هیچ اتهامی در مورد اختلافات شهرداری بوکان متوجه اعضای شورا نیست

هیچ اتهامی در مورد اختلافات شهرداری بوکان متوجه اعضای شورا نیست

به گزارش خبرگزاری تسنیم امیر نصری شامگاه شنبه در نشست خبری که در سالن جلسات شورای اسلامی شهر بوکان برگزار شد اظهار داشت: طبق گزارش‌های سازمان بازرسی کشور که از شهرداری بوکان به عمل آمده چهار نفر از کارکنان شهرداری متهم به فساد مالی و تعلیق شده‌اند.

نصری گفت: تحقیقات و بررسی‌های ماموران سازمان بازرسی از شهریورماه سال 95 آغاز شده و شامل تمامی واحدهای شهرداری از سال 1390 تا پایان سال 1394 می‌شود گزارش اجمالی به شورا و از شورا هم به شهرداری ابلاغ شده و بیشتر از 20 نفر هم متهم شده‌اند اما چون چهار نفر از آنها پرونده و شاکی خصوصی داشته‌ و پرونده آنها به دادگاه ارجاع شده بود در حال حاضر از سمت خود تعلیق شده‌اند.

وی با بیان این‌که بیشتر این تخلفات در دو بخش سوءاستفاده از پست‌های دولتی و فساد مالی بوده افزود: در بسیاری از موارد شورای شهر خواهان مشخص شدن وضعیت مسائل و طرح‌ها بوده اما شهرداری سرباز زده است و در این باره تمامی مدارک و مستندات موجود است برای مثال یکی از مواردی که شورا اصرار بر مشخص شدن وضعیت آن داشت طرح پارک موکریان یا پردیس بود که در این زمینه جوابگو نبودند و یکی از طرح هایی هم بود که سازمان بازرسی هم تاکید بر روشن شدن وضعیت آن داشت.

رئیس شورای شهر بوکان تصریح کرد: هیچ اتهامی در مورد مشکلات و تخلف‌های صورت گرفته در شهرداری و کارکنان آن متوجه اعضای شورای اسلامی شهر بوکان نیست.

نصری با اشاره به این‌که دلیل تعطیلی طرح‌های میدان فرمانداری و مجتمع تجاری پارک ملت و میدان شهرداری فقدان مجوز ماده 5 است گفت: با توجه به درآمدزایی از قسمت‌های مختلف برای شهرداری از طرف شورا پیشنهاد شده که 30 مغازه از مغازه‌های میدان تره‌بار که متعلق به بیت المال است 15 دهنه مغازه آن صرف درآمد پایدار و 15 مغازه دیگر را برای تکمیل طرح‌های سطح شهر تخصیص داد شود اما شهرداری با این پیشنهاد ما هم مخالف کرده است.

نصری با اشاره به این‌که عدم صداقت و تعامل یکی از مشکلات شورا و شهرداری است اظهار داشت: امید است با حل این مشکل برای هر چه بهتر شدن شهر و توسعه آن گام برداریم و برای حل هر 6 گونه مشکل در سطح شهر آماده همکاری با تمامی نهادها به ویژه شهرداری هستیم.

وی در مورد میزان بدهی شهرداری بوکان گفت: شهرداری بوکان یکی از ثروتمندترین شهرداری‌های استان است و میزان دقیق بدهی هنوز مشخص نیست و با توجه به این‌که هر شش ماه باید صورت وضعیتی از منابع مالی به شورا داده شود اما هنوز این کار از سوی شهرداری صورت نگرفته در حال حاضر هر نوع گزارش مالی منسوخ است.

چگونگی انتخاب شهردار بوکان

محمد صادق مام سیده عضو شورای شهر بوکان در این جلسه در تشریح چگونگی نامزد شدن خود برای سمت شهرداری و عدم تایید صلاحیت خود اظهار داشت: با توجه به این که در طول این دوره شورای شهر بوکان مسئله انتخاب شهردار به معضلی تبدیل شده و هر گزینه‌ای که از سوی شورا انتخاب می‌شد با عدم تایید روبه‌رو می‌شد با پیشنهاد دوستان و همکاران بنده برای بهبود وضعیت شهر نامزد شدم.

مام سیده بیان کرد: طبق جلسه‌ای که در تاریخ دوم تیرماه سال 95 برگزار شد با کسب هشت رای موافق به عنوان گزینه شورا برای شهرداری معرفی شدم پس از طی مراحل قانونی در تاریخ سوم شهریورماه حکم تایید اداره کل حراست استانداری اعلام کرد که بنده برای این سمت مشکلی ندارم اما چند روز بعد در حالی که ما خود را برای مراسم معارفه آماده می‌کردیم از سوی یک مقام استانی با بیان این که بنده به یک جریان و طیف خاصی وابسته هستم تایید نشدم و در تاریخ 28 شهریور ابلاغ شد که حایز شرایط لازم برای سمت شهردار شدن نیستم.

وی گفت: هر چند دو هفته قبل از طرف دفتر امور شهری در مراسم معارفه شهردار بوکان اعلام شده که شورای شهر در انتخاب گزینه بعدی بعد از بنده عجله کرده و منتظر جواب اعتراض خود در هئیت حل اختلاف نبوده اما با صراحت اعلام می‌کنم که هنوز هم جواب اعتراض شورای بوکان در خصوص عدم تایید صلاحیت بنده از سوی شورای حل اختلاف استان به ما اعلام نشده است.

عضو شورای شهر بوکان با بیان این‌ که حق شکایت در این راستا از افراد و نهادهای مختلف داشته اما این کار را نکرده گفت: به دلیل این که فکر نمی‌کنم که سمت شهردار شدن ارزش آن را داشته باشد که سبب جنجال و ناآرامی در شهر شود هیچ‌گونه شکایتی نکرده‌ام و برای مدیریت جدید هم آرزوی توفیق دارم و در راستای توسعه شهر از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کنیم.

منبع: تسنیم

10

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید