هشدار بیل گیتس درباره اپیدمی خطرناک آینده

بیل گیتس از جهان می خواهد به منظور آماده شدن برای "اپیدمی خطرناک آینده" بسیج شوند.

هشدار بیل گیتس درباره اپیدمی خطرناک آینده

به گزارش سی ان بی سی،  بیل گیتس، موسس شرکت "مایکروسافت" گفت که خطر ابتلا به ویروس کرونا به میزان قابل توجهی کاهش یافته است که نشان دهنده احتمال ظهور یک اپیدمی خطرناک جدید در آینده است.

گیتس روز جمعه در گفتگو با هدلی گمبل از شبکه سى ان بى سى در جریان پنجاه و هشتمین کنفرانس امنیتی مونیخ در آلمان افزود که "یک بیماری همه گیر جدید احتمالاً از یک پاتوژن متفاوت از خانواده ویروس کرونا ایجاد می شود."

وی با اشاره به اینکه پیشرفت در فناوری پزشکی باید به دنیا کمک کند تا کار بهتری برای مبارزه با آن انجام دهد و بر لزوم سرمایه گذاری از هم اکنون و آمادگی برای پاسخگویی به آن تاکید کرد: ما همه گیری دیگری خواهیم داشت. دفعه بعد این یک پاتوژن متفاوت خواهد بود.

دو سال پس از شیوع همه‌گیری کرونا، گیتس گفت که بدترین تأثیرات از بین رفته است زیرا تعداد زیادی از جمعیت جهان سطح خاصی از مصونیت را به دست می‌آورند. شدت ویروس نیز با آخرین نوع اومیکرون کاهش یافت.

گیتس خاطرنشان کرد که این ویروس باعث می‌شود افراد به روشی سریع‌تر از واکسن‌ها مصونیت پیدا کنند. وی گفت: در حال حاضر به دلیل قرار گرفتن در معرض عفونت، احتمال ابتلا به بیماری‌های جدی که عمدتاً مربوط به سالمندان و افراد مبتلا به چاقی یا دیابت است، به میزان قابل توجهی کاهش یافته است.

وی تاکید کرد که برای رسیدن به هدف WHO برای واکسینه کردن 70 درصد از جمعیت جهان تا اواسط سال 2022 بسیار دیر شده است. در حال حاضر 61.9 درصد از جمعیت جهان حداقل یک دوز واکسن کرونا را دریافت کرده اند.

وی افزود که جهان باید در آینده برای توسعه و توزیع واکسن ها سریعتر حرکت کند و از دولت ها می خواهد که اکنون روی آن سرمایه گذاری کنند.

گیتس گفت: دفعه بعد باید به جای دو سال و شش ماه تلاش کنیم، وی افزود که پلتفرم های استاندارد شده از جمله فناوری RNA پیام رسان (mRNA) این امکان را فراهم می کند.

وی تاکید کرد که هزینه آماده سازی برای همه گیری بعدی زیاد نیست. این همانند تغییر آب و هوا نیست. اگر منطقی باشیم، بله، دفعه بعد زودتر به نتیجه می رسیم.

پنجاه و هشتمین کنفرانس امنیتی مونیخ ۲۰۲۲  با شرکت ۶۰۰ مهمان و ۳۵۰۰ پلیس در هتل بایریشه هوف در شهر مونیخ آلمان از روز جمعه آغاز بکار کرد و تا روز یکشنبه ادامه دارد.

شایان ذکر است موسس شرکت مایکروسافت که از او به عنوان یکی از ثروتمندترین مردان جهان نیز یاد می‌شود پیش از این نسبت به آماده نبودن جهان برای مقابله با نوع جدیدی از یک بیماری همه‌گیر هشدار داده بود.

بیل گیتس،‌ طراح نخستین کامپیوتر شخصی و فردی که به نوعی‌ زندگی مدرن را آن گونه که می‌شناسیم به ما معرفی کرد سال ۲۰۱۵، حدود پنج سال پیش از شیوع گسترده کووید ۱۹ در جریان یکی از مجموعه نشست‌های همایش جهانی تد «TED Talk» نسبت به ناتوانی جهان در مقابله با یک بیماری همه‌گیر در آینده هشدار داده بود.

آقای گیتس در این خصوص تصریح کرده بود: «ما برای همه‌گیری بعدی آماده نیستیم...بزرگترین خطر برای بروز یک فاجعه جهانی از همین جا (ویروس) می‌آید؛ نه از موشک بلکه از میکروب.»

موسس مایکروسافت هشدار داده بود که بشریت در سیستمی که بتواند همه‌گیری بعدی را مهار کند سرمایه گذاری ناچیزی کرده و عدم آماده سازی در این زمینه سبب می‌شود بحران بعدی بسیار خطرناک‌تر و ویران‌کننده تر از ابولا باشد.

او این سخنان ترسناک را مطرح کرد و حالا همه این هشدارها به حقیقت پیوسته است. ابولا جان حدود ۱۰ هزار نفر را گرفت در حالی که کووید ۱۹ تاکنون بیش از میلیونها کشته برجای گذاشته است.

موسس شرکت مایکروسافت در مصاحبه با کریس اندرسون،‌ رئیس مجموعه همایش‌های جهانی تد گفته است که «خیر اساسا کسی به این هشدارها گوش نکرد.»

بیل گیتس ادامه داد: «من امیدوارم بودم که ویروس‌هایی نظیر زیکا، ابولا،‌ سارس و کروناویروس مرس به ما یادآوری کرده باشند که در دنیای کنونی بویژه با این حجم از تردد و جابجایی انسان‌ها می توان شاهد فجایع و خسارات بسیار بزرگی بود اما کم‌تر کسی به این مسئله توجه می‌کند.»

کووید ۱۹ جدا از سرعت انتشار بالا یک بیماری عفونی است و پیش از آنکه علائم خود را بروز دهد می‌تواند تاثیر مخربی بر اعضای حساس بدن از جمله ریه بگذارد. این از جمله ویژگی‌های ویروس کرونا است که آنرا به عنوان عامل اصلی بحران کنونی سلامت در جهان معرفی کرده است.

بیل گیتس اما در عین حال گفته بود که با توجه به پیشرفت‌های علم پزشکی و انجام اقدامات مناسبت پیشگیرانه ما قاعدتا نباید با همان بحرانی که آنفولانزای ۱۹۱۸ برای ما ایجاد کرد روبرو شویم. آنفولانزای ۱۹۱۸ که از آن به عنوان بیماری همه گیر آنفولانرای اسپانیایی نیز نام می‌برند در زمان شیوع حدود پنجاه میلیون نفر از مردم جهان را به کشتن داد.

منبع: جماران
کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 3
  • متفاوت
    6

    هی بیل،،،مواظب خودت باش و نگران ما نباش ما دنیا را برپایه نظمی استوار وغیرقابل نفوذ برای انسان کامل وذهن بیدار میشناسیم پس جدای از فن اوری خدا وحق راهم دریاب.

  • یکی از مردم
    5

    معلوم شد از واکسنها کلی پول تو جیبش میره مطمئنا توی ساخت واکسن و داروی کرونا سرمایه گذاری کلانی کرده که این حرفهارو میزنه

  • من زنده ام
    4

    مرگ بر همه شما سرمایه دارها و تمام اون ازمایشگاهاتون که بخاطر ثروت دست به هر کار کثیفی میزنید;وبعد نقش یک پیش گو رو بازی می کنید.لعنت به شما