطه با آخرین وضعیت این پرونده گفت: پرونده علی اصغر پیوندی با تقاضای اعاده دادرسی وکیل وی به دیوان عالی کشور ارسال شد که پرونده به شعبه هم عرض صادر کننده حکم قطعی ارسال شد.

وی افزود: دادگاه هم عرض ضمن رد اعاده دادرسی، حکم صادره را عینا تایید کرد. مجدد وکیل متهم در لایحه‌ای به دیوان عالی کشور درخواست اعاده دادرسی داد که پرونده به شعبه هم سان دادگاه صادر کننده حکم قطعی ارسال شد و دادگاه نیز ضمن صدور حکم، ختم دادرسی این پرونده را صادر کرد.

رئیس کل دادگستری استان تهران با تاکید بر پیگیری پرونده تخلفات مدیران دستگاه‌ها تا حصول نتیجه بیان کرد: دادگاه ضمن رد درخواست اعاده دادرسی، در نهایت حکم ۶ سال حبس تعزیری علی اصغر پیوندی را با یک درجه تخفیف به ۴ سال حبس تعزیری کاهش داد و مابقی احکام عینا تایید کرد. 

منبع: میزان
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 7
  • بهلول
    2

    این چه طرزبرخوردباعلی اصغره ازخدانمیترسید

  • ناشناس
    2

    ای بی برادر اگه رفیق دوست را داشتی اگه جهانگیری را داشتی اگه روحانی را داشتی که برادرانشان را نجات دادندیه این روز نمی افتادی وای از بی برادری

    نظرات شما -
    • غریب
      0

      اشتباه نکن اون طبری بود که رفیق داشت .

  • ناشناس
    2

    چرا همه اش به این گیر دادند .لابد آدم خوب بوده!!!اینستاگرام صفحه اش هست هرچیه با مردم خوب برخورد می کنه نه اینکه بخوره و خودش را بگیره ..و مثل کارمند بازرسی استانداری داد بزنه

  • ناشناس
    0

    یکی دیگه از دسته گل های دولت روحانی

  • ناشناس
    0

    ایشون به زودی مهاجرت خواهد کرد

  • سید کاظم
    0

    خوب ناشیگری کرده دیگه میتونست یه کم گریه کنه بگه امضائ منو جعل کردند بعد هم تبرئه میشد هم به سر کار قبلیش برمیگشت مثل بعضیا