بر اساس نتایج یک مطالعه جدید؛

فاصله‎ گذاری اجتماعی، جایگزین ماسک نیست

نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد، رعایت دو متر فاصله‌گذاری اجتماعی در صورتی که از ماسک استفاده نشده باشد، بی‌تاثیر و بی‌فایده است.

فاصله‎ گذاری اجتماعی، جایگزین ماسک نیست

به گزارش دیلی میل، محققان دانشگاه «کمبریج» در انگلیس در این مطالعه متوجه شدند که یک فرد مبتلا به کووید که ماسک نمی زند، می تواند افراد را در فضای باز در فاصله دو متری به این ویروس آلوده کند.   

قانون فاصله گذاری اجتماعی دو متری توسط دولت انگلیس در مارس ۲۰۲۰ در جریان اعمال اولین قرنطینه وضع شد، اما مردم انگلیس تا ماه مه میلادی به استفاده از ماسک تشویق نشدند.

کارشناسان و دولت انگیس ابتدا اعلام کردند که استفاده از ماسک‌ می‌تواند «بیشتر ضرر داشته باشد تا فایده»، اما در ماه ژوئن این سیاست را تغییر یافت و استفاده از ماسک در حین استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی اجباری شد و در ماه بعدی در مغازه‌ها و مکان‌های عمومی انگلیس نیز استفاده از ماسک اجباری شد.

مطالعات از آن زمان نشان داده اند که استفاده از ماسک می تواند در کاهش انتقال کرونا بسیار موثر باشد؛ به خصوص اگر توسط افراد مبتلا پوشیده شوند. قانون فاصله گذاری اجتماعی دو متری نیز ژوئیه سال جاری میلادی به عنوان بخشی از کاهش محدودیت های همه گیری، به یک متر کاهش یافت.

آمار و ارقام «اداره ملی آمار انگلیس» (ONS)، نشان می دهد که ۴۱ درصد از مردم این کشور هنوز در اماکن عمومی از فاصله گذاری اجتماعی پیروی می کنند، این در حالی است که ۸۵ درصد از مردم این کشور هنوز از ماسک استفاده می کنند.

اکنون محققان دانشگاه کمبریج در این مطالعه از مدل سازی کامپیوتری برای اندازه گیری چگونگی انتشار قطرات بازدم توسط افراد هنگام سرفه استفاده کردند. محققان گفتند، یافته‌های این مطالعه بر اهمیت تداوم تزریق واکسن های کووید، تهویه مناسب هوای فضاهای داخلی و پوشیدن ماسک تاکید می‌کند.

در حالی که استفاده از ماسک در انگلیس هنوز برای محیط‌های سرپوشیده مانند وسایل حمل‌ونقل عمومی توصیه می‌شود، اما چنین راهنمایی برای مکان هایی که در فضای باز قرار دارند، توصیه نمی شود.

این محققان که یافته‌های خود را در مجله Physics of Fluids منتشر کردند، متوجه شدند که  سرفه‌های افراد از نظر انتشار قطرات بالقوه عفونی بسیار متفاوت است. آنها دریافتند که وقتی فردی بدون ماسک سرفه می کند، بیشتر قطرات بزرگتر روی سطوح مجاور می ریزد، اما قطرات کوچکتر معلق در هوا می تواند به سرعت در فضای بیش از دو متر پخش شوند.

ویروس کرونا موسوم به «کووید۱۹» اواسط ماه دسامبر ۲۰۱۹ (۲۴ آذر ۱۳۹۸) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد.  ابتدا از این بیماری به عنوان ذات الریه نام برده می شد اما کمیسیون ملی بهداشت چین ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

شمار مبتلایان به بیماری «کووید-۱۹» در جهان تاکنون به بیش از ۲۵۸ میلیون نفر رسیده و مرگ بیش از پنج میلیون نفر بر اثر ابتلا به این بیماری تأیید شده است.

منبع: ایرنا
کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید