شرجی همچنان در خوزستان ماندگار است
مدیر کل هواشناسی خوزستان گفت: پدیده شرجی با وجود گذشت یک هفته از فصل پاییز همچنان در خوزستان ماندگار است به گونهای که بیشترین میزان رطوبت روز سه شنبه در ماهشهر به ۸۳ درصد رسید.
![شرجی همچنان در خوزستان ماندگار است](https://cdn.khabarfoori.com/thumbnail/MjFiMDNj9jX0/Z16wE4UvYwwq6tR2EOJTejVKGi50irI1BRxa7rEvYTnP-Bf9ahgZsp-WJuyTV3Z4V6BMQR8T-nfsv9pue1duJEIAfx5Mg0eY/MjFiMDNj9jX0.jpg)
محمد سبزه زاری بیان کرد: میزان رطوبت در هندیجان ۷۹، اهواز ۷۸، شادگان ۷۴، دزفول ۷۳، شوشو و گتوند ۷۰، بستان ۶۹، یبهبهان ۶۶، کشاورزی اهواز ۶۵، امیدیه ۶۲ ، آغاجاری ۵۳ و شوشتر ۵۱ درصد گزارش شده است.
وی افزود: جریان جنوبی و مرطوب تا آخر هفته سبب افزایش رطوبت و شرجی در مناطق ساحلی و مرکزی و غربی استان خوزستان خواهد شد.
پدیده شرجی در هفته های اخیر با شدت و ضعف بر خوزستان حاکم بود به گونهای که در برخی روزها در مناطقی از این استان به ۱۰۰ درصد رسید.
منبع: ایرنا
74