کدام دوربین ها هویت بی حجاب ها را فاش میکند؟
با بررسی محتوای این قانون، اما مشخص میشود که چرا دولت نسبت به اجرای این قانون حساسیت دارد و خواستار تعلیق و اصلاح آن شده است. اعمال جرایم اقتصادی تا ۱۶۵ میلیون تومان و محرومیت افراد از خدمات اقتصادی، بانکی، اداری و... بخشهای دیگری از محتوای این قانون هستند.
سرانجام از محتوای قانون حجاب و عفاف مصوب مجلس که قالیباف وعده ابلاغ آن را در ۲۳ آذرماه داده است، پردهبرداری شد. قانونی در ۷۴ ماده و مجموعا در ۵ فصل که در بطن آن دامنه وسیعی از وظایف برای نهادهای مختلف حاکمیتی اجرایی از وزارت راه و شهرسازی و ارتباطات گرفته تا نیروی انتظامی و ستاد امر به معروف و نهی از منکر و... در این قانون وظایفی در موضوع حجاب در نظر گرفته شده است.
با بررسی محتوای این قانون، اما مشخص میشود که چرا دولت نسبت به اجرای این قانون حساسیت دارد و خواستار تعلیق و اصلاح آن شده است. اعمال جرایم اقتصادی تا ۱۶۵ میلیون تومان و محرومیت افراد از خدمات اقتصادی، بانکی، اداری و... بخشهای دیگری از محتوای این قانون هستند.
در ماده ۴۸ این قانون آمده است؛ «هر شخصی در انظار عمومی معابر یا اماکن عمومی که نوعا در منظر نامحرم است اعم از فضای حقیقی یا مجازی مرتکب بدپوششی شود، در مرتبه اول از طریق سامانههای هوشمند فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران (فراجا) با تطبیق با سایر بانکهای اطلاعاتی اطمینانآور و احراز هویت قطعی مرتکب معادل دوسوم حداکثر جزای نقدی درجه هشت جریمه و لیکن اخذ جریمه مذکور برای مدت سه سال معلق میشود و با استفاده از سامانههای هوشمند یا پیامک با پست به وی اعلام میشود.»
در بخشی از این قانون وظایفی برای نهادهای مختلف از جمله وزارت کشور، وزارت راه و شهرسازی و سایر نهادهای حاکمیتی در نظر گرفته شده که در نوع خود عجیب است. در این قانون وزارت کشور مکلف به تهیه شناسنامه اجتماعی بر مبنای منطقه و آمایش سرزمینی با توجه به تنوع فرهنگها، اعتقادات جهت تقویت «سبک زندگی اسلامی خانوادهمحور» و «فرهنگ عفاف و حجاب متناسب با آداب و رسوم» است. از سوی دیگر، وزارت راه مکلف است به طراحی ساختمانها به گونهای که حریم خصوصی واحدهای مسکونی در معرض دید نامحرم نباشد. همچنین وزارت ارتباطات مکلف است به سرعت بخشیدن به راهاندازی شبکه ملی اطلاعات. نیروی انتطامی نیز باید سامانههای هوشمند شناسایی مرتکبان رفتارهای خلاف قانون با استفاده از ابزارهایی از قبیل دوربینهای ثابت و سیار و هوش مصنوعی را ایجاد و تقویت کند. فرماندهی انتظامی میتواند اشخاص مورد وثوق که دارای شرایط تاهل، گذراندن دورههای آموزشی لازم و التزام عملی به اسلام و قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران هستند را برای معرفی مرتکبین جرایم موضوع این قانون و گزارش جرایم آنها آموزش دهد و به کار گیرد.
در موادی از این قانون آمده که تصاویر دوربینهای وزارت اطلاعات و سازمان انرژی اتمی و وزارت دفاع و نیروهای مسلح با رعایت ملاحظات حفاظتی و امنیتی برای شناسایی متخلفان باید در اختیار فراجا قرار گیرد.
رفتار اشغالگران هم با مردم اینگونه نیست
مگه اینا غیر از اشغالگرند ؟؟؟
اشغالگران تجاوز میکنندو سر میبرند
همون دوریبنهاییکه دست دزدان وچپاولگران وغارتگران است !!
اختلاس گران ودزدان.رانت خواران.متجاوزان.رابطه های نامشروع و.....رو دوربین بذاریدنه رفت آمدمعمولی مردم که هیچ ضرری برای مردم ندارد
زنده باد کره شمالی.
یک دوربین هم در توالت منازل مردم نصب کنید ضرر ندارد.
تقریبا اکثر دختران بیحجاب را افراد زیر هجده سال یعنی زیر سن قانونی تشکیل میدهند ، اینا نه کارت ملی دارند ، نه کارت وحساب بانکی نه شناسنامه عکسدار و مهمتر اینکه هنوز بالغ نشده اندو دست قاضی برای حکم توقیف وزندان وجریمه بسته است و دوربینهای نظارتی نمیتواند سن این دختران را تشخیص دهد
بازم میگین قانون را باید رعایت کرد؟ اخه قانونی که خود مسبب بی قانونی است را چگونه میتوان اجرا کرد؟