ماجرای کشف دو مار پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران از کشف و ضبط یک قلاده شیر وحشی و دو حلقه مار پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی استان تهران خبر داد.

ماجرای کشف دو مار پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران

حسن عباس‌نژاد، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران، با بیان اینکه بخش سایبری یگان حفاظت محیط زیست استان تهران، با رصد و پایش مستمر فضای مجازی، اطلاعاتی مبنی بر نگهداری یک قلاده توله شیر وحشی و دو حلقه مار سمی در یکی از نقاط مسکونی استان به دست آورد، اظهار داشت: یگان حفاظت محیط زیست استان تهران در پی این اطلاعات اقدامات لازم به منظور شناسایی و دستگیری متخلف در دستور کار خود قرار گرفت و پس از اخذ حکم قضائی، با همکاری نیرو‌های انتظامی و امنیتی به محل اعزام شده و موفق به کشف این حیوانات وحشی شدند.

وی در ادامه افزود: نگهداری غیرقانونی گونه‌های حیات وحش، به ویژه گونه‌های مهاجم و خطرناک، علاوه بر تهدیدات جدی برای امنیت عمومی، می‌تواند مخاطرات زیست محیطی و بهداشتی فراوانی به همراه داشته باشد و نگهداری، خرید و فروش این گونه‌ها بدون مجوز قانونی، جرم محسوب می‌شود.

عباس نژاد ضمن قدردانی از همکاری نیرو‌های امنیتی و انتظامی در این عملیات، بیان کرد: پرونده قضائی برای فرد متخلف تشکیل شده و حیوانات مکشوفه به منظور بررسی‌های تخصصی و انتقال به مراکز نگهداری مجاز، به مرکز بازپروری پارک پردیسان تحویل داده شدند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران در پایان تصریح کرد: از شهروندان درخواست داریم در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک در خصوص نگهداری حیوانات وحشی، موضوع را از طریق سامانه ۱۵۴۰ یا نزدیک‌ترین اداره محیط زیست گزارش دهند.

منبع: مهر
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • ناشناس
    0

    تو بهارستان یه 270-80 تایی نگهداری می کنند !!