رشد 178 درصدی آمار ابتلا به کرونا در ایران
رتبه چهارم ایران در شاخص بیماران بدحال کرونایی
باوجود روند نزولی شیوع کرونا در ایران اما تعداد مبتلایان به این بیماری در مقایسه با سال گذشته 178 درصد بیشتر است. مقایسه بیماران بدحال کرونایی نیز به سایر نقاط جهان نشان از رتبه چهارم ایران در این دسته بندی داشته است.
در روزهای ابتدایی پاییز در سال جاری روند ابتلابه کرونا در ایران مسیری نزولی پیدا کرده و به تبع آن روند مرگ ومیر و بستری ها نیز نزولی شد. اما این کاهش در آمارهای کرونایی در ایران چند نکته مهم در این هفته داشته است. نخست آن که هنوز به نسبت سال گذشته در سطح بالایی قرار داشته و دوم آن که در بین آمارهای کرونایی جهان در برخی متغیرها رتبه خطرناکی را به ثبت رسانده است.
روند نزولی ابتلا به کرونا در ایران
شمار مبتلایان روزانه به کرونا درایران در روز 23 مهر ماه برابر با 11 هزار و 857 نفر بوده که نسبت به روز قبل خود تغییر چندانی نداشته است.
روند میانگین ابتلا به کرونا در مهر ماه نشان میدهد از ابتدای پاییز تا نوزدهمین روز این ماه شمار مبتلایان به کرونا در ایران تقریبا 32 درصد کاهش پیدا کرده و در روندی نزولی را به مرور از خود برجای گذاشته است.
به طور کلی در مقایسه میانگین ابتلا به کرونا در ایران با یک سال گذشته مشاهده میشود باوجود سیر نزولی شیوع این ویروس اما هنوز تعداد مبتلایان روزانه 178 درصد بیشتر از سال گذشته است.
کاهش شدت بستری های کرونایی در ایران
از میزان مبتلایان به کرونا در روز 23 مهر ماه تقریبا هزار و 591 نفر در بیمارستان ها بستری شده اند. روند میانگین هفتگی بستری ها در این مدت نشان میدهد در اولین ماه پاییزی کشور تعداد بستری ها افت و خیز قابل توجهی را به ثبت رساند.
طبق روند های آماری نسبت بستری به ابتلا کرونا تا نیمه مهر ماه برابر با 15 درصد شده و سیری صعودی داشته است.
پس از آن با کاهش میزان بستری ها این نسبت سیری نزولی گرفته و اکنون در سطح 14.55 درصد قرار گرفته است.
این روند کاهشی اما در بستری های بدحال درمقایسه با آمار دیگر کشورهای جهان سیر کند تری داشته است.
رتبه چهارم ایران در تعداد بیماران بدحال روزانه
در روز 23 مهر ماه 4 هزارو 924 نفر در بخش بیماران بدحال کرونایی بستری شدند.
مقایسه سطح میزان بستری های بدحال کرونایی در روز 21 مهر ماه با سایر کشورهای جهان نشان می دهد در این روز بیشترین میزان بیمار بدحال کرونایی در ایالات متحده آمریکا به ثبت رسیده که برابر با 16 هزار و 141 نفر بوده است.
رتبه دوم این شاخص نیز با میزان 8 هزار و 950 نفر متعلق به هند بوده است.
در این در جه بندی ایران رتبه چهارم را داشته که البته با روند کاهشی این رتبه نیز در مسیر نزولی واقع شده است.
منبع: اقتصادنیوز
70
با این جمعیت کم ایران نسبت به کشورهای دیگه اولیم . جان مردم فدای سیاست .
چه ثروتی داره ایران. حیف جمعیت نداره..
اقای نمکی کجاست تا مدیریت جهانی خود را ببیند و اینهمه خودبزرگ بینی و تعریف از خود را نگاه کند باید ایشان را به عنوان جنایتکار بدلیل اینهمه ابتلا و فوتی کرونا محاکمه کنند
۷۰میلیون هستیم. بیشتر هم نیستیم نه کسی ازدواج کرده .نه کسی ۱بچه بالاتر میاره. چقد ازکشور فرار میکنند. چقد توتصادف ها وکرونا میمیرند. واقعا حیف ثروت نابود بشه توایران کی میخوره کجا میره خدا وقران اش میدونه
خدایا فقط دکتر وپرستارها رحم کن سالها درس خوندن زحمت کشیدن خرج کردن الان موقع ثمرشون براخودشون وخانواده هاشون..وکشورشون.. دعا ما فقیرها شاید بگیره