رییس پژوهشگاه هوافضا:
ایران در سال ۱۴۱۰ انسان به فضا اعزام میکند
رییس پژوهشگاه هوافضا از اعزام انسان به فضا توسط ایران در سال ۱۴۱۰ خبر داد.
«فتح الله امی» عصر سه شنبه در مراسم روز فناوری فضایی، افزود: پژوهشکده زیست فضا مدت هاست مشغول مهیا کردن زیرساخت های لازم برای اعزام موجود زنده به فضا است.
رییس پژوهشگاه هوافضا اضافه کرد: در گذشته شاهد اعزام موجود زنده -میمون- به فضا بودیم. طبق سند تدوین شده فضا قرار بود تا سال ۱۴۰۴ اعزام انسان زنده به فضا انجام شود اما به دلیل مشکلاتی که در وجود داشت اعزام انسان به سال ۱۴۱۰ موکول شد.
وی تاکید کرد: کپسول زیستی به مدار ۱۳۰ کیلومتری زمین فرستاده خواهد شد. این کپسول ۵۰۰ کیلوگرم وزن دارد که ۷۵ درصد کپسول اصلی است که در آینده انسان در آن قرار می گیرد و به فضا اعزام خواهد شد.
رییس پژوهشگاه هوافضا با بیان این که تاکنون ۳۰ نفر روی این پروژه کار کرده اند، اشاره کرد: طبق استانداردهای جهانی کپسول زیستی باید حداقل ۵ پرتاب موفق داشته باشد تا بتوانیم کپسول یک به یک را بسازیم.
در این مراسم رییس سازمان فضایی نیز به تشریح فعالیت های خود پرداخت.
«مرتضی براری» در افتتاحیه این مراسم گفت: پیرو تاکید وزیر ارتباطات نقشه استراتژیک نقشه فضایی کشور با در نظر گرفتن چهار راهبرد تدوین کردیم.
وی افزود: در همین راستان چهار راهبرد اولین شتاب بخشی برنامه های فضایی، سند توسعه هوافضا، آزادسازی داده ها برای ورود بخش خصوصی و مدیریت پژوهش در حوزه فناوری تدوین شد. در چهار بخش توسعه زیرساخت، تحول در اقتصاد فضا، توسعه خدمات فضاپایه، توسعه زیرساخت های فضاییِ و رشد ارزش افزوده بخش از جمله موارد مهم نقشه استرتاتژیک توسعه صنعت فضایی کشور است.
رییس سازمان فضایی افزود: دستیابی به سه مدارعملیاتی مدار لئو، مدار خورشید آهنگ و مدار ژئو از جمله زیرساخت هایی است که تا پایان دولت دوازدهم به آن دست پیدا خواهیم کرد.
براری خاطرنشان کرد: ماهواره های سنجش از دور نمونه دوم ماهواره پارس پلاس، پارس ۲ و ماهواره رسام، ماهواره های مخابراتی فضایی ناهید ۳ و بلوک انتقال مداری سامان ۲ دردست طراحی هستند.
او درباره ماهواره هایی که در صف پرتاب هستند، گفت: ماهواره های سنجش از دور طلوع، پارس ۱، ظفر ۲ و ماهواره های مخابرات فضایی ناهید ۱، ناهید ۲ و بلوک انتقال مداری سامان از جمله ماهواره هایی هستند که منتظر هستیم زمان پرتاب آن ها برسد.
براری تاکید کرد: نمونه مهندسی کپسول زیستی تا پایان بهمن ماه به بهره برداری می رسد و نمونه پروازی آن تا خردادماه ساخته خواهد شد.
رییس سازمان فضایی افزود: توسعه ایستگاه های فضایی کنترل و بهره برداری از ماهواره های بومی، اخذ تصاویر ماهواره های سنجی با رزولوشن بالا و ارایه خدمات پهنای باند ایرانست از جمله مواردی است که در دستور کار سازمان فضایی کشور قرار دارد.
براری در پایان تاکید کرد: در دوره مدیریت آذری جهرمی بودجه فضایی ۸۰۰ میلیارد تومان شد و سال آینده نیز بودجه به ۱۲۰۰ میلیارد تومان رسیده است که این بودجه نسبت به قبل جهش بزرگی را نشان میدهد.
بلوک انتقال مداری سامان ۱ رونمایی شد
حسین صمیمی رئیس پژوهشگاه فضایی ایران نیز درادامه مراسم به توضیحات دیگری در حوزه فضایی پرداخت و گفت: تمام آزمایش های مربوط به مدل کیفی بلوک انتقال مداری سامان ۱ با موفقیت انجام شده است و امروز افتتاحیه آن انجام خواهد شد. علاوه بر آن ماهواره پارس ۱ که یکی از پیشرفته ترین ماهواره هایی است که در طراحی و ساخته شده است نیز برای پرتاب آماده است.
