معاون وزیر جوانان اعلام کرد

مبلغ «وام ازدواج» ۳۰۰ میلیون شد/ افزایش کودک همسری بواسطه پرداخت وام ازدواج

معاون امور جوانان وزیر ورزش و جوانان و دبیر شورای عالی جوانان و نوجوانان گفت: در سال آینده مبلغ مصوب «وام ازدواج» برای افراد بالای ۲۵ سال، ۳۰۰ میلیون تومان است.

مبلغ «وام ازدواج» ۳۰۰ میلیون شد/ افزایش کودک همسری بواسطه پرداخت وام ازدواج

علیرضا رحیمی در نشستی با خبرنگاران که به مناسبت هفته جوان برگزار شد، ضمن تبریک اعیاد و روزهای پیش‌رو، میزان وام ازدواج در سال آینده را ۳۰۰ میلیون تومان اعلام کرد و گفت: مبلغ مصوب برای افراد بالای ۲۵ سال، ۳۰۰ میلیون تومان است و بانک مرکزی و بانک‌های عامل پرداخت آن را بر عهده دارند.

وی تعداد وام‌های اعطایی امسال را ۴۰۶ هزار و ۷۳۴ مورد اعلام کرد و افزود: تا پایان آذرماه تعداد ۴۰۶ هزار و ۷۳۴ وام ازدواج پرداخت شده است؛ تاکنون ۹۴۷ هزار و ۹۳۱ جوان در نوبت وام ازدواج برای وام ثبت نام کرده و در نوبت وام هستند.

به گفته رحیمی، ۲۷۰ همت برای پرداخت وام ازدواج در سال آینده در نظر گرفته شده است.

سخت گیری‌های عجیب و غریب برای ضامن‌های جوانان متقاضی وام

وی با بیان اینکه سخت گیری‌های عجیب و غریب برای ضامن‌های جوانان متقاضی وام قابل قبول نیست افزود: وزیر در هیئت دولت از وام‌های ازدواج دفاع کرده است اما باید بررسی شود که وام‌ها به افزایش نرخ ازدواج کمک می‌کند و به ازدواج های پایدار منجر می‌شود یا خیر؟.

افزایش کودک همسری در برخی مناطق بواسطه پرداخت وام ازدواج

مشکلات برخی جوانان برای پراخت اقساط وام

پیگیری خرید و فروش وام ازدواج در کف خیابان


رحیمی با اشاره به اینکه اگر نیاز به اصلاح باشد باید شیوه حمایت از جوانان باید اصلاح شود، ادامه داد: شاهد هستیم که در کف خیابان، وام‌های ازدواج خرید و فروش می‌شود و یا در برخی مناطق محروم موجب افزایش کودک همسری شده و یا اینکه برخی جوانان وام‌ها را دریافت اما برای پرداخت اقساط آن مشکلات عدیده‌ای دارند؛ بنابراین این موضوعات باید بررسی شود و پیگیری آن وظیفه ماست.

معاون امور جوانان وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه از زمان استقرار دولت چهاردهم درعرصه سیاست کاری و اجرای برنامه‌های حوزه جوانان قرار است نقش مردم در تصمیم سازی بیشتر شود افزود: مهمترین تغییر، دخالت دادن و جلب مشارکت جوانان است، در همین راستا جلسات مختلفی با سمن ها و فعالان برگزار شده و شبکه سمن‌ها به شکل انتخابی‌تری انتخاب می‌شوند و تلاش می‌کنیم تا نمایانگر بازتابی از تفکر آنها باشد و از جوانان برای برنامه‌ها استفاده کنیم.

معاون امور جوانان و دبیر شورای عالی جوانان و نوجوانان با بیان اینکه از زمان استقرار دولت چهاردهم رویکرد عرصه سیاست‌گذاری در حوزه جوانان، مشارکت و اثربخشی مردم است ادامه داد: بحث دخالت دادن و جلب مشارکت جوانان که برایشان تصمیم‌گیری می‌شود را در دستور کار داریم و جلساتی با سمن‌ها برگزار کرده‌ایم.

رحیمی با بیان اینکه شبکه‌ای که در حال طراحی آن هستیم بازتابی از اراده و فکر خود این سمن‌ها است گفت: از خود جوانان برای سیاستگذاری و اجرای برنامه‌ها استفاده خواهیم کرد.

معاون امور جوانان در خصوص دیپلماسی عمومی کشور ادامه داد: ظرفیت دیپلماسی عمومی برای پیشرفت کشور اهمیت دارد. دنیا می‌خواهد تصویر نامناسبی از ایران نشان دهد. استفاده از ظرفیت جوانان در عرصه علم و ورزش و غیره می‌تواند تصویر خوبی از جوانان کشور ارائه کند.

 

تاسیس مجمع دیپلماسی عمومی جوانان در وزارت ورزش و جوانان

سال آینده میزبان بریکس خواهیم بود


رحیمی با بیان اینکه رهبر انقلاب به جوانان جهان نشان می‌دهد که جوانان باید مخاطب اصلی ما باشند گفت: مجمع دیپلماسی عمومی جوانان را در وزارت ورزش و جوانان تأسیس کردیم که در رویدادها و مناسبات بین المللی مانند بریکس و شانگهای ورود کنیم. سال آینده میزبان بریکس خواهیم بود تا در تعامل با جوانان دنیا بتوانیم توانمندی‌های جوانان خودمان را نشان بدهیم.

