رئیس پلیس راهور تهران بزرگ خبر داد

جریمه ۷۵ هزار خودروی دودزا و دارای نقص فنی

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ از جریمه ۷۵ هزار خودروی دودزا و دارای نقص فنی در تهران خبر داد.

جریمه ۷۵ هزار خودروی دودزا و دارای نقص فنی

سردار سید ابوالفضل موسوی پور در این باره گفت: به منظور کاهش آلودگی هوا و افزایش ایمنی رانندگان و عابرین پیاده، پلیس راهور با خودروهای دودزا و خودروهای دارای نقص فنی برخورد می‌کند.

وی افزود: در بهمن ماه امسال بیش از ۴۵ هزارخودروی دودزا جریمه شدند.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به اعمال قانون برای۳۰ هزار خودرو که دارای نقص فنی بودند، درباره ابطال معاینه فنی خودروها اظهار کرد: پلیس راهور با خودروهایی که برگه معاینه فنی دارند اما دارای نقص هستند نیز برخورد می کند و به صورت آنلاین، علاوه بر اعمال جریمه، معاینه فنی آنها باطل می شود.

موسوی‌پور تاکید کرد: معاینه فنی به عنوان یکی از مهمترین اقدامات پیشگیرانه در جهت افزایش ایمنی و کاهش آلایندگی مورد توجه قرار دارد و نداشتن معاینه فنی، نشان دهنده عدم تأیید سلامت و عملکرد صحیح وسیله نقلیه است و می‌تواند به وقوع حوادث ناگواری منجر شود. بنابراین، تمامی وسایل نقلیه باید دوره‌های معاینه فنی خود را به موقع انجام دهند و از صحت عملکرد خودروهای خود اطمینان حاصل کنند.

منبع: ايسنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • ناشناس
    0

    آفرین فقط جریمه هنر شماست