سازمان غذا و دارو اعلام کرد

کمبود ۹۹ قلم دارو در کشور

مدیرکل امور دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو با اشاره به کمبود ۹۹ قلم دارو در کشور، از رفع کمبود "متی مازول" تا دو هفته آینده خبر داد.

کمبود ۹۹ قلم دارو در کشور

محمد پیکان‌پور درباره آخرین وضعیت کمبودهای دارویی اظهار کرد: طبق بررسی‌هایی که در آذرماه سال جاری از طریق سامانه کمبودهای دارویی انجام دادیم؛ 99 قلم دارو در کشور دچار کمبود شده است.

وی افزود: رفع این کمبودها در حوزه اختیارات سازمان غذا و دارو نیست زیرا 31 قلم از این کمبودها، به موضوع تأمین ارز بازمی‌گردد؛ اگرچه بانک مرکزی تلاش زیادی برای تأمین ارزهای موردنیاز دارد اما تأمین ارز اروپا با کندی‌هایی مواجه است که طبیعتاً باعث تأخیر در تأمین دارو می‌شود.

آخرین وضعیت تأمین داروی متی مازول

مدیرکل امور دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو درباره آخرین وضعیت تأمین داروی "متی‌ مازول" نیز بیان کرد:‌ مشکل در تأمین ماده اولیه داروی متی مازول باعث بروز کمبود این دارو شده بود اما میزان ماده اولیه موردنیاز برای 8 ماه کشور، طی دو هفته گذشته وارد کشور شد؛ البته پیگیری‌های مربوط به تأمین مواد اولیه از 5 ماه گذشته آغاز شده و به شرکت‌های تأمین کننده ماده اولیه و محصول نهایی، سیاست‌های لازم ابلاغ شده بود.

پیکان‌پور با اشاره به این که سه شرکت تأمین‌کننده متی مازول در کشور داریم که دو شرکت سهم عمده در تأمین نیاز بازار دارند؛ ادامه داد: یکی از این شرکت‌ها در تأمین اعتبارات موردنیاز دچار مشکل شده بود و یک شرکت دیگر نیز در انتقال ارز به مشکل خورده بود که منجر به بروز کمبود این دارو شده بود.

مدیرکل داروی سازمان غذا و دارو اعلام کرد: در حال حاضر مواد اولیه موردنیاز برای تولید دارو وارد کشور شده است و محصول یکی از شرکت‌ها تحویل شرکت‌های پخش دارو شده است و شرکت دیگر نیز در حال تولید دارو است و تا دو هفته آینده، محصولش وارد بازار و کمبود متی مازول رفع می‌شود.

منبع: تسنیم
کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 2
  • ناشناس
    0

    داروی تگاتارد ۴۰۰ یا همان کاربامازپین، که برای کنترل تشنج و صرع استفاده می شود. در داروخانه ها نیست/ تعجبم از این است که وزارت بهداشت وقتی می بیند مردم ایران و کشورهای همسایه بابت دارو هزینه می کنند. چرا داروی بیشتری تولید نمی کند؟ چرا کارخانه های تولید داروی بیشتری در شهرهای مرزی نمی سازد؟
    مردم پول می دهند. مفتی که به مردم نمی دهید .
    واقعا عجیب است

  • ناشناس
    0

    خوشم میاداماراشون مو درزش نمیره یا یک دهم مونده به عدد رند یا یک صدم از عدد بیشتره !!!!!