ایجاد مجلس مشورتی جوانان در سال آینده

برگزاری اولین انتخابات این مجلس در تیرماه ۱۴۰۴


وی با بیان اینکه با سازمان همکاری‌های اسلامی خصوصاً سازمان جوانان کشورهای اسلامی همکاری داریم و برنامه‌های بسیاری برای سال آینده در نظر داریم، به دو طرح عمده برای سال آینده اشاره کرد و افزود: بحث مجلس مشورتی جوانان است که در جلسه شورای عالی جوانان با ریاست رئیس جمهور نهایی خواهد شد و سال آینده شکل خواهد گرفت؛ باید بدون فاصله نظر و فکر کسانی که برایشان تصمیم گیری می‌کنیم را بشنویم. جوانان ۱۵ تا ۳۵ سال امکان کاندید شدن و رأی دادن خواهند داشت و مدل آن برگفته از سبک مجلس شورای اسلامی خواهد بود که از هر استان یا شهرستان عده‌ای انتخاب خواهند شد و از میان همین افراد کمیسیون‌های مختلف و رئیس شورا انتخاب خواهد شد و آموزش‌های لازم را خواهند دید که نوعی کارآموزی سیاسی برای جوانان ما خواهد بود.

معاون امور جوانان با بیان اینکه این عرصه‌ای است که دولت برای شنیدن صدای بی‌صدایان در آن اقدام می‌کند ادامه داد: از کمیسیون‌های تخصصی از ظرفیت صاحب نظران استفاده خواهد شد و می‌توانند طرح‌های خود را به کمیسیون‌های دولت ارائه کنند و این امکان وجود خواهد داشت که طرح‌های خود را به مجلس ارائه کنند.

رحیمی با بیان اینکه این مجمع نقش تقنینی ندارد گفت: این مجمع مؤثر خواهد بود و هر دو سال یک بار انتخابات خواهد داشت. در تیرماه سال آینده اولین انتخابات این مجلس مشورتی برگزار خواهد شد.

 

راه‌اندازی شبکه مدیران برای تربیت مدیران جوان



رحیمی با بیان اینکه شبکه مدیران آینده طرح دیگری است که الگوی آن از سخنان رهبری که فرمودند ما برای آینده کشور باید مدیر جوان تربیت کنیم، برگرفته شده است گفت: در آن جوانان ایران با یک فرصت برابر و عادلانه دستاوردها و موفقیت‌های خود را در سامانه جوان پلاس ارائه می‌کنند. برخی آموزش‌ها هم بر اساس شاخص‌ها و شایستگی افراد ارائه می‌شود. مقرر است در سال اول ۱۰۰۰۰ نفر را آموزش دهیم که سه قسمت خواهد داشت و بخشی از آن به صورت مجازی است.

وی با بیان اینکه قسمت دوم آموزش‌ها به صورت حضوری و در استان‌های مختلف است افزود: بخش سوم آموزشها نیز به صورت کمپی است که جوانان به مدت ۵ روز تا یک هفته آموزش‌هایی فارغ از رشته تحصیلی خود را به عنوان توانمندی اجتماعی که نیاز دارند مانند مهارت‌های زندگی و کارآفرینی و غیره را کسب می‌کنند.

به گزارش ایسنا، معاون امور جوانان با بیان اینکه این افراد به عنوان دستیاران دولت وفاق به مدت ۴ ماه فعالیت خواهند کرد بدون اینکه قول ردیف استخدامی به آن ها بدهیم گفت: دوره کارآموزی خود را ثبت خواهند کرد و این حضور بر اساس رشته تحصیلی آن‌ها خواهد بود.

وی با بیان اینکه خروجی این طرح ۱۰ هزار جوان دوره دیده است که توانمندی فعالیت در دولت یا در بخش خصوصی را خواهند داشت افزود: این یکی از برنامه‌ها برای معکوس کردن موج مهاجرت نخبگان خواهد بود که قطعاً دولت هم می‌تواند از این افراد به عنوان مدیران استفاده کند.

رحیمی با بیان اینکه نگاه رئیس جمهور و وزیر ورزش و جوانان این است که تحول باید در این خصوص انجام شود و ایجاد تحول با انجام طرح‌های جدی و ساختاری ممکن خواهد شد ادامه داد: در چند حوزه نیازمند بازنگری قوانین هستیم از جمله در خدمت سربازی و نظام وظیفه اجباری که ارکان مختلف حاکمیت باید درگیر باشند و دولت تصمیم گیر نیست، گروهی در کمیسیون شورای عالی جوانان روی این موضوع کار می‌کنند و مطالعه تطبیقی از کل جهان و کشور را انجام می‌دهند و موضوع را بررسی می‌کنند.

وی با بیان اینکه این گروه به طور جدی کار می‌کند و نتایج آن با ستاد نیروهای مسلح به اشتراک گذاشته می‌شود افزود: نظر شخصی بنده این است که شکل فعلی انجام وظیفه عمومی ‌می تواند به صورت بهتری انجام شود شاید نگاه به سمت ارتش حرفه‌ای با حقوق مناسب کمک کننده باشد

منبع: ايسنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 2
  • چیچکلویی لاهیجان تبریز
    6

    کاملا درست هست بنده خودم دختر ۱۴ساله ام ره به مرد ۳۰ساله دادم فقط برای پول وپله وثروتش وماشین وشغل رسمی اش

    نظرات شما -
    • ناشناس
      2

      باید روزی ۱۰۰ بار چشمهات رو ببندی نفس عمیق بکشی و سپاسگزار باشی . در افغانستان دختر ۱۱ ساله را عقد مرد ۵۵ ساله می کنند .