معاون وزارت آموزش و پرورش خبر داد
افزایش ترک تحصیل دانش آموزان در پایه دهم
معاون وزارت آموزش و پرورش گفت: نرخ گذر تحصیلی دانشآموزان از پایه نهم به پایه دهم کاهش یافته است، البته برخی از دانشآموزان در آموزش غیرحضوری ظاهراً در کلاس درس حضور داشتند اما زمانی که آموزش حضوری شد به مدارس برنگشتند.
محمدمهدی کاظمی درباره 960 هزار دانشآموز خارج از مدرسه اظهار کرد: سامانهای را با هدف شناسایی دانشآموزان بازمانده از تحصیل ایجاد کردیم که طی بخشنامهای به ادارات کل آموزش و پرورش استانها ابلاغ شده تا استانها اطلاعات سامانههای مختلف در حوزه شناسایی دانشآموزان بازمانده از تحصیل را تجمیع کنند و اقدامات لازم برای جذب و بازگرداندن این دانشآموزان به محیط آموزشی انجام شود.
برخی دانشآموزان به مدارس برنگشتند
وی افزود: نرخ گذر تحصیلی دانشآموزان از پایه نهم به پایه دهم کاهش یافته است البته برخی از دانشآموزان در آموزش غیرحضوری ظاهراً در کلاس درس حضور داشتند اما زمانی که آموزش حضوری شد به مدارس برنگشتند.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: آموزش مجازی و غیرحضوری مدارس در افزایش آمار ترک تحصیل بیتأثیر نبوده و اسفند سال گذشته اعلام شد؛ اگر آموزش غیرحضوری ادامه یابد یکی از تبعات آن افزایش میزان ترک تحصیل دانشآموزان و دشوار شدن بازگشت به مدرسه، افت یادگیری و بالطبع کاهش انگیزه دانشآموزان برای ادامه تحصیل خواهد بود.
عضو شورای عالی آموزش و پرورش با اشاره به اینکه بازماندگی از تحصیل دلایل مختلفی دارد از جمله مسائل اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی بیان کرد: بخشهای مختلفی همچون وزارت کشور، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سازمان بهزیستی، کمیته امداد، سازمان ثبت و احوال و نهادهای عمومی غیر دولتی در شناسایی و جذب دانشآموزان نقش دارند و باید در این رابطه به آموزش و پرورش کمک کنند.
مشکلات فرهنگی، اقتصادی و ازدواج 3 عامل اصلی ترک تحصیل
کاظمی ادامه داد: مشکلات فرهنگی و اقتصادی و ازدواج از دلایل مهم در ترک تحصیل دانشآموزان است، همچنین عدم دسترسی به مدرسه در همان منطقه به دلیل محدودیت تعداد دانشآموزان نیز تأثیرگذار است؛ البته مدارس شبانهروزی و روستا مرکزی برای تسهیل دسترسی دانشآموزان مناطق محروم ایجاد شده است.
ابر قدرت اول منطقه 😀
💨💨💨💨قدرت پوشالی💨💨💨
متاسفانه ترک تحصیل برای کار ....مسئولین کلاهشان را بالاتر بگذارند
خوب کردند وقتی نگاه مسولان میکنی اکثرا دکترای بیسوادی گرفتن نه سرکلاس نه هیچی الان فقط بازار خوبه اصلا سواد در ایران مطرح نیست فقط هوش اقتصادی مثلا دکترا گرفتی ارزشی ندارد الان فوق لیسانس لیسانس تو هرشرکتی بری ۴ میلیون حقوقه پس چه بهتر که اصلا کار نکنی بری شاگرد مکانیک شی خیلی بهتره حتی ساندویچی داشته باشی بردی
ترک تحصیل کنند به درک ،به جایش تا دلتان بخواد تو حوزه طلبه داریم .ما ملت امام حسینم.خخ
تا سهمیه وجود دارد درس خواندن مردم عادی فایده ای ندارد.
میخوان مجبور کنن خانواده ها رو که نذارن دخترا درس بخونن
کاش اعلام میکردن و میگفتن که صددرصد ترک تحصیلی ها دختر بودن
دقیقا سیستم طالبان در ایران پیاده میشه بزودی،الان از قم شروع شده و کم کم همه جای ایران
از ما گفتن