۱۵ فقره پرونده قتل عمد در آذربایجان غربی منجر به سازش شد
رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی گفت: با تلاش شوراهای حل اختلاف سازشهای خوبی انجام شده، به ویژه در مورد پروندههای قتل عمدی امسال تعداد ۱۵ فقره پرونده منجر به اخذ رضایت و سازش و رهایی قاتل از پای چوبهدار شده است.
علی اکبر گروسی امروز در ستاد استانی صبر اظهار داشت: یکی از ابتکارات قوه قضائیه ستاد صبر است که مخفف صلح، بخشش و رضایت بوده و در واقع کاری فرهنگی و با ارزش اسلامی و مورد تاکید شرع و قانون به شمار میرود.
وی افزود: ستاد صبر میتواند گروههایی را که دنبال کار خیر و سازش هستند را سامان داده و با هماهنگی بین آنها باعث شود امر سازش اثر گذاری و نتیجهبخشی بیشتری در صلح و سازش داشته باشد.
رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی ادامه داد: هم اکنون در سطح استان با تلاش شوراهای حل اختلاف سازشهای خوبی انجام شده به ویژه در مورد سازش در پروندههای قتل عمدی امسال تعداد 15 فقره پرونده منجر به اخذ رضایت و سازش و رهایی قاتل از پای چوبه دار شده است.
وی با تاکید بر این که امر سازش دارای برکات فراوانی است گفت: هر چند که چالشهای بسیاری دارد اما باید با همت و تلاش این چالشها و نارسائیها را رفع و مسیر را برای برقراری سازش هموار کرد البته این تنها از ظرفیت و توان قوه قضائیه خارج است و باید همه نهادها و ارگانهای دولتی و به ویژه سازمانهای مردم نهاد پای کار بیایند و دستگاه قضاء را یاری کنند.
گروسی افزود: از دیگر آثار و برکات صلح و سازش، امنیت و آرامش روانی است که در جامعه ظاهر میشود اما در انتقام و اجرای حکم هیچ مزیتی وجود ندارد چرا که انتقام جویی تنها آتش کینه را شعله ور میکند در حالیکه صلح و سازش معامله با خداوند بوده و خداوند متعال خود اجر سازش کنندگان را در قرآن کریم عهده دار شده است.
وی در ادامه به سند تحول قضائی اشاره کرد و گفت: سند تحول هم در حمایت از صلح و سازش و ستاد صبر است و باید از این ظرفیتها نهایت بهره را برد.
رئیس کل دادگستری آذربایجانغربی با تاکید بر اهمیت کار فرهنگی با محتوای سازش تاکید کرد و گفت: یکی از مهمترین کارها در ترویج فرهنگ سازش ساخت و تولید فیلمها و محتواهای مرتبط و اثر گذار در زمینه سازش توسط صدا و سیما و سایر نهادهای مرتبط است که برای ترویج و نهادینه کردن سازش در جامعه بسیار موثر خواهد بود.
منبع: تسنیم
68