وی افزود: این ماهواره سنجشی با چند محموله تصویربرداری آماده پرتاب است و آن را به سازمان فضایی تحویل داده ایم.
رونمایی از بلوک انتقال مداری سامان ۱ و مرکز داده و خدمات فضایی ماهدشت توسط وزیر ارتباطات به صورت آنلاین افتتاح شد.
بلوک انتقال مداری فناوری است که ماهوارهها، کاوشگرها و مریخ نوردها برای رفتن به مدار بالاتر به آن نیاز دارند.
مراسم روز فناوری فضایی عصر امروز با حضور وزیر ارتباطات، رییس سازمان فضایی، رییس پژوهشگاه فضایی و فعالان این حوزه در موزه ارتباطات برگزار شد.
منبع: ایرنا
70
صنار بده آش به همین خیال باش، حتما فرستادنتون مثل انتقامتونه که عملیش می کنین خخخخ
خخخخخخخ// اقا تو موتور پراید را تماما ایرانی بساز ما ممنونیم
چقدردروغگویی
ایشالله باشیم و چنین روزی رو ببینیم
آرزو بر عاشق ها عیب نیست!!!
همین الانم ملت از فقر و مصیبت توی فضان نیازی به ده سال دیگه نیست!!!
خخخخخخخخخخخخخخخخخ جک قرن
واجب ترین مسافرانش محمود و حسن دو پدیده هزاره سوم و کلیدساز باید باشندای
هنوز به فناوری ساخت لباس فضانوردی دست پیدا نکردید...چطور فضا پیما میخواید بفرستید!!!!
سلام. مشکلی نیست فقط این سهمیه بنزینو قط نکنید. که رفیتم برگشتیم بازار ازاد بفروشیم خرج سفر مون دربیاد با تشکر فراوان؟ سوغاتی چی بیاریم؟
از قول یک معتاد: ایران اشلامی همین الانشم کلی انشان به فژا فرشتاده عژیژم
خبر فوری،،، برای روشن شدن اذهان مردم لطفا منتشر کنید ،،،،،آقای براری جنابعالی بعنوان یک دکترای رشته مخابرات ،تاحالا دستت به کوچکترین ابزار برقی خورده؟؟؟؟ ویا پایت تو آزمایشگاههای الکترونیک و مخابرات رسیده؟؟؟؟ که چنین ادعای بزرگی داری ،تا آنجا که بنده میدانم انتخاب جنابعالی از روی شایستگی نبوده ار روی رانت بوده
فعلا قوطی برای تولید روغن نباتی جامد بسازید بقیه اش پیشکش
بفرستین برن . برخی مسئولین رو بفرستین برن . برن تا اونجا از حجاب بد و دوچرخه سواری خانومها بدور باشن . آخه خیلی ناراحت میشن . برن برای فضایی ها خطبه بخونن . تا فضا رو نگیرن آروم نمی .....
تا فاضا رو نگیریم آروم نمیگیگیریم
تا آن سال نصف ملت رو زیر خاک میفرستید که از گرسنگی مردند ! فضا پیش کش ! احتمالا وزیر نفت آن زمان ییــــــــــــــــــــــــــــهو یه پالایشگاه رو غیب بکنه بیشتر به واقعیت نزدیکتره !!!!!!!
اگر .خاعنان و رانتخوران و غربگرایان و آمریکا پرستان بگذارند . انشاا.....
با این وضعیتی که من می بینم ،ایران حتی تا صدسال دیگه قادر به فرستادن ماهواره به مدارژئو که کاربردی ترین بخش ماهواره ای دنیاست هم نخواهدبودوحالا سفینه فضایی وفرستادن انسان به فضا هم یک جوک خنده دار ومضحکه؛درمورد فناوری موشک هم که ضرورت دفاعی بودمهندسی معکوس کردیم وگرنه درکشورماعلم وفناوری هیچ ارزشی نداره که اگرداشت شاهدافزایش مهاجرت مغزها ازکشورنبودیم.
الان نصف ملت توهم زدند در فضا هستیم البته تا 1 ساله دیگر همه توهم میزنند به 10 سال نمیرسیم. پروفسور امی البته ازهمه بیشتر توهم زده .ایا میدانیدیک قسمت ماده اولیه پلاستیک برای ساخت افتابه بایداز چین واردشود.